plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też na 6 miechów wyszedł pierwszy ząb. Marudzenie może wynikać z wielu rzeczy, malutki mózg się rozwija i coraz więcej rozumie. Albo brzuszek albo zwyczajnie nerwy w domu. Popatrz na dziąsła i spróbuj tak jak Plemni pisze albo żelem na ząbkowanie posmaruj dziąsła, to też powinno przynieść Mu ulgę (jeśli to zęby).
sylwia1985, Dodi, Kaja lubią tę wiadomość
-
Sylwia Niko też się ślini i marudzi swoje łapy połyka a moją obgryza do kości ale zębów ni widu ni słychu ale ja się cieszę dopóki kp ma zakaz ząbkowania
zajrzyj mu do paszczy czy nie ma zaczerwienionych dziąsełek, jeżeli nie to witamy w pięknej krainie skoku 14-19 tydzieńu nas już od 3 tyg jest masakra przez niego w nocy pobudki co godzinę w dzień marudzenie non stop ...
ps. dzieciaczkom dziewczyn na wrześniówkach ząbki wyłażą jak grzyby po deszczu więc myślę że od 3 miesiąca jest to bardzo możliweaisa, sylwia1985, Dodi, Kaja lubią tę wiadomość
-
melenaxoxox wrote:od 3 dni mierze o tej samej porze rano zaraz po przebudzeniu.. dzisiaj skoczyla
Dodi, Kaja lubią tę wiadomość
-
Magdzia, szybko pędzą dzieciaczki wrześniówek
U nas objawem wychodzenia dolnych jedynek było zwiększone zapotrzebowanie na sen w dzień. Wczoraj zauważyłam, że idzie lewa górna dwójka co by się zgadzało bo ostatnie kilka dni Jaś dużo dłużej śpi w dzień.
Ślinienia jakiegoś zwiększonego ani wtedy ani teraz nie ma.
A Kajowy Marcel ślini się na potęgę a zębiszcza jak nie chciały tak nie chcą wyjść...
To chyba mocno indywidualna sprawa. Ciekawe czy prawdą jest, że w podobnym wieku wychodzą zęby dzieciom tak jak rodzicom wychodziły jak byli mali... Ktoś potwierdzi tą teorię?Dodi, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Witam dziewczyny, temat z innej beczki. Dobrze, że poczytałam na Waszym wątku o progesteronie, napisałam mojej gin o moim wyniku i okazuje się, że jednak jest za niski i mam brać luteinę
aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
magdzia26 wrote:Sylwia Niko też się ślini i marudzi swoje łapy połyka a moją obgryza do kości ale zębów ni widu ni słychu ale ja się cieszę dopóki kp ma zakaz ząbkowania
zajrzyj mu do paszczy czy nie ma zaczerwienionych dziąsełek, jeżeli nie to witamy w pięknej krainie skoku 14-19 tydzieńu nas już od 3 tyg jest masakra przez niego w nocy pobudki co godzinę w dzień marudzenie non stop ...
ps. dzieciaczkom dziewczyn na wrześniówkach ząbki wyłażą jak grzyby po deszczu więc myślę że od 3 miesiąca jest to bardzo możliwemarudzenia chyba
-
Witam w tym wielkim dniu!
proszę wchodzę a tutaj nikogo nie magodzina zero juz wybila, ja jak najprędzej do domu ze spaceru wrocilam aby zerknąć co tutaj się dzieje
Selenko pewnie już Cie tutaj nie ma ale możesz mi podać numer telefonu gdybyś tu jeszcze zerknęła
Kiti super beta a objawy ciążowe niekoniecznie muszą być odczuwalneim mniej ich tym lepiej
Strażaczko tak jak radza dziewczyny zrob badania i bedzie cos wiecej wiadomo &&&aisa, kiti, Kaja lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Witam w tym wielkim dniu!
proszę wchodzę a tutaj nikogo nie magodzina zero juz wybila, ja jak najprędzej do domu ze spaceru wrocilam aby zerknąć co tutaj się dzieje
Selenko pewnie już Cie tutaj nie ma ale możesz mi podać numer telefonu gdybyś tu jeszcze zerknęła
Kiti super beta a objawy ciążowe niekoniecznie muszą być odczuwalneim mniej ich tym lepiej
Strażaczko tak jak radza dziewczyny zrob badania i bedzie cos wiecej wiadomo &&&
Też ze spaceru niedawno wróciłam...Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja wróćiłąm z zakupów polatałam po ciucholadach za jakimiś bluzkami ciazowymi ale na moje melony nic nie kupiłam bo wszyskto za ciasne w biuście
Masakra jakaś
Więc udałam się do sklepu z odzieżą dla cieżaówek i znalazłam 2 bluzki w której wyglądam reweracyjnie ale cena jeszczę bardziej masakrycznaNo ale nic napisałam do Wafla sms czy mogę wydać tyle kasy na 2 bluzki napisał OK więc kupiłam i myślę że do końca ciąży mi starczą
Jedynie tej ceny przełknąć nie umię /
Fredzia a może już po u ciebie albo w trakcie
Kciukam nieustannieDodi, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem i zerkam po cichaczu ze stanowiska pracy. Niech mnie w końcu zmobilizuje coś do jej zmiany, bo oszaleję.
Aga to ile złotówek nie możesz przeboleć?aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6