plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Witam,
Super, że się wam podobają moje rzeczy. Mi też się podobają, że tak nieskromnie powiemi jaka satysfakcja, że wszystko wyszło jak trzeba. A jakie zdziwienie osób obdarowanych, że to własnoręcznie zrobione. Mam kolejne zamówienie na komin dla babci M, tylko muszę włóczkę zamówić bordową.
I możemy zacząć wielkie odliczanie dla Ferdy. No, to TRZY....
Selena, a już myślałaś co mniej więcej chcesz zrobić z włosami? Kolor, długość czy może to i to?
Ja ze swoimi zaszaleć nie mogę, bo po 1-sze bardzo podoba mi się mój kolor, po 2-gie szkoda mi je niszczyć farbami, a po 3-cie mam włosy grube i ciężkie. I tylko wyrównuję na długości, a są już pod łopatki.
No chciałabym sobie grzywkę zrobićkiedyś już miałam i mi się podobało
tylko mnie przeraża chodzenie potem co jakieś 2-3 tyg. na podcinanie jej..żeby w oka nie właziła..
.. ale dam rade
chciałabym zrobić pasemka
nie chce całego koloru bo potem trza się o odrosty martwić...no z długości trochę też bym zeszła...ale tu jakoś bardzo nie poszaleje..bo mam mega puszyste włosy..i bym sobie z za krótkimi nie poradziła...
Dodi lubi tę wiadomość
-
Zosia napisała pod swoim wykresem że plamień nie ma i beta rośnie
więc jest dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:22
Blondi22, AGA 30, aisa, magdzia26, Strażaczka90, patrycja, Kaja, sylwia1985, kiti, Fedra, anka_a, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Grzywki są fajne, też kiedyś miałam, ale w upały trochę średnio mi było. Chociaż z drugiej strony ile miesięcy ciepłych jest w PL. Wszystko do przeżycia.
Aaaa i ja sama sobie grzywkę zrobiłam i później podcinałam, nic prostszego. M też do fryzka nie chodzi, bo ja go strzygę.Selena, Strażaczka90, patrycja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Selena wrote:Zosia napisała pod swoim wykresem że plamień nie ma i beta rośnie
więc jest dobrze
Selena, patrycja lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
gocha04 wrote:Grzywki są fajne, też kiedyś miałam, ale w upały trochę średnio mi było. Chociaż z drugiej strony ile miesięcy ciepłych jest w PL. Wszystko do przeżycia.
Aaaa i ja sama sobie grzywkę zrobiłam i później podcinałam, nic prostszego. M też do fryzka nie chodzi, bo ja go strzygę.kogoś tak
m i Kacpra maszynką strzygłam
ale siebie .. raczej nie
a mam blisko domu fryzjera to najwyżej tam będę chodzić podcinać
bo do mojej to mam kawałek...
-
nick nieaktualnyDobry dżem
Zośka super ze wszytko oki Was
Ja mam grzywkę na bok i oststnio zapuszczam włosy znowuSą teraz straszne bo weszły w faze totalnego nieukładania się
No ale do pracy mi się nie śpieszy a jak gdzieś idę to już postoję przed lustrem żeby coś z nimi zrobićCiekawe czy uda mi się je zapóścić czy zetnę w chwili desperacji
Gocha fajniutkie te twoje rękodzieła
A ja dzis sie wybieram na basen a ze sa ferie to zabieram dzieci siostry i mojego miluśińskiego braciszkaPotem pizza bo mam kuponów więc za darmo bedzie:) No i wieczór pewnie nas zastanie
JA do fryzjera się wybiorę dopiero za dwa tygodnie przed ślubem położyć farbę
A jutro pójdę do krawcowej niech biora miarę na sukienkęBo kazała przyjsć po 20
ach co im materiału nie braknie na mnie jak tak rosnę i rosnę
Selena, aisa, Blondi22, patrycja, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Cześć
Selena, oby efekty szaleństwa u fryzjera były super! Za młodu też miałam grzywkę, ale jakoś mnie nie korciło do powrotu do niej.
Gocha, Twoja temp widzę kierunki pomyliła.. mam nadzieje, że jutro się ogarnie i pójdzie w dobrą stronę
Super, że u Zosi lepiej! Oby tak dalej
U nas śnieg pada, ale temp oczywiście na plusie więc będzie błotko, ble..Selena, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Aisko
no widzisz a ja już dłuższy czas w tej samej fryzurze...i chce to trochę zmienić
żebym się m do reszty nie znudziła
Strażaczko leż i odpoczywaja w ogóle to kiedy robisz test ?
coraz bardziej mi się Twój wykres podoba
aisa, Strażaczka90, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki a miała któraś z Was styczność z kosmetykami Mary Kay ?
bo moje koleżanki z pracy idą dziś do konsultantki na darmowe zabiegi i malowanie właśnie kosmetykami tej firmy
i mają babce dać mój nr i mam się też umówić na takie spotkanie... I niewiem czego się spodziewać...wiem na pewno że są mega drogie ... więc jak już coś mi się spodoba to na pewno nie kupie u niej,...tylko w necie bo dużo taniej ..interesuje mnie jakiś fajny podkład
no i w końcu ktoś mi dobierze idealny kolor do mojej cery
-
aisa wrote:Gocha, Twoja temp widzę kierunki pomyliła.. mam nadzieje, że jutro się ogarnie i pójdzie w dobrą stronę👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Zosia super, że wszystko dobrze
A co do moich włosów, ja ciągle coś z nimi robię, przeważnie jest to malowanie, bo nie mogę za długo w jednym kolorze być
Aisko u nas pogoda jest identyczna
I jestem bardzo wkurzona, bo termin do ginki dostałam dopiero na 26.02 wrrr... -
Hello Lachy!!!!
U nas pogoda sie zmieniła wyobraźcie sobie ,że spadł Śnieg normalnie nienormalne ehhhh i mam robotę odśnieżanie ale to w ramach ćwiczeń już zaliczone ,ale chyba za mało pocwiczylam bo znów zaczęło sypać
A Marceli wywinol numer i od 13 nie spał aż do 23 padł jak kawka twardy ten mój Syn ,a co sie na gadał ,śpiewał ,tańczył ,a ile podejść do spania miał ,ze hoho i nic sam usnol o 23AGA 30, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:co zrobić, pomyliła się, ale finał dla mnie już znany.
To trzeba dmuchać ,aby w dobrym kierunku poszla ,a jak juz nie da rady to Gocha w nowym cyklu tak jak Kiti DRINK,TARMOSZENIE I COS TAM O ZABAWIE BYŁO ,ale zapomnialamFedra lubi tę wiadomość