plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to tradycji stała się zadość jedna szykuje się do porodu i zrobiła miejsce kolejnej fasoli.
Zosia gratulacje i spokojnej ciąży.
Oby na następna fasolkę nie trzeba było czekać do maja.
Miłego weekendu.aisa, Blondi22, Ilona, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
A z kim to nasza Zosia zaciazyla? Hmmm....
Kiti jeszcze kcuukownie puszczam &&&&&
Aisko wszystko musi poczekac bo cza posta sklecic heheh
Milego dziona ;*Strażaczka90, Blondi22, aisa, Ilona, Fedra, patrycja, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dziekuję za trzymanie kciuków
nie mogę w to jeszcze uwierzyć, czy w końcu nastał i mój czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 12:20
aisa, Dodi, AGA 30, Blondi22, magdaP82, a-koczek, Ilona, Fedra, zbikowa, patrycja, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
-
aisa, magdzia26, Dodi, AGA 30, Blondi22, sylwia1985, Selena, a-koczek, mala29_, Ilona, Fedra, mauysia, anka_a, zbikowa, patrycja, Strażaczka90, gocha04, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Kiti, gratulacje!!!!!!!!!!!
A teraz potestowy wywiadJak się czujesz, czy coś podejrzewałaś, pierwsza reakcja po wykonaniu testu + czy M już wie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 12:29
kiti, Dodi, AGA 30, a-koczek, Ilona, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Sylwia, gratulacje!!!!!!!!!!!
A teraz potestowy wywiadJak się czujesz, czy coś podejrzewałaś, pierwsza reakcja po wykonaniu testu + czy M już wie?
ja byłam sceptyczna, więc spodziewałam się tego ale co zawsze... a najlepsze jest w tym wszystkim to ze m jeszcze nie wieaisa, Dodi, a-koczek, Ilona, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:ja byłam sceptyczna, więc spodziewałam się tego ale co zawsze... a najlepsze jest w tym wszystkim to ze m jeszcze nie wie
Jest teraz w Pl a jeśli nie to kiedy się teraz widzicie?
Magdzia, oby więcej takich snów!!!!!!!Dodi, Ilona, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kiti Twój cykl prawie jak mój rok temu
zaczął się 19 grudnia a testowalam 16 stycznia Hehehe super wroze Ci termin porodu kolo 24 września
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 12:36
kiti, Dodi, AGA 30, a-koczek, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ale będzie miał niespodziankę fajną
Jest teraz w Pl a jeśli nie to kiedy się teraz widzicie?
Magdzia, oby więcej takich snów!!!!!!!
m jest w Niemczech i nie wiem własnie jak mu przekazać nowine a przyjedzie do pl dopiero jak się obronie czyli pewnie gdzies na poczatku lutego dopieroaisa, Ilona, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:m jest w Niemczech i nie wiem własnie jak mu przekazać nowine a przyjedzie do pl dopiero jak się obronie czyli pewnie gdzies na poczatku lutego dopiero
kiti, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kiti kochana serdecznie gratuluje
w koncu ruszyla machina jest, jest, jest
a moze wytrzymasz az m wroci he he? Pewnie glupie pytanie bo ja bym nie wytrzymala
ok zbieramy sie i idziemy na spacer bo +11aisa, kiti, Ilona, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny