plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:YES
Powiem więcej, przed chwilą rozmawiałam przez pół godziny z Gadgetką, wszystkie Was pozdrawia!Telefony, ovu bardzo prawidłowo
Selena, AGA 30, patrycja, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:i co tam u niej ?
) i do tego chodzi spać ok. 23, więc biedna Gadgetka i jej M praktycznie w ogóle nie mają czasu dla siebie. A zdrowotnie coraz lepiej, i z serduszkiem i z nerkami. Sama zresztą skrobnie coś na FB jak tylko chwilkę wykroi.
AGA 30, Blondi22, Selena, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Czasu ma bardzo mało, bo pracuje w dwóch miejscach, Kubuś jest małym łobuziakiem (z tego co mówiła, to niezłe ziółko z niego
) i do tego chodzi spać ok. 23, więc biedna Gadgetka i jej M praktycznie w ogóle nie mają czasu dla siebie. A zdrowotnie coraz lepiej, i z serduszkiem i z nerkami. Sama zresztą skrobnie coś na FB jak tylko chwilkę wykroi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Aha, to i tak w ogóle chciałam napisać, że coraz bardziej ekscytujące jest oczekiwanie na Natalkę!!! To jest jakiś kosmos
O matko a potem na mnie kolej
Selena, mauysia, aisa, patrycja, Blondi22, magdzia26, Fedra, kiti, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:co do ćwiczeń to już 2 tydzień leci i prawie codziennie ,a jak nie to Rowerek i jestem mega dumna bo od kilku dni 45 min wytrzymuje z Ewa i nawet tępo utrzymane
,ale efektem pochwalę się za miesiąc
Kajka ja zamówiłam sobie Secret E.cHODAKWOSKIEJ jej najnowasza płyta....polecam;D nie namęczysz się tak jak na innych ćwiczeniach Ewki.
Zosia kciukam wszystko bedzie dobrze! -
Zosia trzymam kciuki za fasolinke.
Chętnie wpiszę się do tabelki jak gin potwierdzi małego okruszka
ps. dzisiejszy test wieczorem wyraźne dwie krechyAGA 30, Fedra, Strażaczka90, aisa, gocha04, anka_a, patrycja, magdzia26, Dodi, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
mi tez wiele ciuszkow sie nie przydalo- najlepiej pajace bo szybko mozna pieluszke zmienic
Dziaiaj poszalalam z zakupamipierwszy raz po porodzie zostawilismy malego na 3 godzinki i wpadlam w zakupoholizm
sobie kupilam tunioczke i 3 bluzeczki na ramiaczkach a malemu pajaca, sweterek, spodenki i 2 koszulki z dlugim rekawkiem - oczywiscie nie obylo sie bez zakupow kosmetykow + spozywka i chemia no i 600 zl nie ma -
Dobry...
Przepraszam ze nie napisałam od razu ale jak wróciliśmy to padłam spać a jak się obudziłam to myślałam ze jest wtorek rano i ze nie mogę wstać bo w nocy odeszły mi wody dopiero po chwili skaplam się ze to sen był
Aga jakby co to jestem w wyprawce na bieżąco mogę doradzić jakby coco do wózka miałam kupić nowy ale po przemyśleniu sprawy wzięłam od szwagierki jest pożądny i wyglada jak nowy a był używany przez 3 dzieci za to postawiłam na nowe łóżeczko z materacem
Co do ubranek u mnie przewaga jest takich zakładanych przed głowę ale cos odpinanego tez mam w ogóle ubranka to mam chyba do 2 lat bo po chrześnicy
Zosiu trzymam kciuki żeby było wszystko ok oprócz bety zrób progesteron jeśli masz plamienia za fosie trzymam kciuki
Kiti to kiedy wizyta?
A u Nas po wizycie dobrzenawet gin zauważył ze brzuch jest duży i nisko... Młoda wazy około 4 kg i taka wagę urodzeniowa przewiduje gin... W szpitalu mam być w piątek o 14 cesarkę zrobi w zależności jak sala operacyjna będzie wolna najwcześniej o 16 a najpóźniej o 23
Młoda jest już bardzo nisko i napiera na szyjkę do piątku będę leżeć i zaciskać nogi by nie wyszła wcześniej
Co do zakupów były to zakupy spożywcze takie do i po szpitalu żeby maz nie musiał o tym myślec
To chyba tyle idę spać dobranoc :*AGA 30, gocha04, aisa, kiti, Strażaczka90, Blondi22, zbikowa, patrycja, magdzia26, Dodi, mauysia, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej,
Aisa fakt urlop się skończył, maraton 11 dniowy się zaczął, wiec czasu mniej jeszcze te samopoczucie kiepskie, ale i tak już lepiej niż wczoraj.
Jak było prawie 10 stopni to w łepetynę przygrzało i masz babo placek, a teraz znów trochę chłodniej.
Patrycja u mnie dziś rano też mleko za oknem było i lekki szron na trawnikach.
Fedra ty poród masz na dniach, a ja koniec cyklu. Może mały biznes brzuchowy zrobimyTrzymam kciuki za piątek.
Zosia na pewno jesteś pod dobrą opieką, ale kciuki trzymamy za małego Ktosia.
Kiti teraz codziennie sika na zielonokiti, Fedra, aisa, Strażaczka90, Blondi22, a-koczek, AGA 30, zbikowa, patrycja, magdzia26, Dodi, Selena lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Gosia ty wywróżyłaś to sikanie na zielono
teraz czekam na Ciebie i starżaczzke
do gina wybieram się jutro (wiem że za wcześnie) ale chce się upewnić co do tego bromka.
To już na dniach zobaczymy NatalkęFedra, aisa, Strażaczka90, AGA 30, patrycja, Dodi, anka_a, Selena lubią tę wiadomość
-
Jak to ja wywróżyłam, naprawdę? Ach ta pamięć. Dobra, ale krótka
Najważniejsze, że się udało.Fedra, aisa, kiti, Strażaczka90, AGA 30, patrycja, Dodi, Selena lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧