plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 wrote:hej;D
Blondi Izunia potwierdzam podobna do Ciebie a jakie ma długie nożki;D będzie wysoka;D
Selenko nie wiem jak to u Was jest ale moje koleżanki są teraz na macierzyńskim i normalnie bony dostają a rok już ich nie ma.Tylko że My zawsze musimy we wrzesniu zaświadczenie wypełniać...bo to zalezy u Nas od zarobków kto ile dostanie.Ja dostałam 700 zł.W bonach do swojego hipermarketu.fAKT LEPSZA BY BYŁA KASA bo nie lubię robić zakupów w swoim markecie..ale dobre i to.Mam nadzieje że będzie dobrze u Ciebie:*
U mnie brzydka pogoda..chyba zima powoli idzie...Musze jakąs kurtke zamówić na allegro bo u mnie sa ale nie podobaja mi się ;/
do później..ide poćwicze troche;D
teraz ma 75cm i z 9kg wazyStrażaczka90, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja, Ty to jesteś mega krejzol
Blondi, całuski dla Izy na te 10 miesięcy. Mi się od razu rzuciły w oczy Jej długie nóżki.
Selena, mam nadzieję że uda się rozwiązać problemy finansowe. Na ofertach w necie się nie znam zupełnie. Oby w pracy dali bony tak jak zawsze.
My mamy łóżeczko drewniane, dostane od znajomych. Na razie się dobrze sprawdza bo póki co Jasio nie jest wędrowniczek
U mnie @ szła ale nie doszła. Wczoraj lekkie plamienia i ból typowy, w nocy szybka akcja 2 w wc i teraz nic się nie dzieje. Może to jakaś przymiarka do pierwszej małpy po porodzie a może jakaś anomalia organizmu. Zobaczymy..Selena, Blondi22, anka_a, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
A powiem Wam jeszcze jaki zonk z komputerem. Przyplątał się jakiś wirus i zjada miejsce na dysku. Nie dało się nic zainstalować a usunięcie czegoś nic nie dawało bo pojemność dysku i tak się zmniejszała. Wczoraj komp "poszedł" do czyszczenia. Dobrze że są smarkfony!
-
Hej
Kaja ależ się naśmiałam
Blondi Izunia przesłodkaWszystkiego dobrego na te 10 miesięcy
Selenko mam nadzieję, że to tylko przejściowe kłopoty i oby szybko minęły.
A u mnie nic się nie dziejeA przepraszam rozjaśniłam sobie włosy i na górze są białe jak mleko, a końcówki rudawe
Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
my po bilansie
ciemiaczko zarosniete
wzrost 75cm a waga 8660g wszytsko ok
a malo wazy ale dlatego ze strasznie ruchliwa jest
w centylach ladnie idzie bo z waga 50 centyl a wzrost 75 centyl
aisa, patrycja, sylwia1985, kiti, Yuly, anka_a, magdzia26, Selena, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hello!
Sylwia Nikoś jest słodkiJa szczepie na NFZ i to moja decyzja. Wy musicie podjąć tą decyzje.
Fedra dobrze, że jest z Wami lepiej. Ja mam laktator elektryczny Medeli i bdb się sprawdza.Ładnie ściąga mleko i jest mega wygodny w użytkowaniu. poprzednio miałam ręczny i strasznie się namęczyłam a mleka ściągałam mało. Fajna jest wanna mała tak jak pisały dziewczyny bardziej poręczna.
Kaja sto lat, wkręt męża rewelacyjny!!
Blondi Izunia to długonoga piękność! Piękne wyniki i oby tak dalej.
Selenko powinnaś dostać bon. U nas była dziewczyna na macierzyńskim i normalnie na święta paczkę dostała. Niech problemy szybko prezejdą.
Zbiku powodzenia na wizycie w klinice.
U nas choroba zawitała ale to co zawsze= katar, kaszel i temperatura. Jutro wizyta u promotora i mam nadzieje mało poprawek. Julek zaczął mieć kolki ale espumisan na szczęście podziałał. cdn...mauysia, Fedra, Selena, aisa, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:my po bilansie
ciemiaczko zarosniete
wzrost 75cm a waga 8660g wszytsko ok
a malo wazy ale dlatego ze strasznie ruchliwa jest
w centylach ladnie idzie bo z waga 50 centyl a wzrost 75 centyl
Jest na 50 centylu wagi, więc wcale nie waży mało. Henio ma 14 miechów i waży 9 kg - ten to jest dopiero szczuplaj. Ale na siłę go nie pasęBlondi22, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
anka_a wrote:Ja mam laktator elektryczny Medeli i bdb się sprawdza.Ładnie ściąga mleko i jest mega wygodny w użytkowaniu. poprzednio miałam ręczny i strasznie się namęczyłam a mleka ściągałam mało.
A po drugie - za bardzo się nim nie naściągałam, bo w ogóle nie chciał zasysać
A miałam dwa z różnych źródeł i problem był ten sam.
Przy Leo używałam Medela Swing i był super, ale cenę też ma niezłą... (miałam pożyczony).
Przy Heniu, jak pisałam, używałam ręcznego Aventu i było ok. -
Cześć,
Ale Iza ma długaśne nogi, fajna mała. Na centylach się nie znam, ale widzę, że wszystko ok.
Jaki nosek ma zadarty Niko. Słodki jest i w czerwonym mu do twarzy
Fedra ja bym brała łóżeczko turystyczne, a wanienkę mniejszą tak jak dziewczyny radzą. Widzisz i problem z głowy
Ups, Selena to kicha jak kasy brakuje, ale poradzicie sobie nie zamartwiaj się, bo bony dostaniesztrzeba być dobrej myśli. No i @ niedługo odpuści to też bez bólu człowiek inaczej myśli.
Anka odpędzaj choróbsko.
Mauysia a jak u Henia zdrowie? Byłaś w końcu u lekarza z wątpliwościami.
Strażaczka ja już po ćwiczeniach jestem pełna energiA ty w końcu co znów zaczęłaś ćwiczyć?
Kaja chcialabym zobaczyć mine Twojego M hehehe
Aisa ciekawe co się do kompa przyplątało.
A co u mnie? A nic dziś 10 dzień brania Dupka i czekamy na krwawy finał, bo raczej nic na pozytywy nie wskazuje. Ale w tym cyklu solidnie wykresik tempkowo uzupełnionyPozatym okazało się, że z pracy nie chcą nas wywalićntylko jeszcze szkolić, niech to szlak. A miało być tak pięknie.
Tum optymistycznym akcentem idę się położyć, bo od tego zgięcia nad tabletem garb mnie boli.
Kolorowych. Do następnegoFedra, magdzia26, Selena, aisa, Kaja, Blondi22, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dobry jestem wykonczona...
Po wizycie wszystko ok choc zapomnialam zapytac gina ile mloda wazy bo sie zagadalam o szczepieniach i innych takich...
Tak wiec bede szczepic w szpitalu na gruzlice i wzw typ b potem skojarzona 6w1 i co tam jeszcze bedzie...
W niedziele idziemy ogladac porodowke choc na sama mysl paralizuje mnie strach...
Dzis pidpisalismy tez umowe z krwia pepowinowa
Dziekuje za rady laktatorowo-lozeczkowo-wanienkowe
Laktator kupie reczny TT, lozeczko juz ogladalam drewniane i takie zakupimy w obwodzie bedzie turystycznewanienke chyba wezmiemy duza Natka bedzie kapana w swoim pokoju bo w lazience nie ma miejsca a ze wanna jest duza to chba prosciej bedzie wanienke do niej pozniej wkladac
Nikus w ciuszkach dziewczecych boski
Gocha wiesz jak jest czasem w najmniej spodziewanych momentach zdaza sie soprajs
Selena wspolczuje sytuacji finansowej
A i dzisiaj mialam swoj pierwszy silny skurcz taki ze az maz sie wystraszyl...magdzia26, Selena, gocha04, aisa, patrycja, sylwia1985, Blondi22, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Dziękuje dziewczyny za słowa otuchy
trzeba wierzyć że bedzie dobrze i zła passa się skończy
Dołek jeszcze mam
ale wierze ze po dzisiejszych bonach będzie lepiej
Fedra fajnie że z dzidzią okja miałam ręczny laktator i męczyłam sie nim strasznie
.. jakby było drugie bobo
to kupie elektryczny
łóżeczko mam drewniane
i jak był Kacpi mniejszy było ok..a teraz...sama niewiem..ile razy już walnął twarzą w szczebelki to jego ...a wanienke mam większą i jest super
Gocha ja tam cały czas za Ciebie trzymam kciuki&&&& Ale racja lepiej sie nie nastawiać i mieć piękną niespodziankę
Blondi ładnie Izunia rośniemój Kacpi ma 10 kg
i ciuszki niektóre to już 86 nosi
Sylwia śliczny Nikuś
Patrycja a może byś tak pokazała fotke nowej fryzury ?
Ankaoby choróbska szybko poszły :)no i trzymam kciuki za wizyte u promotora
oby wogóle poprawek nie było :)i buziaczki dla Julka
niech sobie kolka idzie i nie wraca
niech sie maleństwo nie męczy
moja chrześnica bidulka to dopiero ma kolke
nic praktycznie nie pomaga
Miłego dnia Wam życzei oby widoki za oknem były lepsze niż u mnie...mega mgła...
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 07:30
aisa, Blondi22, Fedra, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Przez tą pogodę (też mam mgłę) i tego bromka wogle nie mogę się dobudzić. Dopiero się podniosłam, a nadal z chęcią bym usnęła.
Fedra dobrze, że decyzja zakupowa zapadła. Daj znać jak na porodówce było. A zaskoczenie to nie w tym cyklu, temp delikatnie ale ku dołowi.
Selena dzięki za kciukiFedra, Strażaczka90, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Witam
Pogoda nie najlepsza zimno i pochmurnie.
Selenko musi być lepiej, zdjęcie może bym pokazała, ale zrobiłam tylko 1 i włosy nie są w centum. A może i pokażę w sumie chyba, żadna z was nie wie jak wyglądam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 14:37
Selena, Kaja, aisa, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość