plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam na chwilkę, bo właśnie nie dawno wróciliśmy od gołębi(bo mamy hodowlę w takim związku, mamy tam woliery itp) do tego mamy jeszcze kury i bażanty. I dziś jak zwykle pojechaliśmy im dać jedzonko a tam patrzymy a kogut leży zdechły do tego brakuje 2 kur i pary bażantów. Przechodzimy do drugiej woliery i leżała kura i bażanty, ale w tak masakrycznym stanie, że nie można było poznać co jest czym, najprawdopodobniej kuna je zaatakowała i po części zjadła, chciała je zabrać ze sobą, ale nie dała rady przeciągnąć ich przez siatkę ;/
-
Hej,
Dziś to dopiero paskudna pogoda. Z chęcią zostałabym w domu.
Patrycja, nie chciałabym tego widzieć.
Magdzia fajny twój synio.
Sylwia nie daj się.
Ps. Jak ovu spotkania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 07:48
magdzia26, patrycja, Dodi, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hej
U nas też pogoda brzydka ;/
Wczoraj miałam kłótnię z mężem. Poszedł po kebaby wrócił po 2h całkiem pijany i tłumaczy się, że kolegę dziewczyna zostawiła. Ach ci faceci, jak trzeba to znajdą powód do wypicia...
Ale za to ja wracam do zdrowia -
nick nieaktualnyDobry !!
No i u mnie pogoda do du..."/
Madzia przecudny ten twój maleńki olbrzymek
Patrycja ja z moim też wczoraj się pożarłam na maksa przez jego mecze no i wczorajszą imprezkęFaceci !!!!!
Ach stwierdziąłm że wszystko mi idzie w boki jak narazie a nie w brzuch
W czwartek mam wizytę u endo a za tydzień na podglądanko wreszcie do gina
Miłego dzonka !!magdzia26, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki moge malemu dawac delicol biogaje i espumisan ? nic mu nie bedzie jak dostanie trzy rodzaje kopelek?
Ja dawalam Marcelowi też 3 rodzaje i nic nie było mu !!!!sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Laseczki mam pytanie !!
Farbowałyście włosy na początku ciaży !!
No bo ja się wstrzymywałam do tej pory no i zastanawiam się czy już mogęBo wyglądam masakrycznie juz !!!
Ja farbowalam włosymaseczki na twarz i takie tam
-
nick nieaktualny