plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Gosza, mam nadzieję, że świąteczne tarmoszenie i u Ciebie zakończy się tak jak u Kiti
tym na razie najszybciej się zarażam.
O fotkach pamiętam tylko trochę czasu mi brak, ale wrzucę na pewno.aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
a-koczek wrote:Hej Fedrus jak sytuacja coś się rozkręciło? Ja czuję się jakbym menopauze przechodziła chyba musze porobić sobie jakieś wyniki albo witaminy łykać bo moje zmęczenie i nerwowość zaczynają mnie drażnić
Dodi, Fedra, aisa, kiti lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ilonko sporo sie u Was dzieje... super, ze wywczas udany i ogolnie wszystko ok a jesli chodzi o powrot do DE to lepiej jeszcze tyle ptzetrwac skoro kasa z tego ma byc a rodzina powinna byc razem
Strazaczko oby to spoznienie nie bylo oznaka powracajacych nieregularnisci cyklu a czego innegoaisa lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Hej dziewczyny ?
Podejście nr 2 mam nadzieje, ze teraz będzie udane. Pisze znowu z tel, bo w sumie tylko tak korzystam ostatnimi czasy z neta. Marcel słodko śpi. M siedzi na dole z gośćmi, tzn został tylko mój tata, chrzestny Marcela i M i popijają sobie za zdrowie Marcela. Dzisiaj był obiad i torcik urodzinowy dla małego, byli dziadkowie i chrzestni malego. Wiki gra w grę kraina lodu, kurczę nie wiem jak u was, ale u nas jest teraz taki szał na wszystko co związane z ta bajka. Co dziennie piosenka z tej bajki leci 1500 razy u nas, po nocy mi się śni. Mam te moc, mam te moc....
Kiti, Zosiu jeszcze raz ogromne gratulacje.
Mauysiu doczytałam, ze jesteś bez pracy chwilowo i M tez niebawem swoją prace straci. Życzę zeby wymarzona praca, znalazła się jak najszybciej, a i najważniejsze niech chłopcy nie chorują.
Sylwia przekichane masz z tesciowa i ze M tak się miga od obowiązków, oby znalaz szybko prace i pomagał Ci jak najwiecej w domu.
Schagga budowa szybko idzie i oby szybko się zakończyła.
Rucia Leoś tez nie rwie się do chodzenia, jak i Marcel. Leo i Kinia są super.
Aisko buziaki dla Jaska.
Kaja buziaki dla Marcelka.
Gosiu, Zbikowa, Jeju, Mała, Strazaczko ciagle wam mocno kibicuje.
Blondi Twoje pociechy są cudne.
Effcia fajnie, ze roczek robicie w restauracji, gotowanie, sprzątanie z głowy.
Plemnis Kornelcia jest cudna.
Kiti ja chodziłam w De na kurs językowy i takie rozwiazanie wydaje mi się najlepsze, 5 godz codziennie
He he he co do krainy lodu to ja puszczam Małej w kółko ulepimy dziś bałwana lub mam te moc chyba jej się podobaw grę tez gramy z mężem jeśli to jest ta co się plansze przechodzi
No i niedużo by brakowało by Tatuś kupił pościel i naklejki z tej bajki choć nie powiem zakochana jestem w Olafie i Sfenie
aisa, AGA 30, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No i dobry wieczór meldujemy się w dwupaku i tak chyba już zostanie do Cc
Rano wizyta wiec się wszystkiego dowiem...
To ze ja śpię lub niespie w dziwnych porach to jedno ale żeby mój maz po nocach nie spał to już przesada cos czuje ze go stres dopada ale On twierdzi ze pracuje bo ma dużo roboty a przed urlopem chciałby jak najwiecej zrobić tak na pewno już w to wierze
Ilonka super ze się wyjazd udał a z cała reszta na pewno sobie poradzisz najważniejsze żeby rodzina była w komplecie
Aga co do wyprawki spokojnie zdążysz teraz wszystko można kupić na Allegro u jednego sprzedawcy wiec dasz radęja czasami jak czytam co dziewczyny na lutowkach kupują i ile na to wydają to jestem przerażona bo mam poczucie ze połowy rzeczy nie mam ale za chwile przychodzi refleksja ze przecież są one nie potrzebne
Kiti no patent na II kreski super tylko czemu wcześniej na to nie wpalysmy
Strażacki no to trzymam kciuki niech i u Zciebie spontan okaże się strzałem w 10
Kroczku co do tych odczuć z menopauza tez miałam pisać ze się koleżance wydawało ze ma wczesna meno a tu proszę mały ma już prawie 2 lata
Gocha dużo zdrowia życzę i zakładaj czapkę bo naskarze mamieaisa, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, mauysia, kiti lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam się po kompletnie nieprzespanej nocy...
O dziwo oczy mam jak 5 zł obym tylko czekając na wizytę nie odleciała, potem jeszcze zakupy już ostatnie i do worka jeśli Dziecie pozwoli
Trzymajcie się ciepło nie dajcie choroba, @ i złym nastroja
Jakby ktoś pytał to tak jestem zestresowanaaisa, Selena, patrycja, Blondi22, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień Dobry
Fedra, daj koniecznie znać po wizycie!! No i po zakupach, co dziś dokupujecie? Fajnie, że mąż taki empatyczny i spać po nocach razem z Tobą nie możeMój też taki był, spał razem ze mną, ale ja nie miałam problemów ze snem na szczęście. Co do tych zakupów to fakt, że połowa jest niepotrzebna z tego co dziewczyny zazwyczaj piszą i się wzajemnie nakręcają.
Ilona, toż to się rewolucja u Was dzieje. I gdzie ta równowaga w przyrodzie!?, ja się pytam!? Ilona i Kiti uciekają do De... Ale racją jest, rodzina powinna być razem! Powodzenia w relaizacji planów i koniecznie do nas zaglądaj!
Kiti, skok do tabelki czy za jakiś czas?
Koczku, to szara rzeczywistość Cię dopada, żadna tam menopauza. Trochę słońca i ciepełka i od razu lepiej byś się poczuła. Póki co może faktycznie jakieś witaminy zapodaj
Gocha, no to czemu czapki nie nosisz, gapoTaka pogoda to najbardziej zdradliwa, niby ciepło, ale ten wiatr jest jednak zimowy. Czekam niecierpliwie na zdjęcia
Aga, Ty się nie gap tylko rzucaj się w wir zakupowyA tak poważnie to jeszcze jest trochę czasu i na spokojnie wszystko wybierzesz. A i nie daj się nakręcić, że wszystko co piszą jest potrzebne. W razie czego to tu pytaj, unikniesz niepotrzebnych wydatków. Poza tym sporo rzeczy można kupić po porodzie jeśli się okaże, że faktycznie są potrzebne.
Strażaczko, no to kciuki zaciśnięte!
Seleno, gdzie Ty?Selena, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Hej Aisko
Fedra witaj
Kurcze to już za 4 dni przywitamy naszą długo wyczekiwaną Natalke
Daj znać jak po wizycie
no i udanych zakupów
Jestem ale jakoś dzisiaj się nie czuje najlepiej ;( @ ma być jutro brzuch i zły nastrój dokuczają
Ale mnie mega ciesza nasze nowe fasolinki :)Kiti I Zosieńka jeszcze raz serdeczne gratkiNo i już po cichu liczę na kolejną
Strażaczko
&&&
Miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:14
aisa, Dodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam
W końcu mogę wszystko poczytać, cały weekend zajmowałam się mężem, bo w czwartek znów był problem z wyrwaniem zęba, biedak męczył się 2h na fotelu u dentysty. A jeszcze zostały 2 do wyrwania, ale jakoś trzeba to przeżyć.
Witaj Ilonko, miło cię poznaćZnam wiele par które, żyły na odległość i niestety na dobre to nie wyszło, choć wydaje mi się, że jeśli komuś zależy to nie powinno być problemu, ale ja osobiście też wolałabym być w komplecie, niż widywać się raz na jakiś czas.
Aga jeszcze zdążysz wszystko kupićChoć czas tak szybko leci
Fedra czekam z niecierpliwością na wieści
Gocha nie daj się chorobie i pamiętaj na przyszłość by jednak czapkę nosić na głowie,a nie w torbie, szczególnie przy tych pogodach
Strażaczko trzymam kciuki !
Co tam Aisko u was, jak tam pogoda ?
Selenko głowa do góryMi też humor właśnie poprawiły fasolinki, ah jak ja lubię zieleń
Selena, aisa, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej Aisko
Fedra witaj
Kurcze to już za 4 dni przywitamy naszą długo wyczekiwaną Natalke
Daj znać jak po wizycie
no i udanych zakupów
Jestem ale jakoś dzisiaj się nie czuje najlepiej ;( @ ma być jutro brzuch i zły nastrój dokuczają
Ale mnie mega ciesza nasze nowe fasolinki :)Kiti I Zosieńka jeszcze raz serdeczne gratkiNo i już po cichu liczę na kolejną
Strażaczko
&&&
Miłego dzionka
Patrycja, biedny ten Twój mąż, się biedaczek nacierpi.
U nas spoko, pogoda jesienno-zimowa. Lekki przymrozek był w nocy, ale już jest na plusie. Śniegu brak.Selena, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
U nas pogoda podobna z tym, że rano mgła straszna była, a śniegu już pewnie tej zimy nie będzie.
Blondi zdrówka, aby jak najszybciej choróbsko przeszło i oby dzieciaczki się nie zaraziły.aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Aisko jutro już będzie lepiej
a powiem Wam że super teraz jest po tych anty
@ już mnie tak nie męczy
zostało mi jeszcze jedno opakowanie.. .Mam nadzieje ze już tak zostanie bo nie chciałabym być cały czas na nich...
Blondi kuruj się kochanaa powiedz jak tam Twoje ćwiczenia ?
działasz dalej
?
Patrycja ten Twój mąż to się nacierpi biedak.. dobrze ze ma Ciebiepatrycja, aisa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Śnieg jeszcze będzie, ale pewnie na Święta Wielkanocne
Fajnie, że małpa już się tak we znaki nie daje. Ja miałam ostatnio małpę pierwszą po porodzie, była zaskakująco miła, nic nie bolało, nie była jakaś mega, taka w sam raz bym rzekła
Blondi, a Ty gdzie choróbsko złapałaś? Kuruj się!patrycja, Dodi, Strażaczka90, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
Ale mam spanie nad ranem jak już kursy do wc się zakończą.
Trzeba wstawać w końcu.
A co do wyprawki to zacznę szaleńca pod koniec lutego bo dużo rzeczy dostanę i czekam żeby znaczyć co będzie A czego brakuje.
idę na śniadanie bo moje dziecko głodne.
Obrączki już kupione czekają w szafce . Jeszcze sukienka i można ślub brać.
Miłego dnia.Selena, patrycja, aisa, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, Kaja, magdzia26, mauysia, a-koczek, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selenko to dobrze, że @ tak nie męczy
A mężowi zawsze powtarzam, że ze mną ma za dobrze i drugiej takiej nie znajdzie
Tak Aisko i znów będą zające ze śniegu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:27
Selena, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Aisko jutro już będzie lepiej
a powiem Wam że super teraz jest po tych anty
@ już mnie tak nie męczy
zostało mi jeszcze jedno opakowanie.. .Mam nadzieje ze już tak zostanie bo nie chciałabym być cały czas na nich...
Blondi kuruj się kochanaa powiedz jak tam Twoje ćwiczenia ?
działasz dalej
?
Patrycja ten Twój mąż to się nacierpi biedak.. dobrze ze ma CiebieSelena, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Śnieg jeszcze będzie, ale pewnie na Święta Wielkanocne
Fajnie, że małpa już się tak we znaki nie daje. Ja miałam ostatnio małpę pierwszą po porodzie, była zaskakująco miła, nic nie bolało, nie była jakaś mega, taka w sam raz bym rzekła
Blondi, a Ty gdzie choróbsko złapałaś? Kuruj się!w szkole tam pełno dzieci kaszle kicha i na antybiotykach ;/