X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Brawo Kiti. Gratuluje ciąży:)
    a teraz gadaj jak to zrobiłaś? ;)

mały drink, troche zabawy i jakoś poszło :D

aisa, zbikowa, patrycja, a-koczek, Dodi, Ilona, sylwia1985, Blondi22, AGA 30, Kaja, Strażaczka90, gocha04, Effcia28, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    mały drink, troche zabawy i jakoś poszło :D

Nie trza bylo tak od razu? ;)

a-koczek, aisa, sylwia1985, Ilona, Kaja, kiti, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny Hej dziewczyny

Blondi22, a-koczek, AGA 30, aisa, Kaja, Strażaczka90, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu to samo. Kurczę, bez sensu, ale na całe szczęście, zapisałam sobie wiadomość na mailu i zaraz odpalam kompa i wyślę jeszcze raz, dziwne, ze z tel nie mogę wysłać wiadomość, tym bardziej, ze zawsze to robiłam, tylko, ze teraz mam inny tel, ale co to w końcu za różnica.

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Fedrus jak sytuacja coś się rozkręciło? Ja czuję się jakbym menopauze przechodziła chyba musze porobić sobie jakieś wyniki albo witaminy łykać bo moje zmęczenie i nerwowość zaczynają mnie drażnić

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ?
    Podejście nr 2 mam nadzieje, ze teraz będzie udane. Pisze znowu z tel, bo w sumie tylko tak korzystam ostatnimi czasy z neta. Marcel słodko śpi. M siedzi na dole z gośćmi, tzn został tylko mój tata, chrzestny Marcela i M i popijają sobie za zdrowie Marcela. Dzisiaj był obiad i torcik urodzinowy dla małego, byli dziadkowie i chrzestni malego. Wiki gra w grę kraina lodu, kurczę nie wiem jak u was, ale u nas jest teraz taki szał na wszystko co związane z ta bajka. Co dziennie piosenka z tej bajki leci 1500 razy u nas, po nocy mi się śni. Mam te moc, mam te moc....
    Kiti, Zosiu jeszcze raz ogromne gratulacje.
    Mauysiu doczytałam, ze jesteś bez pracy chwilowo i M tez niebawem swoją prace straci. Życzę zeby wymarzona praca, znalazła się jak najszybciej, a i najważniejsze niech chłopcy nie chorują.
    Sylwia przekichane masz z tesciowa i ze M tak się miga od obowiązków, oby znalaz szybko prace i pomagał Ci jak najwiecej w domu.
    Schagga budowa szybko idzie i oby szybko się zakończyła.
    Rucia Leoś tez nie rwie się do chodzenia, jak i Marcel. Leo i Kinia są super.
    Aisko buziaki dla Jaska.
    Kaja buziaki dla Marcelka.
    Gosiu, Zbikowa, Jeju, Mała, Strazaczko ciagle wam mocno kibicuje.
    Blondi Twoje pociechy są cudne.
    Effcia fajnie, ze roczek robicie w restauracji, gotowanie, sprzątanie z głowy.
    Plemnis Kornelcia jest cudna.
    Kiti ja chodziłam w De na kurs językowy i takie rozwiazanie wydaje mi się najlepsze, 5 godz codziennie

a-koczek, plemniczka, AGA 30, sylwia1985, mauysia, aisa, Kaja, Strażaczka90, zbikowa, kiti, gocha04, Dodi, Fedra, jeju, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam, a i poród w De był tez super, tym bardziej, ze Wiki rodziłam w PL i miałam porównanie.
    Fedrus czekam z niecierpliwoscią na Twój poród.
    Mam nadzieje, ze nie zapomniałam o żadnej, jeśli tak to bardzo przepraszam i obiecuje się poprawić następnym postem.
    A wiecie może co u Kwiatka, Karoamy. Olę podglądam na fb ?
    A co u nas. Wiec tak, ja ciagle na praktyce, na szczęście spotkania mamy co miesiąc, na nieszczęście muszę wszystko robić praktycznie sama, no i tu jest trochę problem, bo praktycznienon stop siedzę w książkach, ale jakoś daje radę. Wiki mi dorasta, zaraz idzie do szkoły, no i w ogóle robi się taka mała, stara, czasem to mnie potrafi zaskoczyć swoim slownictwe. Ech czas za szybko leci. Marcel to typowy cycek mamy, wszyscy w koło chcą się z nim bawić, a on i tak woli mnie i moje ręce. No i kocha się przytulać. Chodzić nie chce, woli na czterech. M dalej w De i jak na złość podpisał nowy kontrakt na dosyć duży projekt i uwaga na najbliższe dwa, trzy lata, także jak narazie nici z jego powrotu. Oczywiście długo rozmyslalismy o tym i razem podjęliśmy taka decyzje. Jest to dla niego duża szansa na rozwój, no i oczywiście pod względem kasy tez. W związku z tym my na ten czas znowu wyjeżdżamy do niego do De, bo on nie będzie już mógł teraz tak często przyjeżdzać jak przyjeżdżaj, a nie wyobrażamy sobie, ze będziemy się widywać co 2 miesiące. Na praktyki będę przyjeżdzać. Także unas trochę rewolucja, ale rodzina jest najważniejsza i musi być razem.
    Co do urlopu było cudnie, baterie naładowane, słońca trochę złapaliśmy. Można wracać do codzienności ?
    To tyle. Mam nadzieje, ze uda wam się to rzeczytac, trochę tego było ?
    Pozdrawiam was serdecznie ?
    Mam nadzieje, ze nie zje mi posta.

a-koczek, plemniczka, AGA 30, mauysia, aisa, Kaja, Strażaczka90, zbikowa, kiti, gocha04, Dodi, Effcia28, Fedra, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No udało mi się w końcu. Na dwa razy, ale się udało

a-koczek, sylwia1985, aisa, Kaja, Strażaczka90, zbikowa, kiti, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Ty już za półmetkiem, teraz już z górki

• Ilona Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A koczku, mam nadzieje, ze Twoje samopoczucie się niebawem znacznie poprawi

• Ilona Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam już postaram się niebawem znowu zajrzeć

Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko, fajnie, że w końcu udało Ci się napisać :)

U Was też rewolucje, jak widzę. Super, że postanowiłaś dołączyć do M, bo ja zawsze uważam, że jeśli jest taka możliwość to rodzina powinna być razem. Pamiętam, że nie przepadałaś za DE, ale w końcu będziecie razem, więc jakoś te 2-3 lata przepękasz.

Koczku, współczuję słabego nastroju :/ Może to wpływ (m.in.) tej wrednej, szarej zimy..?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za Buzaki Marcel też całuje i pozdrawia Roczniaka :-)

Buzka dla Wiki !!! <3>

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Hej Fedrus jak sytuacja coś się rozkręciło? Ja czuję się jakbym menopauze przechodziła chyba musze porobić sobie jakieś wyniki albo witaminy łykać bo moje zmęczenie i nerwowość zaczynają mnie drażnić

to kochana trzeba jak Kiti zrobic ,drink i mila zabawa !!!tego życzę

mauysia, kiti lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Aga Ty już za półmetkiem, teraz już z górki

A no już z górki u mnie ale kiedy to przeleciało to nie mam pojęcia !!
    A jak podczytyje majówki i o ich wyprawkach to się zastanawiam kiedy ja to wszystko kupię bo one już mają prawie wszsytko a ja nic hi hi :)
    Ale mam nadziję że zdążę :)
    Im bliżej tym bardziej nie myślę o tym :) :)

A tak dobry wieczór !!!
    I miłego wieczorku życzę !!

mauysia, kiti, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Gosza, mam nadzieję, że świąteczne tarmoszenie i u Ciebie zakończy się tak jak u Kiti :)

Strażaczka, a u Ciebie były starania w tym cyklu? Bo termin @ już chyba minął, nie?

chyba jak będzie to wpadka,bo nie planujemy dzidki.Odpoczywam cykle mi sie unormowały dzięki temu....było serce z koncówka we mnie w 7dc owulke czułam w 10 dc ...Termin miałam mieć 15 stycznia.Nie ma jak na razie.

HEHE CO DO DRINKA TO U MNIE W TEN DZIEN TEZ BYŁA ZABAWA;P I DRINKUŚ;0

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 22:17

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strazaczka a tfu tfu :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ożesz kurczę Strażaczko, ciekawe czy to to :D A chcesz niebawem zatestować?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ożesz kurczę Strażaczko, ciekawe czy to to :D A chcesz niebawem zatestować?
    Myśle nad tym.Może we środe.Mam nawet w głowie to,że może znowu się cos poprzestawiało;/ różne mysli mam;p ale 2 tygodnie temu nie miałam w ogóle apetytu nic nie jadałam .A od tygodnia jem jak opętana i jestem ciągle głodna.Co zjem to zaraz mi burczy w brzuchu.Zobaczymy co czas pokaże;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 22:46

Fedra lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Myśle nad tym.Może we środe.Mam nawet w głowie to,że może znowu się cos poprzestawiało;/ różne mysli mam;p ale 2 tygodnie temu nie miałam w ogóle apetytu nic nie jadałam .A od tygodnia jem jak opętana i jestem ciągle głodna.Co zjem to zaraz mi burczy w brzuchu.Zobaczymy co czas pokaże;D
    hmm podejrzane... powiem Ci że ja mam taką przypadłość jeżeli chodzi o jedzenie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 22:56

Strażaczka90, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 5747 5748 5749 5750 5751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ