X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super, że na usg wszystko w porządku ;)
    Strażaczko, Selenko kurujcie się ;) Swoją drogą to chyba ta pogoda taka, że choróbska się przyczepiają ;/
    Selenko wszystkiego najlepszego dla synusia niech rośnie duży i zdrowy :)

Selena lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcie super. Laski z was śliczne ;)

aisa lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko super :) i jakie piekne uśmiechy :) oby jak najwięcej takich spotkań było :)

aisa lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena, toż to za niecały miesiąc będzie już rok! Szybko rosną dzieciaczki
    Wszystkiego najlepszego dla Kacperka :*

Selena, Kaja, kiti lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Selena, toż to za niecały miesiąc będzie już rok! Szybko rosną dzieciaczki
    Wszystkiego najlepszego dla Kacperka :*
    No szybciutko :) pamiętam jeszcze jak tu smuciłam sie po każdym nie udanym cyklu..a tu mój cud już ma prawie roczek :) czasami jeszcze nie mogę w to uwierzyć że Kacperek jest już z nami :) że go mamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:29

plemniczka, aisa, anka_a lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenka buzak na te 11 miesiecy ulalala jak zlecialo

Selena lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia super chiper focie laski pieknie !

Selena, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aiska, Żbiku pieknie sie prezentujecie!

Selenko i ode mnie dla Kacpiego wszystkiego dobrego na te 11 miesiecy :*

Selena, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka ja i tak bede mu dawac bo po to przeciez je kupilam- a noz cos sie poprawi :)

gocha04, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi dziś Mąz zanim poszedł do roboty zrobił Theraflu.Ikazał cały dzień leżeć..więc nie sprzątałam o-0 ani nie ćwiczyłam..aale lepiej mi troche;D

Laski jakie Wy piękne;D

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewuszki :) kope lat mnie tu nie było :(
    ale za Wami tęsknię :(. NO cóż tak to jest jak się nie ma internetu i czasu do tego brak, a wieczorem jak mam męża tableta to też nie mam czasu i jestem padnięta na ryj,ale kiedyś zajrzałam i akurat Sylwia pisała o swoim cierpiącym Nikusiu. Przypomniał mi się Marcelek Kai,on bidny tak cierpiał...
    mniejsza o większe przejdę do tego co chcę napisać :) u nas ok. mieszka się super w nowym domku,ale jest cholernie dużo obowiązków i czasu brak :(. człowiek u mamusi miał jak "u Pana Boga za piecem :)" i nie doceniał tego...W poniedziałek moje maleństwo skończy roczek, który już podeptał bo zaczął sobie po troszku chodzić od 13 listopada :).ma 4 ząbki, piaty właśnie zrobił sobie dziurkę w dziąśle a szósty już też jest blisko. w niedzielę robimy imprezkę urodzinową i prosimy wszystkich tych co byli na chrzcinach.RANO O 8.30 JEST MSZA W INTENCJI mojego małego Tymcia o zdrowie i opiekę Matki Najswiętszej dla Niego. Cyprus chodzi sobie do szkoły, a mąż do pracy a ja z małym w domku. Byłam przedwczoraj u endokrynologa i niestety pomimo brania euthyroxu-tsh poszło do góry-mam-3.58 i powiedziała mi ze mam za wysokie jak na tak młodą osobę!!!nie powinno przekraczać 2,5.Do tego 2 tyg. temu usunęłam 2pieprzyki.W W poniedziałek wyjęli mi szwy, ale wyników z tych wycinków jeszcze nie mam dzwonić jutro i troszkę się boję :(.Pozatym w miarę ok.

Sylwuś-ja podawałam Tymciowi Biogaję od 6 tyg, życia do 4 miesiąca, albo i dalej-już nie pamiętam dokładnie a potem przeszłam na latopic-dziewczynytu o nim pisały i postanopwiłam też mu podawać i pdaję do dziś, bo on alergiczny jest choć pediatra mówi,że nie ale ja wiem swoje-znowu go po czymś wysypaŁO.dAWAŁAM TEZ debridat, którym się zakrztusił i prawie zszedł z tego świata :(. co ja wtedy przeszłam? Sylwia powiem Ci-nie słuchaj lekarza tylko swego serca i rad doświadczonych mam. Dawaj małemu te kropelki-ale masz te z Niemiec czy jakieś tu w aptece zakuione?bo te nasze to o kant tyłka rozbić.ja dawałam swoim chłopakom przez 3 miesiące espumisan,ale starszy nie miał kolki-dawałam na wszelki wypadek,a mały nie miał typowej kolki,ze się darł, tylko prężył się,wyginał i odpychał od jedzenia.też robiliśmy usg brzuszka i ok.Kupki robił śluzowe dotąd dopóki nie zaczął jeść stałych pokarmów.choć do dziś pojawia się czasem sluz i kupy sa cuchnące.A i krew się pojawiała i niedawno też była-taka uroda alergików-choć ciężko dla matki z tym żyć, bo nie wie jak pomóc własnemu dziecku, a lekarze zlewają to...Głowka do góry Kochana-zobaczysz będzie ok.za 2 miesiące to będzie już tylko wspomnienie po tych jego płaczkach :)A co do jego trzepotania łapkami i wardzuszkami to Ci powiem,ze mój też to miał przez pierwsze ileś tygodni-ale nie pamiętam do kiedy, tylko,że u mojego to było następstwem leków,które ja brałam-Fenoterol na te moje przedwczesne skurcze. Ja myslę,że to przez niedojrzały układ nerwowy tak się dzieje.Zobaczysz miną mu te 3 magiczne miesiące i wreszcie poczujesz co to znaczy cieszyć się z macierzyństwa!!!Bo wiem,że teraz ci bardzo trudno.
    U nas teraz idą górne dwójki i mały jest przeokropny-źle śpi w nocy,budzi się po kilkanaście razy z płaczem, daje mu ibufen forte na noc bo tak to wogóle bym oka nie zmrużyła.starszy tak boleśnie nie ząbkował. To tyle,muszę kończyć.
    Madziu i u was będzie lepiej,nie jestem dokładnnie w temacie, bo nie czytam wszystkiego,ale wiem,że macie podobne problemy z Sylwia.
    Uciekam Kochane i życzę wszystkim powodzenia!!!odezwe się może po urodzinkach Tymcia :) papapa

sylwia1985, Kaja, Strażaczka90, plemniczka, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej czekacie na ostatni odcinek "Rolnik szuka żony"? Bo ja mega...

Selena, aisa, Kaja, Dodi, Pismak, Strażaczka90, plemniczka, anka_a, kiti, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaaaaaaaaaaaa :) kochana :) jesteś :) ja też czekam ;) he he ;)

aisa, Ola_czeka, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tego nie oglądam :P

Cześć Ola :D Jak miło Cię widzieć :)

Ola_czeka, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja se właśnie szysko obejrzałam na internetach i teraz czekam na niedzielę.

aisa, Kaja, Dodi, Strażaczka90, anka_a, a-koczek lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeszcze kilka dni oczekiwania ;)

Gdzie byłaś jak Cię nie było? I jak się miewa psiak?

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola aaa witammmm

aisa, Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ekstra Aiska, i ja i pies.

Haj Kaj.

aisa, Selena, Kaja, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oł gad, gdybym nie zaspała, to przywitałabym obficiej tego zbłąkanego wędrowca! :)

aisa, Selena, Kaja, Strażaczka90, plemniczka, anka_a, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Co dziś taka cisza od rana?

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 5686 5687 5688 5689 5690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ