plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi22 wrote:wiesz osttanio przy Izie to ciezko cokolwiek zrobic wiec nie zabrdzo mam czas ale teraz juz waga sama powoli leci
Ja zawsze ćwicze wieczorkiem jak Kacperuś śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:49
mauysia lubi tę wiadomość
-
WITAJCIE z rana;D
Co do ćwiczen to ja na razie od 2 tygodni zaprzestałam;p odpoczywam teraz.I tak dzien w dzień ćwiczyłam przez 45 min więc teraz można ciut odpoczac.
Ide sprzątaćDO póŹniej:*
A Kiti Ty w tabelce jesteś???chyba nie.Więc do tabely;D
Blondi współczuje przeziębienia...:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:01
Blondi22, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAisa my dostaniemy duzo naprawdę dla maleństwa jedynie to podstawowe rzeczy muszę kupić i wózek !!lóżeczko tez dostaniemy no i zależy czy chłopak czy dziewczynka będzie bo na chłopaka więcej dostanę nież dla dziurawinki
A obrączki mamy zwykłe proste ze złota !!Chcieliśmy z białym złotem bo w sumie mam wszyto z białym złotem ale ceny nas przeraziły i wzieliśmy klasyczne złote obrączkijedynie nieklasyczny grawer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:24
aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Nam się podobały klasyczne złote i takie mamy. Do tej pory bardzo mi się podobają. Fajnie że tyle rzeczy będziecie już mieć.
Selena, fajny odliczacz zębowy
JA śię śmiałam że jak 10 lat tem kupowałam obrączki to ceny były o 100 kroć niższe niż teraz
A z drugiej strony jaka to różnica za ile obrączka czy za 3tyś czy za 700 złByle szczęście przyniosła
A nie chciałam sięgać do oszczędności na zakup obrączek !!
No kupić będę musiała na start praktycznie wszystko bo ciuszki co dostanę to troszku większe są ale dzieci rosną szybko więc nie będzie tragedii
aisa, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Nam się podobały klasyczne złote i takie mamy. Do tej pory bardzo mi się podobają. Fajnie że tyle rzeczy będziecie już mieć.
Selena, fajny odliczacz zębowy
My też mały zwykłe klasycznei są super
No fajny Aiskoszkoda tylko że jak te 6 wyszło to się teraz już długa przerwa zrobiła..potem znowu będzie wychodzić kilka na raz..
-
My mamy dokładnie te http://redrubin.pl/pokaz-254.html a od wewnątrz jest czerwony rubin. Tylko że 3 lata temu kosztowały 1/3 tej ceny.
A jak Kacperkowi wychodziły zebole? U nas 2 miechy temu wyszły dwie dolne jedynki i póki co stop.
Aga, fajnie że wózek musisz kupić bo dopasujesz do swoich potrzeb. My dostaliśmy starszy model i fotelik oddzielnie całkiem. A było kilka razy, że przydałoby się przełożyć fotelik na stelaż od gondoli. No tyle, że wydatek będzie ale czasem warto wydać niż potem kombinować.AGA 30, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:Dziewczyny !!!!
Potrzebne kciuki dla Zosi i małego lokatora .. trafiła do szpitala z plamieniemzrobili bete i usg..dali lutka i czekamy co dalej... oby było dobrze
Przy tak wczesnej ciąży to pewnie jeszcze na usg nic nie widać, czy już widać? -
Selena wrote:No właśnie nie pisała nic czy było widać czy nie..tylko że miała usg...
AGA 30, Kaja, Selena, mauysia, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch i tak mnie wzieło ze zaszalałam na alegro hi hi i zrobiłam kolejny już 3 zakup
niech żyje kupowanie w sieci
Na ten miesiąc limit zakupów wyczerpany dla dzieciątka naszego
Mi się wydaje że nic na usg nie będzie widać jeszcze ewentualnie pęcherzyk tylko !!
mauysia, aisa, kiti lubią tę wiadomość