plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Brawo Kiti. Gratuluje ciąży:)
a teraz gadaj jak to zrobiłaś?
mały drink, troche zabawy i jakoś poszłoaisa, zbikowa, patrycja, a-koczek, Dodi, Ilona, sylwia1985, Blondi22, AGA 30, Kaja, Strażaczka90, gocha04, Effcia28, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
No i znowu to samo. Kurczę, bez sensu, ale na całe szczęście, zapisałam sobie wiadomość na mailu i zaraz odpalam kompa i wyślę jeszcze raz, dziwne, ze z tel nie mogę wysłać wiadomość, tym bardziej, ze zawsze to robiłam, tylko, ze teraz mam inny tel, ale co to w końcu za różnica.Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hej dziewczyny ?
Podejście nr 2 mam nadzieje, ze teraz będzie udane. Pisze znowu z tel, bo w sumie tylko tak korzystam ostatnimi czasy z neta. Marcel słodko śpi. M siedzi na dole z gośćmi, tzn został tylko mój tata, chrzestny Marcela i M i popijają sobie za zdrowie Marcela. Dzisiaj był obiad i torcik urodzinowy dla małego, byli dziadkowie i chrzestni malego. Wiki gra w grę kraina lodu, kurczę nie wiem jak u was, ale u nas jest teraz taki szał na wszystko co związane z ta bajka. Co dziennie piosenka z tej bajki leci 1500 razy u nas, po nocy mi się śni. Mam te moc, mam te moc....
Kiti, Zosiu jeszcze raz ogromne gratulacje.
Mauysiu doczytałam, ze jesteś bez pracy chwilowo i M tez niebawem swoją prace straci. Życzę zeby wymarzona praca, znalazła się jak najszybciej, a i najważniejsze niech chłopcy nie chorują.
Sylwia przekichane masz z tesciowa i ze M tak się miga od obowiązków, oby znalaz szybko prace i pomagał Ci jak najwiecej w domu.
Schagga budowa szybko idzie i oby szybko się zakończyła.
Rucia Leoś tez nie rwie się do chodzenia, jak i Marcel. Leo i Kinia są super.
Aisko buziaki dla Jaska.
Kaja buziaki dla Marcelka.
Gosiu, Zbikowa, Jeju, Mała, Strazaczko ciagle wam mocno kibicuje.
Blondi Twoje pociechy są cudne.
Effcia fajnie, ze roczek robicie w restauracji, gotowanie, sprzątanie z głowy.
Plemnis Kornelcia jest cudna.
Kiti ja chodziłam w De na kurs językowy i takie rozwiazanie wydaje mi się najlepsze, 5 godz codzienniea-koczek, plemniczka, AGA 30, sylwia1985, mauysia, aisa, Kaja, Strażaczka90, zbikowa, kiti, gocha04, Dodi, Fedra, jeju, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Polecam, a i poród w De był tez super, tym bardziej, ze Wiki rodziłam w PL i miałam porównanie.
Fedrus czekam z niecierpliwoscią na Twój poród.
Mam nadzieje, ze nie zapomniałam o żadnej, jeśli tak to bardzo przepraszam i obiecuje się poprawić następnym postem.
A wiecie może co u Kwiatka, Karoamy. Olę podglądam na fb ?
A co u nas. Wiec tak, ja ciagle na praktyce, na szczęście spotkania mamy co miesiąc, na nieszczęście muszę wszystko robić praktycznie sama, no i tu jest trochę problem, bo praktycznienon stop siedzę w książkach, ale jakoś daje radę. Wiki mi dorasta, zaraz idzie do szkoły, no i w ogóle robi się taka mała, stara, czasem to mnie potrafi zaskoczyć swoim slownictwe. Ech czas za szybko leci. Marcel to typowy cycek mamy, wszyscy w koło chcą się z nim bawić, a on i tak woli mnie i moje ręce. No i kocha się przytulać. Chodzić nie chce, woli na czterech. M dalej w De i jak na złość podpisał nowy kontrakt na dosyć duży projekt i uwaga na najbliższe dwa, trzy lata, także jak narazie nici z jego powrotu. Oczywiście długo rozmyslalismy o tym i razem podjęliśmy taka decyzje. Jest to dla niego duża szansa na rozwój, no i oczywiście pod względem kasy tez. W związku z tym my na ten czas znowu wyjeżdżamy do niego do De, bo on nie będzie już mógł teraz tak często przyjeżdzać jak przyjeżdżaj, a nie wyobrażamy sobie, ze będziemy się widywać co 2 miesiące. Na praktyki będę przyjeżdzać. Także unas trochę rewolucja, ale rodzina jest najważniejsza i musi być razem.
Co do urlopu było cudnie, baterie naładowane, słońca trochę złapaliśmy. Można wracać do codzienności ?
To tyle. Mam nadzieje, ze uda wam się to rzeczytac, trochę tego było ?
Pozdrawiam was serdecznie ?
Mam nadzieje, ze nie zje mi posta.
a-koczek, plemniczka, AGA 30, mauysia, aisa, Kaja, Strażaczka90, zbikowa, kiti, gocha04, Dodi, Effcia28, Fedra, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilonko, fajnie, że w końcu udało Ci się napisać
U Was też rewolucje, jak widzę. Super, że postanowiłaś dołączyć do M, bo ja zawsze uważam, że jeśli jest taka możliwość to rodzina powinna być razem. Pamiętam, że nie przepadałaś za DE, ale w końcu będziecie razem, więc jakoś te 2-3 lata przepękasz.
Koczku, współczuję słabego nastrojuMoże to wpływ (m.in.) tej wrednej, szarej zimy..?
-
a-koczek wrote:Hej Fedrus jak sytuacja coś się rozkręciło? Ja czuję się jakbym menopauze przechodziła chyba musze porobić sobie jakieś wyniki albo witaminy łykać bo moje zmęczenie i nerwowość zaczynają mnie drażnić
to kochana trzeba jak Kiti zrobic ,drink i mila zabawa !!!tego życzę
mauysia, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Aga Ty już za półmetkiem, teraz już z górki
A no już z górki u mnie ale kiedy to przeleciało to nie mam pojęcia !!
A jak podczytyje majówki i o ich wyprawkach to się zastanawiam kiedy ja to wszystko kupię bo one już mają prawie wszsytko a ja nic hi hi
Ale mam nadziję że zdążę
Im bliżej tym bardziej nie myślę o tym
A tak dobry wieczór !!!
I miłego wieczorku życzę !!mauysia, kiti, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Gosza, mam nadzieję, że świąteczne tarmoszenie i u Ciebie zakończy się tak jak u Kiti
Strażaczka, a u Ciebie były starania w tym cyklu? Bo termin @ już chyba minął, nie?
chyba jak będzie to wpadka,bo nie planujemy dzidki.Odpoczywam cykle mi sie unormowały dzięki temu....było serce z koncówka we mnie w 7dc owulke czułam w 10 dc ...Termin miałam mieć 15 stycznia.Nie ma jak na razie.
HEHE CO DO DRINKA TO U MNIE W TEN DZIEN TEZ BYŁA ZABAWA;P I DRINKUŚ;0Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 22:17
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ożesz kurczę Strażaczko, ciekawe czy to to
A chcesz niebawem zatestować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 22:46
Fedra lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Myśle nad tym.Może we środe.Mam nawet w głowie to,że może znowu się cos poprzestawiało;/ różne mysli mam;p ale 2 tygodnie temu nie miałam w ogóle apetytu nic nie jadałam .A od tygodnia jem jak opętana i jestem ciągle głodna.Co zjem to zaraz mi burczy w brzuchu.Zobaczymy co czas pokaże;D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 22:56
Strażaczka90, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość