plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!!!
Zaglądam, żeby sprawdzić co u Fedry
Sto lat dla Solenizantów tych dużych i małych :*
Jak miło poczytać chociaż kilka postów.
U mnie notoryczny brak czasu, że czasem nawet kompa nie włączę... cały grudzień dzieci chore w domu to trzeba było się zająć. Z uczelnią też miałam przeboje bo papierologii strasznie dużo ale się udało i już niedługo będzie obrona
Pozdrawiam!!!Strażaczka90, Selena, aisa, magdzia26, sylwia1985, Blondi22, kiti, Fedra, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
http://www.rmf24.pl/raport-25-lat-rmf/news-witamy-nowe-pokolenie-sluchaczy-rmf-fm,nId,1589713
Już parę dzieciaczków dostało wyprawkęStrażaczka90, Selena, aisa, Blondi22, Fedra, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobry
Jestem żyje nie rodzę dzisiaj piękna pogoda to i się na spacer wybrałam, niestety po powrocie dostałam biegunki i rzuciłam pawiem
Witam dawno nie widziane widzę ze zaczyna się jakiś ruch w końcu robić
Patrycja widzisz ja to sklerozę mamBlondi22 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry wieczor
Podczytuje ale sie nie odxywam bo brak mi czasu. Wnioskuje ze z organizacja u mnie beznadziejnie bo inaczej tego nazwac nie moge
Spoznione, ale szczere wszystkiego co najlepsze dla Ciebie Guniu oraz naszych roczniakow Nelci i Marcela :*
No prosze i grubas sie pojawilwitaj kochana :*
Fedrus mowia ze takie objawy to przygotowywanie sie organizmu do zblizajacego sie poroduczyzby Natka sama postanowila zaczac???
Dziekuje za zainteresowanie naszymi dziejamiu nas ogolnie wszystko ok, ale dzis przezylam prawie zawal, bo Amelka spadla mi z lozka
nie wiem jak to zrobila ale mam nauczke mimo to, ze staralam sie Ja zawsze klasc mniej wiecej na srodku.
Patrycja szkoda ze @ przylazl
Gocha kciukam za Was &&&&
U nas tak jakby wiosennie sie zrobilo, wiec spacerow ciag dalszy
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo goraco :*Fedra, aisa, kiti, patrycja, Effcia28, Ilona, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dodi polubiłam za to ze się odezwałam nie za to ze Amelka spadła ale wnioskuje ze wszystko jest ok musicie uważać bo taki maluch może i nie chodzi ale odpychać się już potrafi...
Tez się zastanawiam czy młoda nie chce wyjsć wcześniej bo taka luźniejsza 2 mam w sumie od 2 dni, wymioty dzisiaj, bóle @ tez już od jakiegoś czasu, dzisiaj pojawił się ból w wpojeniu łonowym, no i wiadomo bezsenność, brak apetytu, częste siku, bóle w plecach promieniujące do nóg...
Ale z drugiej strony Natka jest taka duża ze w sumie nic dziwnego ze mnie wszystko nawala...Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam sie póżną porą
No to Fedruś teraz już moze wychodzić nasza Natka tymbardziej ze Tobie zawsze na usg wychodzila ze byla starsza .Jejciu jejciu tosz to 37 tydzien :)Kiedy to zlecialo:D Jesli chodzi o ból miesiaczkowy to ja po drugiej ciąży odczuwam bardziej niz wczesniej Wiec to tez pewnie indywidualna sprawa.Ale popieram Fedre warto by bylo zrobić histeroskopie i Hsg. Do zobaczenia dziewczynki:*
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć
Przekazuje info od Ilony. Bardzo dziękuję za życzenia z okazji roczku Marcela. Obecnie są na "wywczasie" ale jak wrócą to postara się zajrzeć do nas i pozdrawia serdecznie!
Dodi, musisz koniecznie inaczej czas organizować bo zdecydowanie za rzadko piszeszale wiemy że jesteś bo lajki są
Mi też raz Jaśko zlądował po czym zaczął się śmiać..
Anka, kiedy mamy trzymać kciuki za obronę??
Żbiksson, niezły zasuw masz w styczniu ale dasz rade!!
Fedra, może faktycznie organizm już tak konkretniej przygotowuje się do porodu. Natka już widocznie gotowa choć w sumie mogłaby jeszcze trochę poczekać.kiti, Selena, Strażaczka90, Dodi, Kaja, Fedra, Ilona, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Kiti, takie pytanie jedno mi się nasuwa patrząc na Twój wykres...
Chcesz nam coś powiedzieć?
hehe póki co nie mam cowkrótce wszystko się wyjaśni...wóz albo przewóz
pozdrowienia dla dzieciaczków...ale ten czas leci, tyle co były porodu atu już roczek strzeliłSelena, aisa, Dodi, Kaja, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Wybaczcie, ale nadrobiłam tylko 5 ostatnich stron...
1) Kiti- trzymam kciuki!
2) Selenko - jaka Zosia ma obiecujący wykres? Zosia-ktosia? Bo nie mogę jej znaleźć wśród przyjaciółek...
3) Fedruś - jeszcze tylko tydzień!!!!!! Niesamowite! Trzymaj się tam!
4) Wow, Shagga się zreaktywowała! Rewela
5) Wszystkie Was razem i każdą z osobna ściskam!
U mnie tradycyjny ostatnio zapieprz pracowy, a do tego doszło jeszcze to, że wszyscy jesteśmy chorzy i zarażamy się nawzajemNajgorzej jest oczywiście z młodziakami którzy wymieniają się zapaleniem oskrzeli
Ale Leo w tym tygodniu poszedł już do przedszkola, a Henio - odpukać - dokuruje się do końca tygodnia i od poniedziałku wznawia żłobkowanie (po ponad miesięcznej przerwie...).
A w ogóle to Henio dalej ząbkuje i taka bulwa mu wyskoczyła na dolnym dziąśle z tyłu że szok! Byłam pewna, że to jakiś stan zapalny (ropa w środku czy cuś), ale lekarka powiedziała dziś, że czwórka mu się wyrzyna. Ale wygląda to ma-sa-kry-cznie. Jak na takie bulwisko, to Henio zachowuje się nader przyzwoicie, zarówno w dzień, jak i w nocy.
Całusy!!!! Wracam do pracykiti, Selena, Dodi, Kaja, aisa, Strażaczka90, Fedra, patrycja, Blondi22, AGA 30, zbikowa, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Hej Małyszku
tak dokładnie Zosia-ktosia
robiła bete
wynik wieczorem
oby na plus
Zdrówka dla Was kochanau nas na szczęście wszyscy zdrowi
ale swoja droga ...ciekawe jak to będzie jak młody pójdzie do żłobka..
...
aisa, Strażaczka90, Fedra, patrycja, zbikowa, plemniczka lubią tę wiadomość