X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra my kupiliśmy drewniane a teraz turystyczne oba są potrzebne ale chyba nie wstawiłabym takiego turystycznego na stałe dla dzidzi...
    Sylwia chyba zapomniałaś z tym spaniem jak jest w ciąży ... mnie to denerwowało jak ktoś mi mówił "śpij bo później nie bedziesz miała kiedy" Ale dla mnie spanie było masakrą szczególnie ostatnie dwa miesiące (wszystko bolało, siku co pół godziny, i jeszcze mały zbir w brzuchu robił sobie z żołądka worek treningowy) no gdybym umiała lewitować, zbira moznabyłoby związać i nie było grawitacji to co innego :P
    ja rolnika tez oglądałam i Niko ze mna :P był zmuszony, ale ja jestem zniesmaczona :/ moze 2 edycja bedzie lepsza
    http://omatkowariatko.pl/category/o-matko/zawod-matka/
    polecam bardzo fajny blog ;)

Kaja, Strażaczka90, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey laski z nebraski :-)

napisze wam jak mojego w robiłam :-) ,a mianowicie w sobotni wieczór leżąc na łóżku mowie mu ,że nie mam już @@@50 dni ,a po cc ostatnio było normalnie co ominęłam dużym łukiem ;-) ,aby było wiarygodnie pokazałam mu tabel i nie powiem jak zobaczyłam sama tabl to lekko sie zastanowilam ,ale mój m już wkrecony ,az mu Piow nie smakowało siedział wieczór cały zamartwiony ,że będzie musiał do Lodnynu lub do Francji za praca bo nie wydoli ja leżałam po cichu i płakałam ze śmiechu wkrecil sie na maksa ,że w Niedziele uciekł z MSZY Św i leciał do apteki po test ciążowy i chodził za mna ,ze mam do wc spr załatwić ,a ja ze na zawołanie nie sikam to wyczail chwile ,ze w wc siedziałam wpadł z Marcelem na rękach i mówi do niego ,że ważą się Twoje losy czy będziesz miał brata czy siostrzyczke ja się śmiałam no ,ale zrobilam test i Negatywny zamienilam je z tym pozytywnym i mu pokazuje matko blady był jak ściana no i moja powaga prysla parsknelam smkechem i sie kapnol ,ze go wkrecam no i mówi Marcel no na razie nie ma brata ni siostrzyczki ,a Matka ma szlaban na sexs przez 3 miechy heheheh dziś jak goście przychodzili stał na schodach i krzyczał ,że mają mi życzyć @@@@@@ regularnej no ja poprostu ubaw po pachy .......

ps. Ten wkręt był odewtem eheheheheheheh i sie udało na wesoło !!!!

mauysia, gocha04, aisa, Strażaczka90, Fedra, Dodi, magdzia26, Blondi22, AGA 30, patrycja, anka_a lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia jeszcze raz !!!!

mauysia, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka;D

kAJKA stówka;D

kurka;C rolnika przegapiłam;C i dupa..moze powtórka bd

Magda ładny awatarek;D

A teraz ide lulu;* buziam

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do spania to sie zgadzam nie da sie spac na zapas w nocy spie jak mi Mloda pozwala jesli czuje sie senna w dzien to sie klade i jakos to idzie ;)

Madzia no wlasnie mysle nad tym lozeczkiem bo mam dostac od kolezanki ale z drugiej strony obawiam sie o jego stabilnosc i coraz czesciej mysle o drewnianym juz sama nie wiem glowa mnie juz od tego boli...

Tak samo mam dylemat kupic mala czy duza wanienke ehhh...

Dobra ide spac bo rano wizyta i ogolnie zabiegany dzien Nas czeka :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) witam się z mega dołem :( chyba jakaś kumulacja dziś :( deszcz za oknem... pierwszy dzień @ i problemy z kasą :( tak krucho jeszcze nie było..rozglądamy sie z m za dodatkowym zajęciem..może wiecie gdzie szukać jakiś fajnych ofert pracy ? najlepiej przez internet ? pełno tego wszędzie ale nie wiadomo czy nie oszuści....mam nadzieje że chociaż bonów żywnościowych z pracy dostane pełną pule...chociaż wątpie jak mnie prawue rok nie było :(
    Co do spania w ciąży ja nie narzekałam :) mi się super spało :) może dlatego że nie miałam jeszcze aż tak dużego brzuszka jak sie ona zakończyła... :) mam nadzieje ze będe miała okazje się przekonać jak to jest w 40 tc ;)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek :)

Moi obaj faceci, jak wiadomo, mieli (Henio nadal ma) łóżeczka turystyczne. Są stabilne (a przynajmniej tej firmy, której my mamy). Leoś jak był mały, w nocy wstawał i przewracał się przez sen "na kłodę", a dzięki temu, że nie było szczebelków, tylko siatka, nie poobijał się.

Selenko, mam nadzieję, że uda Wam się szybko zażegnać kryzys finansowy.

Idę zrobić sobie jakieś ciepłe pitko.

Selena, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, jesli macie małe mieszkanie, to kup małą wanienkę. Zresztą jej rozmiar przestanie się tak bardzo liczyć, jak Natka zacznie siadać (wtedy kąpiel też ofkors będzie na siedząco :) ). A niedługo potem to w ogóle można kupić matę antypoślizgową i kąpać w brodziku/w wannie, a wanienki będzie można sie pozbyć z domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:00

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Fedra jak sie czujesz? Jak to kiedys dziewczyny pisaly wysypiaj sie teraz bo potem juz nie bedzie spania - chociaz mowia ze dziewczynki sa spokojniejsze i nie daja tak w kosc jak chlopaki
    wcale bym tak nie powiedziala ze dziewczynki spokojniejsze hehe a mam porównanie ;)

aisa lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jest dzień pluszowego misia, obchodzicie? :D :D :D

aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Hey laski z nebraski :-)

napisze wam jak mojego w robiłam :-) ,a mianowicie w sobotni wieczór leżąc na łóżku mowie mu ,że nie mam już @@@50 dni ,a po cc ostatnio było normalnie co ominęłam dużym łukiem ;-) ,aby było wiarygodnie pokazałam mu tabel i nie powiem jak zobaczyłam sama tabl to lekko sie zastanowilam ,ale mój m już wkrecony ,az mu Piow nie smakowało siedział wieczór cały zamartwiony ,że będzie musiał do Lodnynu lub do Francji za praca bo nie wydoli ja leżałam po cichu i płakałam ze śmiechu wkrecil sie na maksa ,że w Niedziele uciekł z MSZY Św i leciał do apteki po test ciążowy i chodził za mna ,ze mam do wc spr załatwić ,a ja ze na zawołanie nie sikam to wyczail chwile ,ze w wc siedziałam wpadł z Marcelem na rękach i mówi do niego ,że ważą się Twoje losy czy będziesz miał brata czy siostrzyczke ja się śmiałam no ,ale zrobilam test i Negatywny zamienilam je z tym pozytywnym i mu pokazuje matko blady był jak ściana no i moja powaga prysla parsknelam smkechem i sie kapnol ,ze go wkrecam no i mówi Marcel no na razie nie ma brata ni siostrzyczki ,a Matka ma szlaban na sexs przez 3 miechy heheheh dziś jak goście przychodzili stał na schodach i krzyczał ,że mają mi życzyć @@@@@@ regularnej no ja poprostu ubaw po pachy .......

ps. Ten wkręt był odewtem eheheheheheheh i sie udało na wesoło !!!!
    hehe dobre az sie uśmiałam i oplułam monitor ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedruś, jesli macie małe mieszkanie, to kup małą wanienkę. Zresztą jej rozmiar przestanie się tak bardzo liczyć, jak Natka zacznie siadać (wtedy kąpiel też ofkors będzie na siedząco :) ). A niedługo potem to w ogóle można kupić matę antypoślizgową i kąpać w brodziku/w wannie, a wanienki będzie można sie pozbyć z domu.
    tez popieram

lepiej ta mala kupic moja Izka np od kad siedzi to tylko na siedzaco chce sie myc nawet glowe jak myje jej a od tyg przenieslismy sie do lazienki do brodzika przysznicowego bo strasznie chlapała ;) najlepszy ubaw ma jak razem z kuba sie kąpią ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    tez popieram

lepiej ta mala kupic moja Izka np od kad siedzi to tylko na siedzaco chce sie myc nawet glowe jak myje jej a od tyg przenieslismy sie do lazienki do brodzika przysznicowego bo strasznie chlapała ;) najlepszy ubaw ma jak razem z kuba sie kąpią ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dzisiaj jest dzień pluszowego misia, obchodzicie? :D :D :D
    u kuby w klasie tak ;)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moja 10 miesieczna łobuzica ;)

http://iv.pl/images/25285500932321643515.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:08

mauysia, Selena, Strażaczka90, AGA 30, aisa, kiti, magdzia26, patrycja, anka_a, Fedra, Kaja, plemniczka, zbikowa, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, ale Iza podobna do Ciebie, w dalszym ciągu :)

Blondi22, Strażaczka90, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi, ale Iza podobna do Ciebie, w dalszym ciągu :)
    a patrz wszyscy mówia ze do Kubusia podobna a on to caly tatuś ;) ale widze ze ona wlasnie teraz sie zmienia i juz nie sa tak bardzo z Kubusiem podobni ;)

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi śliczna Izunia :) według mnie tez podobna do Ciebie ;)

Blondi22 lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej;D

Blondi Izunia potwierdzam podobna do Ciebie a jakie ma długie nożki;D będzie wysoka;D

Selenko nie wiem jak to u Was jest ale moje koleżanki są teraz na macierzyńskim i normalnie bony dostają a rok już ich nie ma.Tylko że My zawsze musimy we wrzesniu zaświadczenie wypełniać...bo to zalezy u Nas od zarobków kto ile dostanie.Ja dostałam 700 zł.W bonach do swojego hipermarketu.fAKT LEPSZA BY BYŁA KASA bo nie lubię robić zakupów w swoim markecie..ale dobre i to.Mam nadzieje że będzie dobrze u Ciebie:*

U mnie brzydka pogoda..chyba zima powoli idzie...Musze jakąs kurtke zamówić na allegro bo u mnie sa ale nie podobaja mi się ;/

do później..ide poćwicze troche;D

Selena, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć strażaczko :)

No właśnie, ciekawe czy mi też przysługują bony, mimo że jestem na wypowiedzeniu :) Przydałyby się...

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 5690 5691 5692 5693 5694 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ