plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrycja szacun za wytrwalość
He he he mi sie też udało schudnąć 13 kg prawie i bez chodakowskiejDzięki pracy
Ale szczerze powiem nie miałabym cierpliwości i brak mi wytrwałości w codzinne ćwiczenia !!!
Leń ze mnie i tyle !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:06
patrycja, Selena, magdzia26, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Baś wrote:dieta i ćwiczenia zawsze powinny iść w parze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:06
-
Też tak myślałam, ale denerwowały mnie komentarze innych, chciałam udowodnić sobie i innym, że jeśli się bardzo czegoś chce to można osiągnąć wszystko
Strażaczka90, Selena, magdzia26, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
powiem Wam i Patrycja pewnie to potwierdzi że najgorzej jest zaczać ;p ja pamiętam jak ja ćwiczyłam pierwszy dzień...jak klnęłam i mówiłam do Ewki "skończ już ,mówiłaś że to ostatnie powtórzenie" ;p jak z płytą ćwiczyłam;p
Selena, patrycja, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Ja akurat ze słodyczy i kolacji zrezygnowałam
A po za tym nic się nie zmieniło. Jak już schudłam 5kg to w weekend pozwalałam sobie na coś słodkiego.
Strażaczka90, magdzia26, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ja akurat ze słodyczy i kolacji zrezygnowałam
A po za tym nic się nie zmieniło. Jak już schudłam 5kg to w weekend pozwalałam sobie na coś słodkiego.
Selena, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś przed kosmetyczką weszłam do ciucholandu się popytac o ciuchy ciążowe i mają duży wybór fajnych rzeczy za grosze więc jutro jade na łowy czas na spodnie większe
Myślę że za 100 ubiorę się że ho hopatrycja, Selena, magdzia26, aisa, Fedra, Kaja, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad8c2de985e02c4c.html
Zdjęcie które wstawiłam dziś zestawione ze zdjęciem z tamtego roku. Nie ma aż tak ogromnej różnicy jak u niektórych, ale jestem i tak zadowolona, że dałam radę chociaż tyle osiągnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:28
patrycja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Czasem w ciucholandzie można znaleźć o wiele fajniejsze rzeczy niż w sklepie firmowym a do tego wiele tańsze
No ja w sumie na lato zawsze kupuję jakieś kiecki czy spodenki w takich sklepach !!
No a teraz w ciaży bez sensu dawać 80 zł za spodnie które ubierze się pare razy tylko !!
patrycja, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Ale też trzeba umieć szukać
A ja się do tego nie nadaję
Mój mąż to uwielbia ze mną zakupy, bo ja tylko wpadam biorę co potrzeba i nie przeglądam innych ciuchów, bo jakoś tego nie lubię. Co innego ciuszki dla malutkich dzieci to bym mogła je oglądać godzinami