plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadłam pogratulować dziewczynom i życzyć spokojnego oczekiwania.
Od kilku dni podczytuję co u Fedry i również kciukam mocno za sprawną i udaną akcję i łatwe pierwsze tygodnie.
Sylwia Tobie dużo siły i cierpliwości kochana. Życie czasami nam różne scenariusze pisze.
Wszystkie Was pozdrawiam i ściskam, czas na mnie. Do odległego kiedyśkiti, Fedra, aisa, AGA 30, Dodi, Blondi22, Kaja, mauysia, Selena, a-koczek, zbikowa, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Hej Ilona
jak wczasy się udały?
Sylwia przekichane masz z tą teściową;/
Dziewczyny właśnie sobie uświadomiłam że ja zażywam bromergon, mam go całkowicie już odstawić (biore pół tabletki na noc)??
jesli odstawisz odrazu to niewiadomo jak twoj organizm zareagujeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 19:35
-
nick nieaktualny
-
to teraz mam dylemat, ale przypomniałam sobie że mi gin też mówił że jakby się udało to odstawić bo to mała dawka. Ale widze że różne są opinie;/
-
nick nieaktualny
-
Ilona, fajnie że jesteś. Kicha że tak zjadało zdania...
Cześć Jeju
No i Kiti ma pierwszy ciążowy dylemat... Ja się nie znam więc nic nie podpowiem.
Sylwia, to całkiem "odważnie" postępuje Twój mąż. Bez pracy został a spa, basen, piwko... Szuka czegoś nowego u Was w mieście czy gdzieś dalej? Może wtedy byłaby szansa zamieszkać z dala od teściów...?!Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Mauyś, udanej pracy
Link do wykresu https://ovufriend.pl/wykres,aa463800781c335d49ea388c880dac10.html
Sylwia, to trzymam kciuki żeby znalazł odpowiednio daleko żeby nie korciło Go jeździć za często do rodziców
Blondi, na zimno to rafaello polecam, na ciepło nieśmiertelną szarlotkęale pewnie szukasz czegoś ciut bardziej orginalnego.
mauysia, Dodi, Strażaczka90, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Ale dziś było ekscytująco tak się ucieszyłam jakbym co najmniej sama taki test zrobiła...
Cieszę się tez ogromnie ze zrobił się tu większy ruch czyżby 2015 był tym rokiem gdzie Nasze "plemniczkowe..." Dziewczynki wszystko zaciążą oby tak było
Sylwia szkoda mi Ciebie na prawdę nie dość ze problemy z teściowa to jeszcze ten Twój maz ehhh
Ilona zjadło nie zjadło ważne ze się odezwalas
Mayusia nie pracuj tyle bo się przepracujesz
Witaj Muzi dawno nie widziana
Dobra idę cos zjeść bo się głodna cos zrobiłammauysia, Dodi, aisa, kiti, Strażaczka90, Ilona, plemniczka, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi