plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kopciuszku tu już dawno jest tak cicho czasem cos się ożywi ale na krótko...
Zycze dużo zdrówka...
Mnie jest cieżko wejść na forum a już o pisaniu nie wspomnę kiedy przez większa cześć doby obie ręce zajęte bo trzymam na nich Tusie, niestety moja Mała cos meczy ostatnio i dzisiaj dla przykładu od 11 do 16 nie spała co usypiała mi na rękach a ja ja chciałam odłożyć do łóżeczka to przebudzenie i krzyk...
Pomijam fakt ze qupy ostatnio były rzadsze to dziś z qupa był problem wiec i krzyk i płacz i wołanie o jedzenie a mi głowę chciało rozsadzić...
Teraz tez dopiero co zasnęła i to lerzy nadal mi na klatce piersiowej po 3 godz walki i dwóch qupach gdzie przy tej ostatniej myślałam ze będę ja kapać po była uwalana do połowy pleców tak zadziałam masaż plus ciepły okład na brzuszek z pestek wiśni...
Pozatym u mnie nic ciekawego ciekawa jestem kiedy tu się znowu ożywi może na wiosnę bo wtedy dzieciaki bedą nie chorować to i ich mamy bedą mieć czas na forumaisa, Selena, Blondi22, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
Effciu wszystkiego najlepszego dla malej. Spóźnione ale szczere
Kopciuszku życzę zdrówka dla chłopaków, a dla ciebie dużo siły, abyś przebrnęła przez te choroby i mogła się w końcu cieszyć.
Fedra szkoda twojej Tusi, mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej.
Aga a kiedy zdjęcia zobaczymy ?
Strażaczko co tam u ciebie ?
Miłego dniaaisa, Fedra, Selena, Strażaczka90, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Hejka,
Wkońcu mam weekend, po 8 dniach pracy dziś i jutro odpoczywam i czekam na @.
Kopciuszku to było do przewidzenia, że forum z czasem zniknie z życia dziewczyn, bo po 1 już się nie starają, a po 2 wychowywanie i praca zawodowa nieraz wykańcza. Ale co ja ci będę mówić przecież sama wiesz jak to u ciebie wygląda i też nie zaglądasz tu często. Zdrówka chłopakom, a słońca tobie życzę.aisa, Fedra, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć
Gocha, lubię to że masz weekend a nie że czekasz na małpe rzecz jasna.
Kościuszku, zdrowia dla całej rodzinki!
Fedra, też pamiętam jak chciałam Młodego odkładać bo juz niby śpi a tu od nowa. To chyba potrzeba bliskości była więc potem siedziałam, na kolanach poduszka do karmienia, On na niej a ja książki czytałam. Ale u Was do tego problem z brzuchem więc gorzej. Pewnie tym bardziej chce być blisko.
Jak pogoda? U mnie od kilku dni pochmurno, chłodno i wietrznie.
W tym tygodniu u nas ferie szkolne.Fedra, Selena, Strażaczka90, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
Gocha polubiłam za wolne
Ja tu lubię zaglądać to tak jak wypicie kawy z koleżanka muszę tu chociaż z raz dziennie zajrzeć
Ale faktycznie czasem porostu ma się wszystkiego dosc ale to chyba w moim przypadku było tak i jak się starałam i jak w ciąży byłam i teraz
Aisko no to ze Młoda lubi się przytulać to wiem bo ja tez to uwielbiam kiedy leży mi na piersi i tak zasypiamy
Ale wczoraj to był jakiś armagedon wieczorem było to samo ale dzieki cioci Librze i kilku innym pomyślą chyba problem się rozwiązał i kupa poszła jak tralalai Młoda spała od 1.30 do 6.30
U Nas tak wczoraj wiało a dzisiaj super pogoda wiec zbieram się powoli na spacerekaisa, Selena, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Ja już m Niemczech z m. Dziękuję wszystkim za miłe słowa i Aisie za przekazanie relacji z wizyty. Maluszek pomógł w obronie i wpadła 5
Aga wszystkie najlepszego na nowej drodze życiaFedra, Selena, aisa, Kaja, AGA 30, patrycja, gocha04, zbikowa, magdzia26, plemniczka, Blondi22, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hello
KITI Gratuluję 5 i fasolki zdrowej!!!
Fedra ja bym nigdy i nikomu nie życzę takich akcji z mlekiem jakie my mieliśmy lub mamy ,ale teraz tylko noc,a kolek takich mega też nikomu nie życzę ehhhh i mimo że już 9 miesięcy za nami to zawsze coś nowego sie znajdzie
,a najgorzej ,że chcesz dziecku pomóc ,a nie możesz teraz to jestem mądrzejsza o każdą akcję z Marcele ....
Tusia piekna babka więc akcje kupa szybko znikną na pewno !!!!!kiti, Fedra, aisa, AGA 30, Selena, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiti gratki inaczej być nie mogło
Dzień dobry
Alez dostałam dziś ciuszków małych więc wyprawkę mam z głowy a jeszcze na dwóch aukcjach licytuję mega pakiJak wygram te aukcje to ani jednego ciuszka już nie kupię
Pati przyjmij zaproszenie moje to ci podeślę jakies fotki
Dzięki jeszcze raz dziewczynki za życzenia
Ja dzis odebralam moją furę od mechanika zapłaciłam za salę za piątkowa imprezę i jestem goła i wesołaDobrze że mój MĄŻ przywiezie swoją wypłatę
MIłęgo dnia życzę
Fedra, aisa, kiti, patrycja, zbikowa, plemniczka, Blondi22, Selena, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
No wczoraj po ciepłych okładach masowaniu brzuszka i termometrze w pupie to tez takiego kleksa puściła ze połowa pleców w qupe ale minę po miała tak bloga ze widać było ulgę
No Wy to macie te jazdy z mlekiem ze naprawdę nie zazdrosneKaja wrote:Fedra my z kupą na tym etapie nie mieliśmy az takich problemów bo przy zlym mleku miał kupsko na plecach i na szyiteraz naszy nas takie problemy ,ale mamy z hippa soki i dajemy radę jakoś
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyPochwalę się Wam prezentem od mojej siostrzenicy co dostaliśmy na ślub
Tabliczka przy kwiatku jest poprostu przepiękna i mam ją zamiar powiesić nad łóżeczkiem
http://zapodaj.net/a971b87d62a27.jpg.htmlkiti, sylwia1985, magdzia26, patrycja, Blondi22, aisa, Selena, Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kiti gratuluję PIĄTECZKI! Dobrze, że Fasola współpracowała
Aga cała prawda na tabliczce.
Biedulinka Tusia, że tak ją brzuszek męczy.
Dodi jeszcze nie umówiłam się do kliniki.
Zabieram się za to jak sójka za morze, ale co zrobię, że nie chce mi się po raz enty odpowiadać kolejnemu ginowi na podstawowe pytania ehh. Jeszcze ta moja temp skacze jakby termometr był zepsuty mam ochotę pirzgnąć to wszystko znów na jakiś czas.kiti lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyDobry.
Cholera mnie grypa bierze znowu. Chyba mnie w ten piątek prze wiało w tej sukience i teraz mnie nawet szczęka boli z lewej strony.
Pati tort to była niespodzianką dla mojego męża bo to piłkarz prezes kibic itp.
A wy dziewczyny gdzie uciekły wszystkie. -
Hej,
U mnie finał jak co miesiąc od prawie 3 lat, ale już się przyzwyczaiłam. "Dziecko" mam więc co ja tutaj robię. Mój zwierz skacze, rozrabia, zabawki rozrzucone pomcałym mieszkaniu, teraz w ddtvn były kotki to tak się rozwrzeszczała na cała chatę i siedzi ogląda tv👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy