plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiu jeśli chodzi o roczek maludy to poszłam na łatwizne i nie robimy w domu.Knajpa zarezerowana,goscie zaproszeni i świetujemy . 21.02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 00:25
aisa, Strażaczka90, Fedra, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny o opinie o bromergonie, na necie przeczytałam tyle informacji o nim że głowa mała ... ostatecznie zmniejszyłam dawke do 1/4 i we wtorek pójde do gina niech on zadecyduje co dalej.
witam z ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 10:34
aisa, Strażaczka90, sylwia1985, Dodi, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
w nocy spałam ale coś ostatnio wcześnie się budze i nie mogę już spać...hehe moja pierwsza myśl nie była fajna:P , pomyślałam czy @ jednak się nie zjawiła. Ale nie! i niech lepiej tego nie robi.
-
kiti wrote:w nocy spałam ale coś ostatnio wcześnie się budze i nie mogę już spać...hehe moja pierwsza myśl nie była fajna:P , pomyślałam czy @ jednak się nie zjawiła. Ale nie! i niech lepiej tego nie robi.
Jaki jest plan na przyszłość? Ty się bronisz i potem emigrujesz czy M do PL? -
hehe no tak masz racje Aisa
Po obronie M po mnie przyjeżdża i emigrujemy do NiemiecEffcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:hehe no tak masz racje Aisa
Po obronie M po mnie przyjeżdża i emigrujemy do Niemiec
Jak stoisz z dojczlandzkim?
Pati, jak się czujesz, @ już odpuszcza?Ilona lubi tę wiadomość
-
łoooo;d
Kituś graty;D jak się ciesze;D
miłej niedzieli.
Magdzia wyśniła;D
Ilonka witaj;D
I JAKI tu ruch sie zrobiłIDE NADROBIĆ;d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 11:34
kiti, Kaja, magdzia26, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:No tak, równowaga w przyrodzie być musi... Ilona wróciła to Kiti wyjeżdza...
Jak stoisz z dojczlandzkim?
Pati, jak się czujesz, @ już odpuszcza?
Z Niemieckim kiepsko, ale miałam plany zapisać się do szkołyM już chodzi na lekcje także on nadrabia za nas dwoje
Ilona lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:Z Niemieckim kiepsko, ale miałam plany zapisać się do szkoły
M już chodzi na lekcje także on nadrabia za nas dwoje
To poród już tam będzie? <zapytałam kobitę, która dopiero co wczoraj zrobiła test i poród jest dość odległą przyszłością>
A i jeszcze musi paść fundamentalne pytanie, czy masz jakieś objawy?(oprócz oczywiście braku @)
kiti, Effcia28, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
hehe tak poród byłby tam jak dobrze pójdzie
jestem taka głodna a jednocześnie nie, dziwne uczucie ... rano musiałam wstać wcześnie bo aż mi żołądek skręcało z głodu
aisa, Strażaczka90, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Kiti gratuluję! Super, że się udało.Strażaczka90, kiti, aisa, Dodi, Fedra, patrycja, Ilona, AGA 30 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
kiti wrote:Dzięki dziewczyny o opinie o bromergonie, na necie przeczytałam tyle informacji o nim że głowa mała ... ostatecznie zmniejszyłam dawke do 1/4 i we wtorek pójde do gina niech on zadecyduje co dalej.
witam z rana -
kiti wrote:w nocy spałam ale coś ostatnio wcześnie się budze i nie mogę już spać...hehe moja pierwsza myśl nie była fajna:P , pomyślałam czy @ jednak się nie zjawiła. Ale nie! i niech lepiej tego nie robi.