plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisko nie kreatywne i kreatynowe
prostowanie włosów wiem ze u fryzjera cos takiego można zrobić i na tym moja wiedza się kończy
Na razie odpukac krwi juz nie ma jutro idziemy prywatnie do pediatry-alergologa zobaczymy może cos poradzi... -
Hej,
Prostowanie włosów jest keratynowe, a nie kreatynowe czy kreatywneKeratyna jest bardzo odżywcza dla struktury włosa. Po tym zabiegu nie trzeba katować włosów prostowaniem, a dodatkowo chroni włosy, które po zabiegu są lśniące i nie puszą się. Wiem, bo znajoma robiła.
Aga nie zastanawiaj się tylko dawaj do tabelki.
Koczku też miałam mały remoncik dodatkowej sypialni.
Żbiku kołysało?
Fajnie, że spotkania i niesoodzianki się udały.
Aisa inka smakowała? Ps. Apropo ząbków co tam wyszło zębowej wróżki u Janka?
Effciu zdrówka dla Madziorki i gratuluję ząbka.
Mauysia zaliczasz kolejne filmy czy pracujesz w domu?magdzia26, patrycja, aisa, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Witam
Dzięki gocha za poprawienieJak dokładnie nie wie się co to jest to nawet nie wiadomo jak to napisać i jeszcze słowo jakieś z kosmosu o którym nigdy nie słyszałam
Nie którzy sądzą,że ten zabieg może zniszczyć włosy i dlatego szukam jakiś opinii na ten temat
Madzia dobrze, że już krwi nie ma i oby tak już zostało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZDAJE RELACJE Z WCZORAJSZEJ WIZYTY
usg glowki bardzo dobre
usg bueoderek tez
usg tarczycy - dobre
usg brzuszka tez
Maly ma kolke- lekarz mowil ze zadne krople nie pomoga - strata kasy ze najlepiej dziala cycus i cieplo rodzica no i jak wpadnie w histerie to kolysac go i bujac
Ma przepukline ale lekarz kazal najpierw ja zakleic i jak to nie pomoze to dopiero zabieg a nie tak odrazu
Mam obserwowac jak sika bo wczoraj mial nie do konca oprozniony pecherz i jak sika do gory to ok a jak z przerwami to trzeba bedzie zrobic badanie moczu.
Zrobilismy mu kompleksowe usg- przynajmniej nie bedziemy zachodzic w glowe - fakt troche kasy wzial no ale czego sie nie robi dla dziecka.
Bedziemy szczepic 5w 1 + pneumokoki bo kolejny lekarz zachwalal te szczepionki
Mowila ze moge dawac ten biobotic i biogaja ale to taki efekt placebo- no ale bede dawac
mauysia lubi tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Prostowanie włosów jest keratynowe, a nie kreatynowe czy kreatywne
ciąża mi mózg całkiem zjadła
Kaja to na dwór śmigaj lepić bałwana
Sylwia super że usg wyszły dobrzea ja uważam że kropelki działają...a zamiast Bio Gaja polecam probiotyk Trillac podobno dużo lepszy.
Dziewczyna z wrześniówek znalazła super tanią aptekę (aptekarosa.pl)
buziaki i miłego dniaKaja lubi tę wiadomość
-
Cześć
Witam się z kawą inkąOczywiście Żbiku przytargała i to 2 opakowania
Kaja, ale mrozu nie macie, nie? i śnieg się rozpuszcza?
Sylwia, fajnie że na usg nic niepokojącego nie wyszło. Co do kropelek to się nie znam, ale dziewczyny pisały, że jednak pomagały więc nie wiem czy to taka strata kasy jeśli działało. Poza tym przystawianie dziecka jak mocno płacze i się wygina może być nie lada wyczynem, ale zgodzę się że bliskość rodzica jest super ważna i kojąca dla dzidzi.sylwia1985, plemniczka, Dodi, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
I ja się witam
Mój mały mężczyzna wczoraj skończył 11 miesięcyjak to szybko zleciało
Super że weekendowe spotkania się udałyteż bym chciała takie spotkanko zaliczyć
która chętna ?
Sylwia dobrze ze nic niepokojącego na usg nie wyszłomoja położna też mówiła że te leki na kolke nie pomagają..ale podawać możesz napewno nie zaszkodzą
Strażaczka mnie tez coś bierzeniby gardło mnie nie bolą..ale czuje jakbym z tone metalu zjadła
.. ble..od dziś cukierki na gardełko idą w ruch :)ja tam dziś mam dzień na regeneracje w ćwiczeniach
aisa, kiti, Strażaczka90, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
Mrozu nie ma i sniegu tez nie popadalo i znikło! !!!
Sylwia ja bym bez kropel nie ujechała ,a najgorszą głupotą moja było przerwanie mu tych kropli bo ryczal jeszcze bardziej ,a mając codzienne takie akcje placzu po 4-5h to nie wiem jak bym go miała bujać ,aby przestał płakać i wić sie z bólu! !!!!
A nie pomagał mu masaż, rowerek,kompresy ciepłe nic w 4 mkesiacu jak sie uspokoiło tak cisza ,ale bywają dni ,że brzuch się odezwie ,ale to po mleku!!!!!
Co do usg Brawo ,ze wszystko ok !!! !sylwia1985, anka_a lubią tę wiadomość
-
Patrzeć bo niedługo zniknie
Miny mówiące: "Szybciej bo piździ" ale uśmiechy muszą być
<tu zdjęcie było, ale się zmyło>Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 21:06
patrycja, Selena, AGA 30, magdzia26, Kaja, plemniczka, Dodi, Strażaczka90, gocha04, kiti, zbikowa, Pismak, anka_a lubią tę wiadomość
-
hej hej. Ciesze sie ze spotkania udane
jakies fotki macie? I jaka niespodzianka z Fedrą
hehe mi tez dziewczyny zrobily niespodzianke gdy nagle w drzwiach staneły Dodi, Fedra i ..... niespodzianka Spero
faaaaajnie wtedy bylo
Strazaczko zarzyj co mozesz odrazu moze wirusy nie zdążą zrobic spustoszenia.
Sylwia fajnie ze USG powychodzilo dobrze, tak jak piszesz bynajmniej jestescie spokojni. Co do tego ze kropelki nie dzialają na kolki to trzeba zapytac tego lekarza czy ma dziecko ktore cierpialo przez to cholerstwo! to ciekawe ze jak tylko wlączylam kropelki, ja, Kaja,chyba Effcia, moja siostra i wiele innych mam nagle dziecko przestalo plakac przez kolki... to co czary mary? zbieg okolicznosci? ja jedynie zgadzam sie ze te apteczne nasze polskie kropeli na mocne kolki moga byc za slabe i nie podzialac, u nas tak bylo i dopiero sab simplex (krople niemieckie) pomógl. Po raz kolejny napisze to wkurwia mnie nie znajomosc tematu, niekompetencja, olewactwo, zgadywanki i eksperymentowanie lekarzy.aisa, magdzia26, sylwia1985, Dodi, gocha04, anka_a lubią tę wiadomość