X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Aisia następna wizyta 15 grudnia :) No może coś pokarze Robaczek:)
    A polówkowe będę miała zaraz po nowym roku :) I Wafel w końcu będzie na wizycie :)
    super wiesci ;)

masz tego sameo dnia wizyte co moja siostra wiec bede latwo miala zapamietac ;) ona wtedy bedzie w 14 ty ;)

AGA 30, Selena, aisa, patrycja, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dziewuchy, aleście się dziś naprodukowały! A mnie akurat nie było... Zrobiłam sobie dziś w ciągu dnia drzemkę, bo niestety przez ostatni tydzień chodzę spać między 1 a 2 w nocy przez to cholerne duże zlecenie :/

Fedri, Aga - aaale się cieszę, że maluszki się mają wyśmienicie!

Patrycja - niestety nie załapałam się na Twoją fotę w nowej fryzurze, ale na porównanie figur "przed i po" już tak - ale z Ciebie lasencja, no ja przepraszam! Szacuneczek, że dałaś radę ćwiczyć 5x w tygodniu, że zrezygnowałaś ze słodkiego, kolacji... Zresztą szacun dla wszystkich Was, które ćwiczą i zmieniają swoją dietę.

Patrycja, Strażaczka, Blondi, sorry, ale muszę jakoś wytłumaczyć moje porażki odchudzeniowe ;) Bo Wy to jesteście młode laseczki, nie to co ja, stare próchno :P Bo po trzydziestce metabolizm zwalnia i niestety, ale czuję to :/

Aisko - z Heniem jeszcze nie byłam, jest jakby trochę lepiej, ale i tak niedługo pójdę z nim na kontrolne osłuchanko.

Mój starszy - Leoś - od dziś jest okularnikiem :) Ciekawe czy szybko przyzwyczai się do swojgo nowego sprzętu...

Dobranoc!
    hehe ja zebym si nie odchudzala to moj metabolizm byl by jak 80-letniej babci he ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    A na dobry początek dnia pokaże Wam mojego skarba jak sie złości jak coś nie jest po jego myśli :D no i z fajną fryzurą spod czapki :P

świetny jest i widac taki juz powazny ;)

Selena lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jakie imię wybrałaś dla swojego dziecka ;) ? do mnie też długo nie mogło dotrzeć że się udało :) teraz sie ciesz kochana na maxa :) udanych zakupów Ci życze :) napisz potem co tam upolowałaś :) a z bonami napewno będzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:42

aisa, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Aga jakie imię wybrałaś dla swojego dziecka ;) ? do mnie też długo nie mogło dotrzeć że się udało :) teraz sie ciesz kochana na maxa :) udanych zakupów Ci życze :) napisz potem co tam upolowałaś :) a z bonami napewno będzie dobrze :)

JAk będzie chłopak to Kamilek :) No zobaczymy co Wafel na to powie :)
    dla dziewczynki Małgosia będzie i koniec kropka czy wafel chce czy nie hi hi :)

magdzia26, Selena, aisa, patrycja, Fedra, anka_a, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam :)
    Aisko wiesz jak to z małym brzdącem wszystko się kręci wokół gównianego tematu czyli jego kupek :P
    Wczoraj bylismy na kolejnej wizycie u Pani alergolog noi musze powoli zaczać wprowadzać produkty do swojej diety żeby sprawdzić na co Niko uczulony. Robiliśmy mu badania krwi, siuśków i kupy i wszystkie według lekarki są super, więc powód krwi w kupie tkwi w alergii a nie w infekcji całe szczęście :) od przyszłego tygodnia zaczynam wprowadzanie pojedynczych rzeczy, żebym na Wigilię mogła coś więcej zjeść niż kanapkę z dżemem ;). W przyszłym tygodniu idziemy w końcu na szczepienie dostaliśmy wczoraj pozwolenie. My szczepimy 6w1.
    Zaczynam powoli czuć atmosferę świąteczną, szkoda że nie mogę jeść pierniczków bo mam ochotę upiec na Święta. W tym roku pierwszy raz będziemy ubierać u nas choinkę :) najchętniej już bym ją ubrała z Nikosiem :)
    Aguś super że Wafelek ładnie rośnie. Nie przejmuj się mój P też uważał, że na wszystko jest dużo czasu a jak już było coraz bliżej porodu to stwierdził, że miałam rację, że tak wszystko wcześniej uparłam się przygotować ;)
    Fedruś no u Ciebie to za chwilę będziemy oglądać Natkę po drugiej stronie brzuszka :) ahhh już nie mogę się doczekać (ps. cały czas szukam synowej więc wiesz ;), czekamy z Nikosiem ).
    Patrycja O.o mega zmiana podziwiam za wytrwałość i fryzurka super śliczna z Ciebie dziewczyna :)
    Selenko super że bony są też czekam na swoje :P a fryz Kacpiego pierwsza klasa mały przystojniaczek <3
    noi pozdrawiam wszystkie dziewczynki ja i mała moja pijawka-dziadyga ;)

AGA 30, Selena, aisa, patrycja, Strażaczka90, Fedra, anka_a, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    JAk będzie chłopak to Kamilek :) No zobaczymy co Wafel na to powie :)
    dla dziewczynki Małgosia będzie i koniec kropka czy wafel chce czy nie hi hi :)
    No fajne :) i jedno i drugie :) myśle że wafel się zgodzi :) w końcu kobiecie w ciąży sie nie odmawia ;)

AGA 30, aisa, patrycja, Fedra, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No fajne :) i jedno i drugie :) myśle że wafel się zgodzi :) w końcu kobiecie w ciąży sie nie odmawia ;)

Ach jak on by się trzymał tego że kobiecie w ciazy się nie odmawia to by było normalnie miodzio :)

On poczuje że ojcem będzie jak mu brzdąc kopniaka zasadzi :)

Co do imienia dla chłopaka to moze zmieniać ale Małgosi to ja nie odpuszczę hi hi :)

Selena, aisa, patrycja, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kopniaczki już niedługo będą :) tak szybko mi leci Twoja ciąża ze szok..i wogóle każda inna ;) moja to normalnie jakby w miejscu stała ;)
    a z imieniem się dogadacie :) ale fakt Małgosia jest super :)

AGA 30, aisa, patrycja, Strażaczka90, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, fajne imiona. Małgosia-imię mojej mamy :)
    Najważniejsze, żeby Wafel poczuł się ojcem jak dziecko będzie po jasnej stronie brzucha i żeby pomagał i był wsparciem.

Selena, AGA 30, patrycja, Strażaczka90, Fedra, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Najważniejsze, żeby Wafel poczuł się ojcem jak dziecko będzie po jasnej stronie brzucha i żeby pomagał i był wsparciem.
    O tak racja Aisko :) mój m wywiązuje się z tego w 150 % :) <3

patrycja, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

No myślę że będzie pomagał bo w domu dużo zrobi no chyba że mu potem odbije szajba luz i po ptokach :) :) :) :)

Ach ciekawe jak to będzie jak już małe będzie :)
    Do kota chodzę i się pytam czy będzie dobrym starszym bratem :) Normalne jakaś zbzikowana jestem :)

aisa, Selena, magdzia26, kierzynka, Dodi lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś śliczne imiona :) Ja mimo, że nie jestem w ciąży to z mężem już mamy ewentualne imiona :D

AGA 30, Selena, aisa, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wywiązywania się z obowiązków, to uważam, że ojciec powinien pomagać, a teściowa znów jest odmiennego zdania, bo przecież jak facet pracuje to nie będzie się jeszcze dodatkowo zajmował dzieckiem kiedy jest zmęczony po robocie...

bfarljmzlmrs7kj3.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To że teściowe rzadko mają rację to już dawno ustalone :P
    A jakie imiona obstawiacie?

Ej, a pamiętacie kto któregoś razu przechrzcił Żbikową na Zbzikowaną?

My bardzo długo nie mogliśmy się zdecydować jakie imię będzie miało nasze dziecko. A przed ciążą nie myśleliśmy na zapas :P

AGA 30, Fedra, magdzia26, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę poćwiczyć trochę, choć tak mi się nie chce :D Może któraś chętna dotrzymać mi towarzystwa ? :)

anka_a lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    O tak racja Aisko :) mój m wywiązuje się z tego w 150 % :) <3
    I chwała Mu za to!! :)
    Pozdrów Go tak w ogóle :)

AGA 30, patrycja, Selena, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo podoba mi się dla chłopczyka Antoni, a dla dziewczynki Wiktoria :)

AGA 30, Selena, Fedra, aisa, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej;)

Selenko śliczny awatarek;D
    Aga super że z maluszkiem wszystko ok...ja szykuje sie do roboty;p jeszcze dziś i jutro...i weekendos wolny

Selena, Fedra, patrycja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój wafel będzie w domu co 4 -5 dni wiec będzie musiał nadrobić stracony czas przez weekend :)
    A co do gadania że kobieta nie pracuje wychowując dziecko (dzieci ) to największa bzdura na świecie !!
    Ciekawe który tatuś chciałby 24 na dobę siedziec w pracy czyli przy dziecku :)

magdzia26, anka_a, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

‹‹ 5698 5699 5700 5701 5702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ