plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Aisia następna wizyta 15 grudnia
No może coś pokarze Robaczek:)
A polówkowe będę miała zaraz po nowym rokuI Wafel w końcu będzie na wizycie
masz tego sameo dnia wizyte co moja siostra wiec bede latwo miala zapamietacona wtedy bedzie w 14 ty
AGA 30, Selena, aisa, patrycja, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Dziewuchy, aleście się dziś naprodukowały! A mnie akurat nie było... Zrobiłam sobie dziś w ciągu dnia drzemkę, bo niestety przez ostatni tydzień chodzę spać między 1 a 2 w nocy przez to cholerne duże zlecenie
Fedri, Aga - aaale się cieszę, że maluszki się mają wyśmienicie!
Patrycja - niestety nie załapałam się na Twoją fotę w nowej fryzurze, ale na porównanie figur "przed i po" już tak - ale z Ciebie lasencja, no ja przepraszam! Szacuneczek, że dałaś radę ćwiczyć 5x w tygodniu, że zrezygnowałaś ze słodkiego, kolacji... Zresztą szacun dla wszystkich Was, które ćwiczą i zmieniają swoją dietę.
Patrycja, Strażaczka, Blondi, sorry, ale muszę jakoś wytłumaczyć moje porażki odchudzenioweBo Wy to jesteście młode laseczki, nie to co ja, stare próchno
Bo po trzydziestce metabolizm zwalnia i niestety, ale czuję to
Aisko - z Heniem jeszcze nie byłam, jest jakby trochę lepiej, ale i tak niedługo pójdę z nim na kontrolne osłuchanko.
Mój starszy - Leoś - od dziś jest okularnikiemCiekawe czy szybko przyzwyczai się do swojgo nowego sprzętu...
Dobranoc! -
Aga jakie imię wybrałaś dla swojego dziecka
? do mnie też długo nie mogło dotrzeć że się udało
teraz sie ciesz kochana na maxa
udanych zakupów Ci życze
napisz potem co tam upolowałaś
a z bonami napewno będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:42
aisa, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Aga jakie imię wybrałaś dla swojego dziecka
? do mnie też długo nie mogło dotrzeć że się udało
teraz sie ciesz kochana na maxa
udanych zakupów Ci życze
napisz potem co tam upolowałaś
a z bonami napewno będzie dobrze
JAk będzie chłopak to KamilekNo zobaczymy co Wafel na to powie
dla dziewczynki Małgosia będzie i koniec kropka czy wafel chce czy nie hi himagdzia26, Selena, aisa, patrycja, Fedra, anka_a, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam witam
Aisko wiesz jak to z małym brzdącem wszystko się kręci wokół gównianego tematu czyli jego kupek
Wczoraj bylismy na kolejnej wizycie u Pani alergolog noi musze powoli zaczać wprowadzać produkty do swojej diety żeby sprawdzić na co Niko uczulony. Robiliśmy mu badania krwi, siuśków i kupy i wszystkie według lekarki są super, więc powód krwi w kupie tkwi w alergii a nie w infekcji całe szczęścieod przyszłego tygodnia zaczynam wprowadzanie pojedynczych rzeczy, żebym na Wigilię mogła coś więcej zjeść niż kanapkę z dżemem
. W przyszłym tygodniu idziemy w końcu na szczepienie dostaliśmy wczoraj pozwolenie. My szczepimy 6w1.
Zaczynam powoli czuć atmosferę świąteczną, szkoda że nie mogę jeść pierniczków bo mam ochotę upiec na Święta. W tym roku pierwszy raz będziemy ubierać u nas choinkęnajchętniej już bym ją ubrała z Nikosiem
Aguś super że Wafelek ładnie rośnie. Nie przejmuj się mój P też uważał, że na wszystko jest dużo czasu a jak już było coraz bliżej porodu to stwierdził, że miałam rację, że tak wszystko wcześniej uparłam się przygotować
Fedruś no u Ciebie to za chwilę będziemy oglądać Natkę po drugiej stronie brzuszkaahhh już nie mogę się doczekać (ps. cały czas szukam synowej więc wiesz
, czekamy z Nikosiem ).
Patrycjamega zmiana podziwiam za wytrwałość i fryzurka super śliczna z Ciebie dziewczyna
Selenko super że bony są też czekam na swojea fryz Kacpiego pierwsza klasa mały przystojniaczek
noi pozdrawiam wszystkie dziewczynki ja i mała moja pijawka-dziadyga
AGA 30, Selena, aisa, patrycja, Strażaczka90, Fedra, anka_a, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:JAk będzie chłopak to Kamilek
No zobaczymy co Wafel na to powie
dla dziewczynki Małgosia będzie i koniec kropka czy wafel chce czy nie hi hii jedno i drugie
myśle że wafel się zgodzi
w końcu kobiecie w ciąży sie nie odmawia
AGA 30, aisa, patrycja, Fedra, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:No fajne
i jedno i drugie
myśle że wafel się zgodzi
w końcu kobiecie w ciąży sie nie odmawia
Ach jak on by się trzymał tego że kobiecie w ciazy się nie odmawia to by było normalnie miodzio
On poczuje że ojcem będzie jak mu brzdąc kopniaka zasadzi
Co do imienia dla chłopaka to moze zmieniać ale Małgosi to ja nie odpuszczę hi hiSelena, aisa, patrycja, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
No kopniaczki już niedługo będą
tak szybko mi leci Twoja ciąża ze szok..i wogóle każda inna
moja to normalnie jakby w miejscu stała
a z imieniem się dogadacieale fakt Małgosia jest super
AGA 30, aisa, patrycja, Strażaczka90, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga, fajne imiona. Małgosia-imię mojej mamy
Najważniejsze, żeby Wafel poczuł się ojcem jak dziecko będzie po jasnej stronie brzucha i żeby pomagał i był wsparciem.Selena, AGA 30, patrycja, Strażaczka90, Fedra, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Aga, fajne imiona. Małgosia-imię mojej mamy
Najważniejsze, żeby Wafel poczuł się ojcem jak dziecko będzie po jasnej stronie brzucha i żeby pomagał i był wsparciem.mój m wywiązuje się z tego w 150 %
patrycja, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Aga, fajne imiona. Małgosia-imię mojej mamy
Najważniejsze, żeby Wafel poczuł się ojcem jak dziecko będzie po jasnej stronie brzucha i żeby pomagał i był wsparciem.
No myślę że będzie pomagał bo w domu dużo zrobi no chyba że mu potem odbije szajba luz i po ptokach
Ach ciekawe jak to będzie jak już małe będzie
Do kota chodzę i się pytam czy będzie dobrym starszym bratemNormalne jakaś zbzikowana jestem
aisa, Selena, magdzia26, kierzynka, Dodi lubią tę wiadomość
-
A co do wywiązywania się z obowiązków, to uważam, że ojciec powinien pomagać, a teściowa znów jest odmiennego zdania, bo przecież jak facet pracuje to nie będzie się jeszcze dodatkowo zajmował dzieckiem kiedy jest zmęczony po robocie...
-
To że teściowe rzadko mają rację to już dawno ustalone
A jakie imiona obstawiacie?
Ej, a pamiętacie kto któregoś razu przechrzcił Żbikową na Zbzikowaną?
My bardzo długo nie mogliśmy się zdecydować jakie imię będzie miało nasze dziecko. A przed ciążą nie myśleliśmy na zapasAGA 30, Fedra, magdzia26, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mój wafel będzie w domu co 4 -5 dni wiec będzie musiał nadrobić stracony czas przez weekend
A co do gadania że kobieta nie pracuje wychowując dziecko (dzieci ) to największa bzdura na świecie !!
Ciekawe który tatuś chciałby 24 na dobę siedziec w pracy czyli przy dzieckumagdzia26, anka_a, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość