plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga super ze na wizycie wszystko ok
Na tym etapie juz nie mierza maluchow tylko robia pomiary glowki, kosci udowej i czegos tam jeszcze i na tej podstawie wyliczaja wage
Gocha smoczek zazyczyla sobie mamusia mojej chrzesnicyale ja lubie takie konkretne info
Slodkich snow Dziewczeta :*Selena, patrycja, aisa, Blondi22, magdzia26, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewuchy, aleście się dziś naprodukowały! A mnie akurat nie było... Zrobiłam sobie dziś w ciągu dnia drzemkę, bo niestety przez ostatni tydzień chodzę spać między 1 a 2 w nocy przez to cholerne duże zlecenie
Fedri, Aga - aaale się cieszę, że maluszki się mają wyśmienicie!
Patrycja - niestety nie załapałam się na Twoją fotę w nowej fryzurze, ale na porównanie figur "przed i po" już tak - ale z Ciebie lasencja, no ja przepraszam! Szacuneczek, że dałaś radę ćwiczyć 5x w tygodniu, że zrezygnowałaś ze słodkiego, kolacji... Zresztą szacun dla wszystkich Was, które ćwiczą i zmieniają swoją dietę.
Patrycja, Strażaczka, Blondi, sorry, ale muszę jakoś wytłumaczyć moje porażki odchudzenioweBo Wy to jesteście młode laseczki, nie to co ja, stare próchno
Bo po trzydziestce metabolizm zwalnia i niestety, ale czuję to
Aisko - z Heniem jeszcze nie byłam, jest jakby trochę lepiej, ale i tak niedługo pójdę z nim na kontrolne osłuchanko.
Mój starszy - Leoś - od dziś jest okularnikiemCiekawe czy szybko przyzwyczai się do swojgo nowego sprzętu...
Dobranoc!Fedra, Dodi, patrycja, Selena, aisa, AGA 30, magdzia26, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Gocha smoczek zazyczyla sobie mamusia mojej chrzesnicy
ale ja lubie takie konkretne info
Mauysia to dobrze, że według twoich obserwacji z Heniem już lepiej, ale fakt jak lekarz osłucha to będzie pewność. A u Leo jaką wadę znaleźli?
Dobranoc.Fedra, Selena, aisa, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień dobry
Aga super wieścioby tak do końca
no i czekamy na kolejną wizyte
żeby nam Wafelek pokazał co tam ma między nogami
ja jak większość tu stawiam na faceta
Niewiem czy coś jeszcze miałam pisać...ale pozdrawiam was wszystkie i życze miłego dnia
Aha a co do bonów to dostałam 500 zła dawali po 550..więc tylko pól stówki mniej.....
patrycja, aisa, AGA 30, Blondi22, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Aż za dużo tych miłych komentarzy w moją stronęAle dziękuję, sama nie wiem jak dałam radę, bo mąż to w ogóle wieczorami w łóżku jadał słodycze, a ja musiałam się patrzeć, aż ślinka leciała
Mauysia fotka w nowej fryzurze to ta która jest zestawiona z tą z tamtego rokuDobrze, że z Heniem już jest lepiej
A Leo dlaczego ma nosić okularki ?
Selena, Strażaczka90, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
A na dobry początek dnia pokaże Wam mojego skarba jak sie złości jak coś nie jest po jego myśli
no i z fajną fryzurą spod czapki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:42
patrycja, gocha04, aisa, Kaja, AGA 30, Blondi22, magdzia26, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Selena fajnie, że z bonami się wyjaśniło. Synek pierwsza klasa z minką i fzyzurką. Słodki szkrab.Selena lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Mina Kacpra pierwsza klasa i fryzura super! Już widać po Nim, że mały przystojniak rośnie, już nie taka dzidzia. Jak to szybko mija..
Mauyś, to nie masz lekko teraz z tym zleceniem, ale dasz rade!
Gosia, jak dziś tempka?
Prawdą jest, że fajnie jest się dowiedzieć od kogoś co chce dostać bo to dużo ułatwia. Szczególnie jak to prezent dla dziecka ma być.Selena, magdzia26, patrycja, Strażaczka90, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
A zapomniałam, Selena fajnie że dali bony
Sylwia, jak Wasze noce, lepiej już troche?
Dodi, a Ty co tak tylko lajkujesz? Pewnie wciąż na tel jeszcze jesteś..
Magdzia, co tak ostatnio przycichłaś?
Żbiku, jak po drugiej stronie bajora?Selena, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziękuje w imieniu Kacperka
Aha kochane mozecie mi polecic jakis fajny tusz do rzes ? teściowa sie pytała co che pod choinkei właśnie tusz by mi sie przydał
a ja dalej szukam swojego ideału..myślałam o czymś z Max Factora albo maybelline
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 09:34
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień
Selena czadowa fryzuraSłodziak na maksa
Co do bonów to fajnei że dali i ciekawe ile ja dostanęJuż wypisałam wniosek jaki mi wysłali na bon świąteczny
Niby płacą ponad 600 zł jak ktoś cały rok ma przepracowane więc nie powinnam dostać o dużo mniej
A ja dziś w planie mam zakupy ciążowe
Ach powiem wam że dotarło do mnie chyba w końcu ze w CIĄŻY jestem po wczorajszej wizycie bo zaczęłam mówic do brzucha i chyba wymyśliłam imię dla WAFELKA
Miłego dzionka !!Selena, magdzia26, aisa, patrycja, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość