X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga szalej na zakupach najlepsza pora i frajda !!!!!!!

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    WITAJCIE z rana;D

Co do ćwiczen to ja na razie od 2 tygodni zaprzestałam;p odpoczywam teraz.I tak dzien w dzień ćwiczyłam przez 45 min więc teraz można ciut odpoczac.

Ide sprzątać;D DO póŹniej:*

A Kiti Ty w tabelce jesteś???chyba nie.Więc do tabely;D

Blondi współczuje przeziębienia...:*

co do ćwiczeń to już 2 tydzień leci i prawie codziennie ,a jak nie to Rowerek i jestem mega dumna bo od kilku dni 45 min wytrzymuje z Ewa i nawet tępo utrzymane :-) ,ale efektem pochwalę się za miesiąc :-)

AGA 30, magdzia26, Selena, patrycja, aisa, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ach i tak mnie wzieło ze zaszalałam na alegro hi hi i zrobiłam kolejny już 3 zakup :) :) :)
    niech żyje kupowanie w sieci :) :) :)
    Na ten miesiąc limit zakupów wyczerpany dla dzieciątka naszego :)

Mi się wydaje że nic na usg nie będzie widać jeszcze ewentualnie pęcherzyk tylko !!
    Co kupiłaś? :)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga szalej na zakupach najlepsza pora i frajda !!!!!!!

A maleńkie szaleństwo hi hi :) I wszystko z głową bo to co najpotrzebniejsze czyli body kaftanki śpiochy itp.
    No to Wafla brat wyprawkę będzie miał całkiem z głowy bo półtora miesiąca po mnie będzie rodzić jego dziewczyna to z tego co moje maleństwo wyrosnie juz to z ręki do ręki przejdzie !!!:)

aisa, kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Co kupiłaś? :)

Body kaftaniki ładny kocyk śpiochy pół śpiochy ) A dziś mi przyszła w końcu pościel do lóżeczka :) Jakość naprawdę dobra jak za tą cenę :)

aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi kuruj się maluchu

kiti do tabelki
    zosia ktosie do tabelki

OBIE DO TABELKI POPROSIMY :-)

ohhhh ciekawe jak Fedra sie miewa no rodzenie ma 23 wiec luzik guzik tylko szkoda ,ze nam tv z cc nie pokaże ;-) ja bym pokazała ,ale nie wiedziałam na jaką formę porodu mnie zabierali idąc po schodach myślałam ,że rodzic bede dobę ,a tu taki psikus 7:55 badanie ,a 8 przygotowywanie do cc ehhhh

AGA 30, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ,a wózek nowy chcesz tak ? Bo moja koleżanka sprzedaje x-lander move

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Body kaftaniki ładny kocyk śpiochy pół śpiochy ) A dziś mi przyszła w końcu pościel do lóżeczka :) Jakość naprawdę dobra jak za tą cenę :)

Oblowiona kolezanka jak nic widzę

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga ,a wózek nowy chcesz tak ? Bo moja koleżanka sprzedaje x-lander move

Tak wózek postanowiłam ze nowy fundniemy :) Więc nawet nie myślę o zakupie używanego!!
    ale to pod koniec marca będę się rozgladać za wózkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 12:57

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja unikam Allegro bo Marcel ma tych ciuchów full of i aż mnie to boli bo nie moge kupić ,a jak w sklepie jestem to uciekam z działu dziecięcego buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

AGA 30, aisa, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga ja unikam Allegro bo Marcel ma tych ciuchów full of i aż mnie to boli bo nie moge kupić ,a jak w sklepie jestem to uciekam z działu dziecięcego buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ja mojego nie mogę do sklepu zaciąnąć żeby coś kupić maleństwu bo caly czas powtarza ze sama mam kupować a patrząc na ceny w sklepach to na alegro naprawdę tanej jest a tym bardziej jak się kupuję u jednego sprzedawcy i jedną przesyłkę się płaci !:)

• aisa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda Kajuś, że nie możesz poszaleć w ciuszkach..

Aga, tylko ciuszków zakładanych przez głowę jak najmniej albo wcale bo niepraktyczne są

Ostatnio fajna wyprzedaż była na smyku ;)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosieńko razem z Niko zaciskamy mocno kciuki <3 wszystko będzie dobrze na pewno <3

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Szkoda Kajuś, że nie możesz poszaleć w ciuszkach..

Aga, tylko ciuszków zakładanych przez głowę jak najmniej albo wcale bo niepraktyczne są

Ostatnio fajna wyprzedaż była na smyku ;)

No patrzę na rozpinane kaftaniki i body :)

Ja zeby jechać do najbliższego smyka to 50 km muszę zrobić to za to paliwo mam już coś kupione na alegro :)

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko a dla mnie właśnie najbardziej praktyczne to bodziaki zakładane przez głowe i półśpiochy bez stópek najszybciej się zakłada i zdejmuje :) teraz jakbym miała kupować ubranka to żadnych pajacyków, śpioszków czy kaftaników a najgorsze to wszelkiej maści ubranka z kapturem do niczego to sie nie nadaje...połowy ubranek ktore kupiłam to ani razu nie założyłam Niko...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi body przez głowę to mniej więcej od 3 mies zaczęły pasować. Wcześniej tylko rozpinane. To ciałko takie malutkie, że jakoś mi nie pasowało takiemu bobasowi wkładać coś przez główkę. Pajacyki do tej pory używamy, bardzo lubię. Śpiochów nie używałam.

Przeceny były na stronie smyka, chyba jeszcze są. Odbiór w empiku gratis wiec mi (znaczy się mojej siostrze ;) pasowało. Nie wiem ile by taka zwykła dostawa kosztowała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 13:26

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    He he he co do krainy lodu to ja puszczam Małej w kółko ulepimy dziś bałwana lub mam te moc chyba jej się podoba ;) w grę tez gramy z mężem jeśli to jest ta co się plansze przechodzi :)
    No i niedużo by brakowało by Tatuś kupił pościel i naklejki z tej bajki choć nie powiem zakochana jestem w Olafie i Sfenie ;)

Kurde ja w życiu nie słyszałam tej piosenki... Może dlatego, że mam synków, a nie córki :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi za to dużo sprawniej szło zakładanie przez główkę niż zapinanie tych wszystkich nap i wiązanie sznureczków noi Niko sie nie zdążył zdenerwowac ;) ale myslę że co mama to opinia ;)

aisa lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    To super :) Ja zawsze ćwicze wieczorkiem jak Kacperuś śpi :)
    Selenko, gratuluję samozaparcia... Ja jestem śmierdzącym leniem i nic nie robię... No może poza podżeraniem słodyczy z leosiowych zapasów. Obiecuję sobie że na wiosnę (może wcześniej) wezmę się za siebie.

Selena, aisa, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No właśnie nie pisała nic czy było widać czy nie..tylko że miała usg...
    trzymam tez kciuki ;***

a.png
    a.png
‹‹ 5750 5751 5752 5753 5754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ