plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAisa no ja się ciesze ze swojego samopoczucia
Jeszcze jakbym zapanowała nad swoimi nerwami bo ostatnio to taka podminowana chodzę a Wafel działa na mnie jak płachta na byka normalnieAle to chyba hormony !!!
NA 12 u kosmetyczki umówiona jestem to może mi się nastrój poprawiaisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wafel idzie w Tobą na wizyte czy w pracy jest?
Zabawka fajna, ale napisane że +3 ale jak to się ma do rzeczywistości to nie wiem. Ta druga bardziej dopasowana do wieku tyle że droższa. Może coś pomiędzy tym cenowo i lepiej dopasowane wiekowo.patrycja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Wafel idzie w Tobą na wizyte czy w pracy jest?
Zabawka fajna, ale napisane że +3 ale jak to się ma do rzeczywistości to nie wiem. Ta druga bardziej dopasowana do wieku tyle że droższa. Może coś pomiędzy tym cenowo i lepiej dopasowane wiekowo.
No Wafel niestety w pracy
Ach on to ma na wszystko czas nawet nie ma co planować ani gadać o dziecku przy nim !!
Bo do maja daleko więc bez paniki hi hiTypowy samiec
-
AGA 30 wrote:No Wafel niestety w pracy
Ach on to ma na wszystko czas nawet nie ma co planować ani gadać o dziecku przy nim !!
Bo do maja daleko więc bez paniki hi hiTypowy samiec
Jak maleństwo będzie ostro kopało już to poczuje, że nie ma już tak dużo czasu do majaAGA 30, Selena, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Jak będziesz rodzić to Wafel się zdziwi i powie To już?
Jak maleństwo będzie ostro kopało już to poczuje, że nie ma już tak dużo czasu do maja
No ja też tak twierdze że jego nastawienie się zmieni jak już dostanie kopniaka od Robaczka hi hi
No dla mnie do maja to nie dużo czasu a faceci myślą że tak hop siup wszystko na raz da się zrobićaisa, Selena, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Blondi zawsze rodzic chrzestni moga zrobic wspolny prezent
Ja kupowalam smoczek posrebrzany z miejscem na zabek i dalam pieniazki na szczepienie tak zdecydowali rodzice Malej
Aga kciuki za wizyte i nie powiem zazdroszcze dobrego samopoczucia mnie juz nawiedzaja pierwsze skurcze ktore sa tak bolesne ze ciesze sie ze bede miec ccaisa, Selena, Strażaczka90, Dodi, Blondi22, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFredzia no u ciebie to już lada moment mozna powiedzieć !!
Ależ ten czas leciA niedawno nie wierzyłaś że mamusią będziesz kiedykolwiek
Ja teraz czekam na pierwsze ruchy hi hiNo ale zanim przez moją sloninkę na brzuchu poczuję coś to myślę ze to ok 20 tc dopiero będzie
aisa, Selena, Dodi, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
hejka;D
Pati ślicznie wyglądasz:) ja dalej Ewkę Ćwiczę...Fakt fakte jej ćwiczenia bardzo szkodzą na kolana...stwierdziła,że trzeba miec bardzo dobre buty by ćwiczyć jej ćwiczenia...jasne....ja miałam dobre buty a kolano skręciłam ćwicząc ;p i to dość ostro bo byłam na zwolnieniu lekarskim przez 5 miesięcy
ja tylko na chwile bo szykuje się do roboty..aby do weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 12:27
patrycja, Selena lubią tę wiadomość
-
Ja tam nie narzekam na Chodakowską, wiem robię głupio, bo nie zawsze ćwiczę w butach, ale mimo wszystko jeszcze nic się nie wydarzyło i nic nigdy nie bolało
Jedynym minusem jest to, że jej ćwiczenia są trochę nudne, mało jest treningów dostępnych za darmo, ale za to na efekty nie ma co narzekać
-
powiem Ci że ja też na efekty nie narzekam bo zaczęłam ćwiczyc pół roku przed ślubem by jakoś wyglądać.Schudłam z 65 kg na 49.z rozumiaru 42 na 36 wskoczyłam.Miałam mega efekt jojo...który po codziennych ćwiczeniach zniknał..Jestem zadowolona..zmotywowały mnie metamorfozy na fb które dodawała..pokaż efekt:)
a ćwicze z jej płytami i książką aWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 12:56
Selena, patrycja, Dodi, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Zdjęcie które wstawiłam dziś zestawione ze zdjęciem z tamtego roku. Nie ma aż tak ogromnej różnicy jak u niektórych, ale jestem i tak zadowolona, że dałam radę chociaż tyle osiągnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 08:01
AGA 30, Selena, plemniczka, sylwia1985, magdzia26, aisa, Fedra, Blondi22, gocha04, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad8c2de985e02c4c.html
Zdjęcie które wstawiłam dziś zestawione ze zdjęciem z tamtego roku. Nie ma aż tak ogromnej różnicy jak u niektórych, ale jestem i tak zadowolona, że dałam radę chociaż tyle osiągnąć
o kurczaki o-0 mega zmiana;D NOGI TERAZ MASZ PIEKNE I SEKSI:)
Codziennie ćwiczyłas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:02
patrycja, Selena lubią tę wiadomość