plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 wrote:WITAJCIE z rana;D
Co do ćwiczen to ja na razie od 2 tygodni zaprzestałam;p odpoczywam teraz.I tak dzien w dzień ćwiczyłam przez 45 min więc teraz można ciut odpoczac.
Ide sprzątaćDO póŹniej:*
A Kiti Ty w tabelce jesteś???chyba nie.Więc do tabely;D
Blondi współczuje przeziębienia...:*
co do ćwiczeń to już 2 tydzień leci i prawie codziennie ,a jak nie to Rowerek i jestem mega dumna bo od kilku dni 45 min wytrzymuje z Ewa i nawet tępo utrzymane,ale efektem pochwalę się za miesiąc
AGA 30, magdzia26, Selena, patrycja, aisa, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ach i tak mnie wzieło ze zaszalałam na alegro hi hi i zrobiłam kolejny już 3 zakup
niech żyje kupowanie w sieci
Na ten miesiąc limit zakupów wyczerpany dla dzieciątka naszego
Mi się wydaje że nic na usg nie będzie widać jeszcze ewentualnie pęcherzyk tylko !! -
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga szalej na zakupach najlepsza pora i frajda !!!!!!!
A maleńkie szaleństwo hi hiI wszystko z głową bo to co najpotrzebniejsze czyli body kaftanki śpiochy itp.
No to Wafla brat wyprawkę będzie miał całkiem z głowy bo półtora miesiąca po mnie będzie rodzić jego dziewczyna to z tego co moje maleństwo wyrosnie juz to z ręki do ręki przejdzie !!!aisa, kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondi kuruj się maluchu
kiti do tabelki
zosia ktosie do tabelki
OBIE DO TABELKI POPROSIMY
ohhhh ciekawe jak Fedra sie miewa no rodzenie ma 23 wiec luzik guzik tylko szkoda ,ze nam tv z cc nie pokażeja bym pokazała ,ale nie wiedziałam na jaką formę porodu mnie zabierali idąc po schodach myślałam ,że rodzic bede dobę ,a tu taki psikus 7:55 badanie ,a 8 przygotowywanie do cc ehhhh
AGA 30, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga ,a wózek nowy chcesz tak ? Bo moja koleżanka sprzedaje x-lander move
Tak wózek postanowiłam ze nowy fundniemyWięc nawet nie myślę o zakupie używanego!!
ale to pod koniec marca będę się rozgladać za wózkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:57
Kaja lubi tę wiadomość
-
Aga ja unikam Allegro bo Marcel ma tych ciuchów full of i aż mnie to boli bo nie moge kupić ,a jak w sklepie jestem to uciekam z działu dziecięcego buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
AGA 30, aisa, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga ja unikam Allegro bo Marcel ma tych ciuchów full of i aż mnie to boli bo nie moge kupić ,a jak w sklepie jestem to uciekam z działu dziecięcego buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ja mojego nie mogę do sklepu zaciąnąć żeby coś kupić maleństwu bo caly czas powtarza ze sama mam kupować a patrząc na ceny w sklepach to na alegro naprawdę tanej jest a tym bardziej jak się kupuję u jednego sprzedawcy i jedną przesyłkę się płaci ! -
nick nieaktualnyaisa wrote:Szkoda Kajuś, że nie możesz poszaleć w ciuszkach..
Aga, tylko ciuszków zakładanych przez głowę jak najmniej albo wcale bo niepraktyczne są
Ostatnio fajna wyprzedaż była na smyku
No patrzę na rozpinane kaftaniki i body
Ja zeby jechać do najbliższego smyka to 50 km muszę zrobić to za to paliwo mam już coś kupione na alegro -
Aisko a dla mnie właśnie najbardziej praktyczne to bodziaki zakładane przez głowe i półśpiochy bez stópek najszybciej się zakłada i zdejmuje
teraz jakbym miała kupować ubranka to żadnych pajacyków, śpioszków czy kaftaników a najgorsze to wszelkiej maści ubranka z kapturem do niczego to sie nie nadaje...połowy ubranek ktore kupiłam to ani razu nie założyłam Niko...
-
Mi body przez głowę to mniej więcej od 3 mies zaczęły pasować. Wcześniej tylko rozpinane. To ciałko takie malutkie, że jakoś mi nie pasowało takiemu bobasowi wkładać coś przez główkę. Pajacyki do tej pory używamy, bardzo lubię. Śpiochów nie używałam.
Przeceny były na stronie smyka, chyba jeszcze są. Odbiór w empiku gratis wiec mi (znaczy się mojej siostrzepasowało. Nie wiem ile by taka zwykła dostawa kosztowała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 13:26
-
Fedra wrote:He he he co do krainy lodu to ja puszczam Małej w kółko ulepimy dziś bałwana lub mam te moc chyba jej się podoba
w grę tez gramy z mężem jeśli to jest ta co się plansze przechodzi
No i niedużo by brakowało by Tatuś kupił pościel i naklejki z tej bajki choć nie powiem zakochana jestem w Olafie i Sfenie
Kurde ja w życiu nie słyszałam tej piosenki... Może dlatego, że mam synków, a nie córki -
Selena wrote:To super
Ja zawsze ćwicze wieczorkiem jak Kacperuś śpi
Selena, aisa, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość