X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby rzeczywiście tak bylo, dziekuje :*

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi z tego co widzę jesteście z Olą znajomymi na fejsie , więc sama możesz ją pozdrowić ;p

• Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo.. dzieki za cynk

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w piątek 13-go :)
    Dla nas ten dzień jest szczęśliwy :) bo Kacperuś już się lepiej czuje :) w nocy już nie było gorączki :) tylko lekki stan podgorączkowy :) w miare ładnie spał :) myśle że do przyszłego tygodnia całkiem wyzdrowieje :)
    Dodi Kacper tez bardzo mało je...a mleka wczoraj przed spaniem wypił dosłownie 40 ml..co zawsze pije ok 180....ale myśle że i jemu i Amelce wróci apetyt :)
    Aga :) to już dziś :) wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :) szkoda tylko ze z rodzina wyszło jak wyszło :( ale co tam :) teraz będziesz miała swoją :) i to jest najważniejsze :) <3
    Fedra ja pamiętam że jak Kacperek był malutki tez tak miał tak z tym noskiem ..i połozna mówiłą ze to niby normalne u małych dzieci..no i że to może potęgować suche powietrze w domu przez ogrzewanie dlatego myśmy zaopatrzyli się w nawilżacz powietrza :) super ze pierwszy spacerek zaliczony :)
    Żbiczku witaj :) co tam u Was ?:) pozdrowionka dla Ciebie :) <3
    miłego dnia dziewczynki :) U nas dzisiaj piękne słoneczko :)aż żal że Mój synunio musi siedzieć w domku :/ ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:16

Blondi22, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Selenko duzo zdrowka dla Kacperka :*

Aga wiem ze to przykre kiedy rodzina ma Cie w dupie ale za chwile bedziesz miec swoja rodzine :)

Ja paczki zjadlam dwa ale jakos srednio mam ochote na slodkie...

Kiti mam nadzieje ze Twoje dziecie skutecznie pomagalo na obronie :)

A my dzisiaj zaliczylismy pierwszy krotki bo 20 min spacer...
    Mala ma dosc spory apetyt potrfi na raz wciagnac 120 ml mleka najlepsze jest to ze nie je na sile jak ma dosc wypycha smoczek ;)
    Nie wiem czy Tusia nie ma czasem katarku bo czasem charczy a za chwile oddycha normalnie :/ ehhh
    I chyba tyle u Nas...
    no to super Tusia je ;) pięknie

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Selenko a moze to ta slynna 3dniowka? Chic powiem szczerze, ze nie wiem jakie dokladnie sa jej objawy :/ oby Kacperkowi jak najszybciej przeszla ta temperatura <3

Kiti mam nadzieje, ze poszlo jak z platka a dziecie skutecznie Ci pomiglo ;)

Aga tosz to juz jutro!!! Pozwole sobue juz dzis zyczyc Ci wszystkiego dobrego w malzenstwie, ktore jutro zamierzasz zawrzec, obyscie sie kochali i zyli w zgodzie :) jesli chodzi o rodzine to jak widac, gdy nie maja z Ciebie profitow to sie wypinaja ale zawsze sobie radzilas to i teraz dasz rade bez nich ;)

Aisko super, ze paczki wyszly ;) jesli jeszcze Wam cos zostalo to wciagnij jakiegos za mnie :P

Koczku ja trzymam kciuki za kazdy Twoj cykl i za pozostale dziewczyny rowniez &&&

Gocha fajny masz wykres a wiosna tuz tuz... oby sie zazielenilo jak najszybciej. Zapisalas Was juz do kliniki?

Zbikson co tam u Was nowego kochana? :* pozdrow Olke jesli macie kontakt ;)

Malysz jak chlopcy i praca?

Effciu lepiej juz z Madzialenka? Juz dzis ponownie zycze malej slicznotce samych pieknych, beztroskich chwil <3

Fedra, Natalka ma super apetyt i fajnie, ze udalo sie Wam choc na chwilę wyjsc pospacerować :) u nas takie jakby charczenie bylo od poczatku i myslalam, ze to przez nosek, ale to niby wiotkosc krtani :/

U nas juz lepiej, bo od soboty Amelka chora byla, gardlo miala czerwone, kaszel, katar i goraczke :/ teraz zostal jeszcze kaszel... poza tym wychodzi pierwszy zabek :) mamy tykko probkem tego typu, ze za malo przybiera na wadze a ponadto mam wrazenie ze duzooo mniej je i nie da rady nic Jej wcisnac, z cyckiem kiepsko, z obiadkami tez :( mam nadzieje ze to tylko wina choroby i zebow a nie przypadkiem wina glutenu, co nie zmienia faktu, ze badania genetyczne nas nie omina.

Madzia, Sylwia z chlopakami w porzo?

Blondi mialam jakies zalegle gratulacje Izie zlozyc, ale nie pamietam z jakiej okazji :( samodzielnego chodzenia?

Kaja jak u Was?

Patrycja przegon ta @ w pizdu ;)

No to chyba na tyle...
    Dobrej nocy :*
    he chodzi juz ze 2 miesiace to raczej nie to moze samodzielnosci albo pierwszego ząbka ;)

Dodi lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Życze Tobie i Waflowi wszystkiego najlpepszego na Nowej Drodze Życia ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do mleka to moja duzo mleka tez nie wypija ostatnio po 150ml ale coz ida 3 zabki na raz to pewnie od tego

a.png
    a.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Aga wszystkiego najlepszego, dużo miłości i radości wam życzę :*

Fedra fajnie, że spacerek zaliczony i mała tak ładnie je :)

Dodi mam nadzieję, że małej wróci apetyt, wiadomo, jak organizm podczas choroby jest osłabiony to i jeść się nie chce, oby było już tylko lepiej :*

Selenko super, że Kacperek już lepiej się czuje <3

Więcej nie pamiętam ;/

Mama do mnie dzwoniła i żaliła się na brata, biedna nawet nie ma z kim pogadać... Bo on chce rzucić robotę(za namową kolegów), a żadnego wykształcenia nie ma i do tego dziecko chore... Rodzice się z nim kłócą, ale nie potrafią mu do rozumu przemówić. Szkoda mi moich rodziców, bo oni z nimi zawsze mają jakiś problem. Bratowa strasznie rządzi się w domu, grzebie rodzicom w papierach im już ręce opadają. Szczęście, że chociaż trochę mojego ojca się boi, bo pewnie moją mamę jakby mogli to by w szopie zamknęli... Dobra pożaliłam się i biorę się za robotę :)

Miłego dnia <3

Fedra lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra to chleszczenie to normalne bo mi pediatra mowila ze dziecko potrzebuje czasu zeby sie odsluzowac

my mamy dzis 4 miechy :)

Fedra, magdzia26, Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello laski

w jakim dc robi sie prolaktyne bo zapomniałam? ?????

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja czyzbys o potomstwo sie starałam

aisa lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba w 8 po owu

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyna robi się 3-4 dzień cyklu ;)

Dziś była położna powiedziała ze kataru nie ma ale mam odciągać wydzielinę plus nawilżać nosek...
    Raczej sucho w domu nie mamy bo nie grzejemy w ogóle a przez dzień w domu są otwarte okna...

Cos co mnie niepokoi to to ze trzepie dziwnie nóżka położna powiedziała ze jak do szczepień nie zniknie to bedzie skierowanie do neurologa...

A no i w nocy odpadł kikut z pepuszka co mnie cieszy bo zaczęło mnie to stresować...

Sylwia najlepszego na te 4 miesiące :)

Patrycja trochę słabo z tym Twoim bratem i szkoda mi Twojej mamy :/

Zbiczku ja tez Cie pozdrawiam <3

Aga jeszcze 30 min i będziesz Panią Waflowa już teraz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Selenki tyle zdrówka ciocie życzyły to i poprawa musi być :)

U Nas ładna pogoda wiec i spacerek bedzie :)

Selena, magdzia26, aisa, Blondi22, Dodi, AGA 30, Kaja, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fedra ja to samo mialam trzepanie nozka i brudko i poszlismy do neurologa a ona powiedziala ze uklad nerwowy jest nie wyksztalcony i zeby odroczyc szczepienia ze po 3 mcu powinny drzenia ustapic ale nam dala rehabilitacje w razie wu no i jezdzimy 2 razy w tygodnoiu i nie ma juz drzenia nozek ale buzie ma jeszcze drzaca no i to napiecie miesniowe

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia właśnie zostajesz Panią Waflową :) z tej okazji życzę Ci wszystkiego najlepszego noi gromadki małych Wafelków :*
    My dzisiaj szczepienie mieliśmy, Niko był bardzo dzielny nawet nie zapłakał :) mój króliczek waży już 7100 g :D
    Doduś jak Niko był chory to przez tydzień nic nie przybrał na wadze więc z Twoją niunią może być to samo...jak wyzdrowieje na pewno nadrobi :)
    Sylwuś wszystkiego najlepszego dla Nikusia :) buziaczki od cioteczki :)

Fedra, aisa, Blondi22, Dodi, AGA 30, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u Nas trzepanie nóżka jest tylko kiedy ja przewijam normalnie tego nie zauważyłam a brodka jej nie drży już samanie wiem z początku myślałam ze tak reaguje nadziane temp ze może jej zimno...
    A dzisiaj położna widziała i mówiła właśnie ze to do 3 miesiąca powinno przejść no zobaczymy jak to bedzie przy wizycie szczepiennej a i tak skonsultuje to z neurologiem tylko muszę jakiegoś dobrego znaleść bo ta u Nas to jedna wielka pomyłka :/

Magdzia to super ze Niko taki dzielny no i już kawał chłopaka :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seleno, super, że Kacperek już się lepiej czuje i noc była spokojniejsza! :)

Magdzia, super, że Niko był taki dzielny na szczepieniu!

Dodi, pączka za Ciebie zeżarłam :) Oby ten kaszel już całkowicie przeszedł no i zębole nie były bardzo uciążliwe! Co do jedzenia to na pewno przez gorsze samopoczucie, niedługo będzie lepiej wcinała.

Fedra, pamiętam że i Jaś tak charczał. To naturalne i samo przechodzi. Fajnie, że kikutek odleciał. No i gratki bo dziś już 3 tygodnie mijają od porodu :)

Sylwia, gratki dla Nikusia na 4 miechy!

Selena, Dodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu, wszystkiego najlepszego dla Madzi z okazji roczku!
    Niech zdrowo rośnie i będzie dla Was wielką radością - tak jak do tej pory :)
    Buziaki dla solenizantki :*

Effcia28, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, już oficjalnie jesteś Prezesową Panią Waflową ;)
    Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!!
    Wielu lat w zdrowiu, szczęściu i miłości <3 i pociechy z Waflątka (a w przyszłości Waflątek) :*

Selena, Dodi, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 5806 5807 5808 5809 5810 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ