plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia człowiek jest tylko człowiekiem i nie widzę powodu, żeby sobie odmawiać czegoś co się lubi, tylko trzeba wszystko robić z głową, chociaż czasem i jej brakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:33
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Ale też trzeba umieć szukać
A ja się do tego nie nadaję
Mój mąż to uwielbia ze mną zakupy, bo ja tylko wpadam biorę co potrzeba i nie przeglądam innych ciuchów, bo jakoś tego nie lubię. Co innego ciuszki dla malutkich dzieci to bym mogła je oglądać godzinami
No to mój chłop jest taki sam wpada kupuje pierwsze lepsze i z głowy !!Ja ze względu na duży biust mam problem z ciuchami bo zawsze wszsytko za małe na górze i trzeba przymierzać i latać i szukać
A w sierpniu pooddawałam teściowej wszystkie za duze ciuchy tuniki spodnie kiecki itp. ach teraz by były jak znalazl -
Ja zawsze chciałam mieć duży biust, ale jak usłyszałam od wielu osób, jakie są problemy, nie tylko z dobraniem ciuchów a także zdrowotne to mi się odechciało. Wolę moje kapselki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:39
Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Ja zawsze chciałam mieć duży biust, ale jak usłyszałam od wielu osób, jakie są problemy, nie tylko z dobraniem ciuchów a także zdrowotne to mi się odechciało. Wolę moje kapselki
Nie ma co zazdrościć naprawdęBo to jest zmora jak dla mnie
spodnie kupić 42 rozmiar a sukienkę 52 przez biust i jak tu się ubrać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzeba może też w ciąży trochę uważać, aby tych kg za dużo nie przybyło i będzie ok. Bo kuzynce mojego męża kazali jeść za dwóch i tak jadła, że po ciąży ważyła ze 100kg, a po drugim dziecku hymm ze 120 i tak zostało do dnia dzisiejszego. A przed ciążą ważyła 65kg.
-
nick nieaktualnyNo i po wizycie
Maleństwo zdrowo rośnie według usg 15t5d więc idzie książkowo w górę
Leży poprzecznie i prostuje kręgosłupNie widać niestety czy to Pan czy Pani a dr nie chciał stresowwać maleństwa
Mogę odstawiać dupka no chyba że zaczną się jakieś bóle czy kłucia to mam brać dalej
Nie wiem ile Robaczek ma długości bo zapomniałam się spytać a fotkę mam tylko główki !!
No i pierwsze usg przez brzuch dziś miałamaisa, sylwia1985, patrycja, kiti, magdzia26, gocha04, Dodi, plemniczka, Kaja, Fedra, mauysia, Selena, Blondi22, a-koczek, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aga, super wieści!!!
takie lubimy
Na kolejnym usg może maleństwo będzie już chciało ujawnić co ma między nóżkami
Właśnie, kiedy kolejna wizyta?
Patrycja, widać dużą zmianę, widać że pozbyłaś się paru kg, bardzo ładnie wyglądasz.AGA 30, patrycja, magdzia26, Dodi, Kaja, Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAisia następna wizyta 15 grudnia
No może coś pokarze Robaczek:)
A polówkowe będę miała zaraz po nowym rokuI Wafel w końcu będzie na wizycie
aisa, patrycja, magdzia26, Dodi, plemniczka, Kaja, Fedra, mauysia, Selena, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Gośka, a co wykresu nie pokazujesz? I jak to szkolić jak mieli zwalniać?
Co do pracy to ewidentnie kilka osób prowadzi swoje gierki naszym kosztem i dlatego raz zwalniają, a raz szkolą.
Najśmieszniejsze to było dziś odpakowanie "krówki", a na papierku "zaryzykuj, możesz dużo zyskać" ale się uśmiałam
To idę dale czytać, bo coś dziś się działo sporo.Fedra, Selena, aisa, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Patrycja co ty mówisz, że efekty niewielkie jak mega. Gratuluję wytrwałości.
Aga super wieści, a Robaczka nie ma co podglądać, bo to kolejny fan piłki nożnej w twoim domu
Fedra fajnie wymyśliłaś z tym smoczkiem. Oryginalny pomysł.AGA 30, Dodi, aisa, patrycja, Fedra, magdzia26, Selena, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyA i uśmiałam się z lekarzem dziś i powiedziałam że faceci sa wszyscy tacy sami hi hi
Bo mówię lekarzowi ze mam takie napady złości placzu a mój Wafel działa na mnie jak płachta na byka ostatnio !!No i mówię mu że jak to bym już planowała powoli urzadzala
pokoik a Wafel ma na wszystko czas
Na to lekarz że powoli to powinniśmy myśleć o remoncie bo nie wiadomo co będzie z kręgosłupem i żeby nie było potem paniki
A po chwili pytam się lekarza jak to z porodem będzie u mnie a lekarz mi mówi:
-no cóż P, Agnieszko musze powiedzieć pania tak jak pani chłop mówi NA TO MAMY JESZCZE CZAS
Ach ci faceci !!!Selena, aisa, Blondi22, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość