plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł!!!!!
Witaj Olu! Miło Cię zobaczyć
Moja praca oddana, czekam na poprawki więc mam chwilę wolnego.
Wbrew przepowiedniom szwagierki Julek jest spokojny i nie daje w kość mamusiJe, śpi i czasami brzuszek go poboli ale to zazwyczaj przed zrobieniem 2. Ładnie przybiera na wadze i ma 3680 g. Ada biega do przedszkola i nie jest zazdrośnicą- tego się obawiałam najbardziej.
Uciekam czytać zaległości.aisa, Selena, Kaja, Strażaczka90, plemniczka, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hello Laski z Nebraski
cisza jakbyście sie o ciążę starary
a ja dziś wstalam o 10 rano bosko mi z tym było chłopaki śniadanie zjedli ,a jak zeszlam na dół to armagedon zastalam w kuchni i w salone,ale 30 min sprzątania i było już cacy stary opitol dostał,że jak sie karmi dziecko to jedzenie ma laładować w buzi dziecka ,a nie po całej chłopie latalo hehehehehe
-
cześć dziewczyny pisałam tu kiedyś z wami jako Ann po zajściu w ciąże jakoś tak nie miałam czasu często zagladać co ajkiś czas podczytywałam was co u was słychać i widze że wszystko wporządku bardzo sie ciesze Fredra i Aga30 że wam się w końcu udało ja znowu postanowiłam zostać mamą naszczęście nie trwało to tak długo jak za pierwszym razem:) pozdrawiam was wszystkie serdecznie:)
mauysia, a-koczek, aisa, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Cześć Ann
Fajnie, że znów tu jesteś i że jesteś w ciąży, gratulacje! Mnie jeszcze chyba nie było jak Ty byłaś na forum. Kilka "nowych" pojawiło się od tamtego czasu. Długo się staraliście o pierwsze dziecko? Fajnie, że teraz szybciej się udało
Fedra i Pismak, zaginęłyście po spotkaniu z Dodi?
Pismak lajkowała ale nie pisała, a Fedry wcale nie widać... -
Dzień dobry
U nas dziś tylko 4 stopnie, zimno, ale słoneczko wychodzi więc może będzie ładnie
Już nie długo święta, szkoda, że nie cieszą tak jak kiedyś. Nie wiadomo co dla dzieci kupować, bo wszystko mają. Ja jak byłam mała to ze słodyczy cieszyłam się jak głupia
A właśnie co do świąt, planuję kupić choinkę i teraz pytanie lepiej sztuczną czy żywą ? -
Witajcie!!!
Pochwaliłam wczoraj Jula i co??? W nocy mała gangrena dała popalićPół nocy wiercenia płakania ale w końcu 2 poszła to chwile spał i od nowa jazda... Rano jak gdyby nigdy nic się śmiał jak go ubierałam do przedszkola a teraz śpi a ja nie umie zasnąć
Wczoraj nie napisałam, że jeszcze nie odpadł mu pępuszek.
Blondi na awatarze wyglądasz ślicznie. podziwiam dziewczyny, które się odchudzają bo ja tyle samozaparcia bym nie miała. Masz refleks, że złapałaś Izunię.
Selena dobrze,że Twój maluch ma twardą głowę. Ja pamiętam jak Ada miałą serie upadków i co jej zszedł guz to tworzyła następny...
Zazdroszcze dziewczynom spotkań. Zdjęcie zdążyłam zobaczyć i jesteście śliczne!
Fedra już III trymestr a Aga II!!! Jeju jak przeleciało a mi się ciągnęło. Niech dzidziaki się rozwijają i nie wychodzą dużo przed terminemZdrówka dla Was :*
Sylwia nie masz wesoło z Nikosiem ale mam nadzieje, że po magicznym 3 miesiąca będzie już tylko lepiej (a nawet wcześniej)
Witam nową koleżankę (nie pamiętam czy wcześniej się przywitałam).
Ann/Mala2930 cześć i gratulacje! Spokojnej i nudnej ciąży życzę
Kopciuszku fajnie, że zawitałaś. u mamy zawsze dobrze choć czasem potrafi doprowadzić do szału
Ale dziewczyny macie przeboje z pracąNajważniejsze, że plan na przyszłość jest
Dla staraczek &&&&&&&&&&&&&
Buziaki :*Blondi22, aisa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Co do świąt to ja bym wolała żywą choinkę bo pięknie pachnie i jest fajny klimat ale nie mam miejsca więc mamy mikro choinkę sztuczną 30 cm.
Prezenty lubię kupować dla dzieci i Ada już ma Piasek kinetyczny+ pojemnik. Julowi matę edukacyjną kupię. W sobotę mamy kiermasz zabawek to mam nadzieję, że znajdę. Dla reszty jeszcze muszę pomyśleć ale jakiś plan w głowie jest
Dobra teraz to uciekam może zasneaisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Hello lachy!!!!
U nas choinka jak co roku świeża ciekawe jaka bo co roku awantura że drapak kupiony czyli norma hehehehe więc zapowiada sie wesoło jak w każdą wigilięaisa, anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
No i jestem, odzywam się z domowych czeluści... Chciałam pracy z domu, to mam. Wzięłam duże zlecenie (ponad sto stron) i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że H się mocno przeziębił i muszę z nim siedzieć w domu, więc nie wyrabiam z dzienną normą ilości stron
Jestem w plecy i przeczuwam, że do 3 grudnia (oddanie zlecenia) zarwę niejedną nockę
Dlatego nie miałam czasu wpadać.
Magdziu - zdjęcia Nikosia kapitalne!
Sylwia - tradycyjnie współczuję jazd z teściową, cieszę się, że USG wyszło dobrze i mam nadzieję ,ze przepuklina pępkowa się Nikusiowi cofnieCHoć mój starszy miał, nie cofnęła mu się i miał zabieg.
Aga - ja też chcę wiosnę! Ale proszę o kwiecień, bo mamy wtedy fajny wyjazd
Koczku - witaj z powrotemJak tam piesek? Córcia nadal chętna wychodzić z nim na spacery?
Effciu - Madziula już zdrowa?
Selenko - nieźle że Wasz bąbel ma już prawie rok!
Kopciuszku - Tymcio też nie wiem kiedy zrobił się prawie roczniakiemNo i już mieszkacie w domu - ale ten czas leci!
PS) Biogaię też dawaliśmy Heniowi na początku, ale pamiętam że to było niezłe zdzierstwoPotem przerzuciliśmy się na Dicoflor 30 w kropelkach, chyba troszkę tańszy.
No i helou, kogo ja widzę, Olę mianowicie... Nie wierzę, ale mam nadzieję, że to nie pojedynczy wybryk!
Trzymajcie się!!! -
Małys córa dlaej opiekuje sie a nasz mały mini terrorysta juz powoli wraca do normalnego tryu dnia chociaz czasem zdaża mu sie powariowac. np oststatnio jak spadł snieg tak był nim zafascynowany ze od 24 do 6 rano co godzine na dworzu byłam po 15 min także noc rewelacyjnie mi mineła myslałam że go uduszę jak słyszlam błagalne piszczenie i wyjdz zemną prosze