plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Uuuuuu, ale frekwencja słaba, że nie mogłam ,plemniczki...' znaleźć.
Dzień dobry. Dobra wstaję, bo i na 10 do pracy się spóźnię.
Ps. W tym cyklu nadziei dla mnie nie na na Fasolę. Temp spadła na łep, w końcu 28 dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:45
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dopiero nie dawno wstałam Selenko, gdyby słoneczko było za oknem było by i samopoczucie lepsze
A ty jak tam ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:03
Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Dopiero nie dawno wstałam Selenko, gdyby słoneczko było za oknem było by i samopoczucie lepsze
A ty jak tam ?
pracuje powoli
u mnie słoneczka też brak...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:05
patrycja lubi tę wiadomość
-
czesc dziewuszki jestem troche zmartwiona- bylismy wczoraj z malym u neurologa i Nikus dostal skierowanie na badania krwi + rehabilitacja.
Nikus jest asymetryczny i zauwazyla babeczka ze odpycha glowke do tylu i moze miec skrzywienie kregoslupa wiec potrzebna jest rehabilitacja a to dlatego ze mial malo miejsca w brzuszku i zle lezal. Ma tez zespol napiecia miesniowego przez co jest nerwowy i nie potrafi sie rozluznic i kazala sie rowniez zapisac na masaze gdzie naucza nas jak malego masowac. Zauwazyla ze mu drza nozki i buzia ale mowila ze to powinno przejsc. Do niej mamy przyjsc na kontrole za 2 mce- i kazal odroczyc na miesiac sczepienia.
W pn idziemy na badania krwi - wyniki mowila ze poda nam przez telefon zebysmy sie nie stresowali
-
Anka co do ćwiczeń też sie zmobilizowalam i od 5 dni czynie tę powinność chodz jest ciężko ,ale wygrywam z Królem Leniem jak na razie
jeszcze dietę mocniejsza wprowadze i bedzie cacy oczywiście foto pokaże jak mnie się uda dojsc do celu
,a muszę jakoś wyglądać bo rok 2015 imprezy 2x Roczek,2x 30 lat ,18 lat ,Wesele ,50 lat i wszystko w knajpie ocipieli Wesele to rozumiem ,ale ta reszta
Dodi, patrycja, aisa, Selena, Strażaczka90, Fedra, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aaaaa jeszcze zapomjialam o nas u nas tez Roczek i 30 Lat mojego ,ale na mózg nie upadłam i wszystko robię w domu tylko nie wiem jak zgrać z tamtymi imprezami bo te Roczki i 30 i 18 maja terminy podobne wiec 6 tyg imprezy ze hoho cały pół kwietnia i cały maj
aisa, Blondi22, Strażaczka90, Fedra, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Też w przyszłym roku idę na wesele
I z tego powodu muszę wcześniej do PL jechać niż to zaplanowałam, ale się cieszę szybciej moją rodzinkę zobaczę
Ale ty Kaja to masz imprez, będziesz balowała ale i pewnie trochę kaski pójdzie na prezenty.
-
Blondi22 wrote:a moja malutka wczoraj pierwszy raz przeszła pokój sama na nozkach
ale miala radoche z tego
mój Kacpi już jakiś czas chodzi
ale samego go puscić nie można
bo od razu do biegu startuje..
i trzeba go łapać jak leci na glebe
Blondi22, aisa, Strażaczka90, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość