plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Małys córa dlaej opiekuje sie a nasz mały mini terrorysta juz powoli wraca do normalnego tryu dnia chociaz czasem zdaża mu sie powariowac. np oststatnio jak spadł snieg tak był nim zafascynowany ze od 24 do 6 rano co godzine na dworzu byłam po 15 min także noc rewelacyjnie mi mineła myslałam że go uduszę jak słyszlam błagalne piszczenie i wyjdz zemną prosze
Coo? To Wy już macie śnieg na koncie??
-
Dobry...
Ja tylko na chwile wpadlam napisac ze u mnie juz troche lepiej choc nie bylo calkiem dobrze...
Dotego remont w Malej pokoju...
Na forum przez jakis czas nie bede zagladac bo musze od pewnych tematow odpoczac ktore mocno dzialaja mi na psychike i snia mi sie np przedwczesne porody...
Tak wiec trzymajcie sie cieplo17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej sobotnio. Śniadanie i do roboty.
Fedra odpoczywaj i zajmij się czymś miłymKaja, aisa, Strażaczka90, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Helllo
Fedra masz teraz piekny czas i nie pora na schizy wiec odpoczywaj i oglądaj w necie compiekne dla Natki kupic możesz ,a twój Luby niech ci dogadza i dogadza ,ale sie nie rozpedzaj z tym blogim lenistwem ,abys o nas nie zapomniała !!!!!! Wpadnij jak ci Czoneje Dnie Minąmauysia lubi tę wiadomość
-
A mi moj m pomógł chatę ogarnąć młody śpi i mam blus lus Maria hehehehe
wiem wiem krejzol zemnie hehehe ,a co do Marcela jak wyjdzie mi to co zamierzam to sie podzielę nowina ,a jak nie to głupotą dzielić się nie będę swoja
-
Blondi22 wrote:u nas wczoraj kilka płatów sniegu spadło
U nas z rana snieg z deszcze ,a później piekny dzien sie zrobił ,a u mojej kuzynki sypnelo pod wa-wa ,ale do południa juz nie było śniegu tak sie chyba zapowiada nam zimia co mnie troche wkurza nie powiem wolę Lato niż te przeziebienia,ubieranie na cebulę gdzie Marcel akcje robi zanim go ubiore jestem cała mokra bo ubrana wmkurtce masakra jakas gdzie to lato -
Hej...
ja dziś bez humoru....Głowa mi pęka...wzięłam się za sprzątanie to trochę przeszło z bólem idę pieroga lepić ;p bo dziś pierożki ruskie na obiadek..
Maż na ćwiczeniach służbowych...a ja poszaleje...dawno nie było pierogów...;p
Ja znowu smarkam i kicham masakra,chyba będę musiała iść na l4 to porządnie wyleżeć bo jak inaczej...Chodź u mnie ja i leżenie to nie realne.a U nas z pogodą różnie raz słonko..ale wczoraj to już zimową kurtałe ubrałam bo na minusie było..A śniegu jeszcze nie bylo;p mam nadzieje że chociaż w tym roku będą święta całe w śniegu...bo w tamtym były święta bez śniegu na ferie za to napadało,ale dziś pogoda do bani może dlatego tak i ja się czuje.
Fredruś odpoczywaj Kochanie..
Blondi Ty chudzinko niedługo znikniesz.
Madziulka piękne zdjęcie
Koczuś-wlasnie też czeka na ten finałowy odcinek ;p mój M żartem zawsze mówi że to jego ulubiony program;p,ja tam lubię to oglądać ;p o kurde fajnie że śnieg u Cibie;D A dużo go napadało? Wam tam?
Ruciu Shagunia odezwijcie się.
resztę dziewczyn pozdrawiam i całuje..do później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 16:29
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Pochwalony!
Mauysia, zdrówka dla Henia! I reszta domowników też niech się zdrowo trzyma
Fedra, odpoczywaj i kompletuj wyprawkę, służymy pomocą w razie pytań
Sylwia, część szczepiła skojarzonymi a cześć refundowanymi. Niedawno gadałyśmy tu o tym. Mniej więcej pół na pół wychodziło. W każdym razie chyba żadna z dziewczyn nie pisała chyba o jakichś większych skutkach ubocznych.
Miłej niedzieli :*Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Sylwia co do szczepionek my mamy 6w1 ,a dlatego ,że boje sie igieł ,a jeszcze Marcela to jest dramat dla mnie ,a skutków ubocznych nie miał przy pnelmokokach też było super !!!!
A i tak decyzja należy do ciebie moja kuzynka szczepila tymi z NFZ ja sie na 3 klucia nie nadaję! !!! -
Dobry...
Melduje ze chyba kryzys zarzegnany mam takowa nadzieje
Od jutra planuje tu zagladacgocha04, Dodi, patrycja, aisa, mauysia, Selena, Kaja, magdzia26, zbikowa, Blondi22, Strażaczka90, AGA 30, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:pytanie do mam
jak szczepiliscie swoje maluchy. Dzwonilam do kuzynki i odradzala 5w1 i 6w1
kurcze nie wiem co robic- moj dzisiaj zglebial temat caly dzien i nawet nie wiedzialam ze jest tyle negatywnych opini odnosnie szczepien
Opinii jest tyyyleeee, że trzeba chyba wybrać na "chybił trafił..." Ja wybrałam opcję z mniejszą liczbą wkłuć.Selena, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Wpadam z urodzinowym tortem (i kawą
) dla Kai!!! Sto lat kochana!
http://www.iv.pl/images/86966305704099670494.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:37
patrycja, Selena, Dodi, Kaja, aisa, magdzia26, Blondi22, Fedra, kiti, Strażaczka90, AGA 30, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość