plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:popieram Aise w 100% Gocha spinaj poslady i dzwon do Kliniki a jak sie wstydzisz dawaj namiary zadzwonie za Ciebie i wyjscia miec nie bedziesz
poza tym już u nich byłam na HSG w czerwcu.
Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra super avatar a czemu zniknie niedlugo?
ale jestem zla bo pojechalismy z malym do neurologa i wystalismy sie ze skierowaniem w rejestracji bo przeciez nie przepuszcza stare baby a tu sie okazuje ze lekarki nie ma- no do cholery nie mogli zadzwonic i powiedziec ?
my dzwonilismy jeszcze rano zeby sie upewnic czy na 100 % przyjmuje dzis bo wiadomo zarejestrowani bylismy dwa miesiace temu bo tak odlegle terminy ma babeczka ale nikt nie raczyl odebrac telefonu nawet ...
dopiero wuizyta pod koniec lutego -
Effcia28 wrote:Witam witam
No u nas niestety to nie od zebow:( mloda jest tak slaba ze az zal patrzec goraczka sie utrzymuje bylismy u lekarza to osluchowo cos sie dzieje bo zmiany slychac a teraz nawet raz zwymiotowala(oby na tym jednym razie sie zakonczylo) Blondii u na tez slaba nocka.
Sorki ze sie nie odniose ale po nocce jestem padnieta17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
HEJ Fedrus potrzebuje jeszcze porady w sprawie psa. Jak narazie opanowalismy załatwianie się w domu zdarzają się jeszcze sporadyczne wpadki z siKaniem. Chodzi mi teraz oto ze gdy jestem w pracy pies bez problemu wytrzymuje natomiast gdy wrócę dość często sygnalizuje mi ze chce wyjść się załatwić jeżeli chodzi o kupę to jest to 2 razy dziennie natomiast siku to około 6 7 razy. Inni posiadacze psów wychodzą np z psem dwa razy dziennie i to psu wystarcza wiec dlaczego mój tak często czy ma taką małą pojemność pęcherza? Staram się i tak trzymać go jak najdłużej po pierwszym zasygnalizowaniu żeby trochę go poćwiczyć czy to z czasem minie czy tak mu zostanie?
-
Hej dziewczyny
Chwilę mnie nie było... ale praca inżynierska złożona i we czwartek obrona
Fedra nie mogę się napatrzeć na Tusie, taki słodziak z niejwytrwałości z karmieniem.
Strażaczko coś podejrzany ten brak @.
Biedne dzieciaczki muszą się omęczyć z tymi ząbkami.
Patrycja a nie masz możliwości znaleźć polskiego gina? Tam gdzie mieszka m jest 5 ginów polskich...m już kiedyś szukał dla mnie najlepszego
ps. a wizyta we wtorek, będzie stresik mały.magdzia26, aisa, Fedra, Dodi, Kaja, plemniczka, patrycja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Jeśli dobrze pamietam to masz malutkiego pieska i te z regulu potrzebują większej ilości spacerów na siku...
Jeśli sygnalizuje ze chce wyjsć a na dworze często posikuje warto zrobić mu badania czy nie ma jakiejś infekcji...
Zaobserwuj czy sika często bo musi czy sika obsikujący obwachane miejsce...
Po drugie jakie długie macie spacery? Bo jeśli po 10 min to trochę mnie nie dziwi ze chce wyjsc znowu... A czy sygnalizuje ze chce wrócić do domu?
Spróbuj wydłużyć spacer który robisz po powrocie do domu, zmień trasę spaceru i jeśli możesz weź dłuższa smycz (chyba ze możesz go spuścić) i porzucaj mu piłeczkę lub patyki tak zeby się zmęczył...
Mój pies wychodzi dwa razy dziennie na spacery od 30 do 60 min w tym czasie albo się bawi z innymi psami albo biega za panem lub za piłeczka lub ćwiczy komendy, potem przesypia dzień i noc ale mój pies jest duży i więcej potrafi wytrzymać... Z tego co widzę to właściciele małych piesków wychodzą z nimi po kilka razy dziennie...
Reasumując musisz zaobserwować z czym dokładnie wiąże się wychodzenie na dwór...a-koczek wrote:HEJ Fedrus potrzebuje jeszcze porady w sprawie psa. Jak narazie opanowalismy załatwianie się w domu zdarzają się jeszcze sporadyczne wpadki z siKaniem. Chodzi mi teraz oto ze gdy jestem w pracy pies bez problemu wytrzymuje natomiast gdy wrócę dość często sygnalizuje mi ze chce wyjść się załatwić jeżeli chodzi o kupę to jest to 2 razy dziennie natomiast siku to około 6 7 razy. Inni posiadacze psów wychodzą np z psem dwa razy dziennie i to psu wystarcza wiec dlaczego mój tak często czy ma taką małą pojemność pęcherza? Staram się i tak trzymać go jak najdłużej po pierwszym zasygnalizowaniu żeby trochę go poćwiczyć czy to z czasem minie czy tak mu zostanie?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rano mam pierwszy spacer około 30 40 min pozniej jedno wyjście na same siku jakieś 5 min i idę do pracy jak wrócę to 10 min tylko się załatwi robie obiad i wychodzę z nim na jakieś 30 min następnie z 3-4 spacerki po 15 min i idziemy spać o ile mu w nocy się nie zechce znowu wyjść co do siku to raczej takie poszukiwania wiec chyba wyniki mu zrobię bo może pęcherz sobie przeziebil
-
Witam
Kiti znalazłam jednego gina ale około 15km, a ja prawka nie mam, więc też lipa... No cóż jakoś sobie będziemy radzić
Fedra Natalka ze zdjęcia na zdjęcie jest coraz śliczniejsza :*
Blodi dobrze, że już u was jest ok i oby tak zostało
Aisko co do tłumacza to już gadałam z siostrą cioteczną męża więc jak by co to ona zaoferowała pomoc
A mi opryszczka na ustach wylazła, a jutro do dentysty mam iść ;/
Może zajrzę jeszcze później, ale dziś to zaliczę z teściami mały maraton po sklepach
Miłego dnia
kiti, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Ojej Sylwia jaki mały jest przystojniutki, oby więcej takich widoków z rana, bo od razu uśmiech się pojawia
A jak tam wizyta u rodziców ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:40
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Ach moja pierwsza w życiu studniówka
No to dziś ostatnie zakupy. Sukienka w szafie wisi . Zaraz po garnitur jedziemy .
Miłego dnia życzę.
Sylwia cudo z tego Twojego Dziadki DzieckaBlondi22, aisa, patrycja, Selena, Dodi, kiti, Fedra, sylwia1985, a-koczek, plemniczka, zbikowa, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Kiti, super że praca już złożona. W czwartek będziemy trzymać mocno kciuki, daj cynk o której!
Ale najpierw wtorkowa wizyta u gina, nie muszę przypominać o relacji a może i zdjęcie jakieś będzie
Fedra, fajnie że rana się nie babra. Fajny nowy awatarek
Blondi, super że już noce lepsze!
Effcia, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!
Aga, gratulacje! Szybko leci ta Twoja ciąża, jutro będzie już tylko dwu cyfrowa liczba dni do porodu
Sylwia, fajny Nikuś
Pati, fajnie że możesz liczyć na pomoc siostry ciotkecznej męża
U nas piękne słońce, śniegu już prawie nie ma.
Jaśkowi wczoraj 9 miechów stuknęło. Za szybko ten czas leci!patrycja, kiti, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość