plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:Mi też się podoba, ale wiele ludzi mówi, że jest dla mnie za jasny, bo naturalnie to jestem ruda
najważniejsze że Ty się tak dobrze czujesz
ja kiedyś farbowałam sie na czarno..i tez gadali że za ciemno i inne takie..ale ja to miałam daleko...mnie się podobało
tak samo jest z kolczykiem w nosie i w pępku...podoba mi sie to mam i koniec
patrycja, Kaja, aisa, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Też miałam czarne włosy
Na początku też wszyscy gadali, że za ciemne, ale później się przyzwyczaili i było ok
Tylko, że problem miałam z odrostami, musiałam co 2 tyg się malować, więc zrezygnowałam z tego koloru
-
Cześć
U mnie też mleko za oknem
Blondi, super Iza ma wymiary
Sylwia, Niko jak aniołek. Aż trudno uwierzyć, że tak daje w kość.
Anka, oby poprawek było mało albo i wcale. Zdrówka życzę!
Gośka, a co wykresu nie pokazujesz? I jak to szkolić jak mieli zwalniać?
Fedra, każdy wybór dobry, oby Wam było wygodnie.
Pati, fajnie wyglądasz!
Komp miał ponoć masę wirusów, wciąż jest w czyszczeniu.
A moja @ nie była jednak małpą. Szła i jednak nie doszła. Może będzie za kilka dni a może za miesiąc.Blondi22, Selena, patrycja, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:To super
Jest na 50 centylu wagi, więc wcale nie waży mało. Henio ma 14 miechów i waży 9 kg - ten to jest dopiero szczuplaj. Ale na siłę go nie pasę -
Że tak powiem z grubej rury te starczki co z wami Tarmosicie waszych czy macie Post no zrozumiem @@@@@ ,ale tak to normalnie co jest ,ja chcę emocji testów ciazowych itp co tam jest grane !!!!!
Blondi22, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny