plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w piątek 13-go
Dla nas ten dzień jest szczęśliwybo Kacperuś już się lepiej czuje
w nocy już nie było gorączki
tylko lekki stan podgorączkowy
w miare ładnie spał
myśle że do przyszłego tygodnia całkiem wyzdrowieje
Dodi Kacper tez bardzo mało je...a mleka wczoraj przed spaniem wypił dosłownie 40 ml..co zawsze pije ok 180....ale myśle że i jemu i Amelce wróci apetyt
Agato już dziś
wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
szkoda tylko ze z rodzina wyszło jak wyszło
ale co tam
teraz będziesz miała swoją
i to jest najważniejsze
Fedra ja pamiętam że jak Kacperek był malutki tez tak miał tak z tym noskiem ..i połozna mówiłą ze to niby normalne u małych dzieci..no i że to może potęgować suche powietrze w domu przez ogrzewanie dlatego myśmy zaopatrzyli się w nawilżacz powietrzasuper ze pierwszy spacerek zaliczony
Żbiczku witajco tam u Was ?
pozdrowionka dla Ciebie
miłego dnia dziewczynkiU nas dzisiaj piękne słoneczko :)aż żal że Mój synunio musi siedzieć w domku
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:16
Blondi22, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Selenko duzo zdrowka dla Kacperka :*
Aga wiem ze to przykre kiedy rodzina ma Cie w dupie ale za chwile bedziesz miec swoja rodzine
Ja paczki zjadlam dwa ale jakos srednio mam ochote na slodkie...
Kiti mam nadzieje ze Twoje dziecie skutecznie pomagalo na obronie
A my dzisiaj zaliczylismy pierwszy krotki bo 20 min spacer...
Mala ma dosc spory apetyt potrfi na raz wciagnac 120 ml mleka najlepsze jest to ze nie je na sile jak ma dosc wypycha smoczek
Nie wiem czy Tusia nie ma czasem katarku bo czasem charczy a za chwile oddycha normalnieehhh
I chyba tyle u Nas...pięknie
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Selenko a moze to ta slynna 3dniowka? Chic powiem szczerze, ze nie wiem jakie dokladnie sa jej objawy
oby Kacperkowi jak najszybciej przeszla ta temperatura
Kiti mam nadzieje, ze poszlo jak z platka a dziecie skutecznie Ci pomiglo
Aga tosz to juz jutro!!! Pozwole sobue juz dzis zyczyc Ci wszystkiego dobrego w malzenstwie, ktore jutro zamierzasz zawrzec, obyscie sie kochali i zyli w zgodziejesli chodzi o rodzine to jak widac, gdy nie maja z Ciebie profitow to sie wypinaja ale zawsze sobie radzilas to i teraz dasz rade bez nich
Aisko super, ze paczki wyszlyjesli jeszcze Wam cos zostalo to wciagnij jakiegos za mnie
Koczku ja trzymam kciuki za kazdy Twoj cykl i za pozostale dziewczyny rowniez &&&
Gocha fajny masz wykres a wiosna tuz tuz... oby sie zazielenilo jak najszybciej. Zapisalas Was juz do kliniki?
Zbikson co tam u Was nowego kochana? :* pozdrow Olke jesli macie kontakt
Malysz jak chlopcy i praca?
Effciu lepiej juz z Madzialenka? Juz dzis ponownie zycze malej slicznotce samych pieknych, beztroskich chwil
Fedra, Natalka ma super apetyt i fajnie, ze udalo sie Wam choc na chwilę wyjsc pospacerowaću nas takie jakby charczenie bylo od poczatku i myslalam, ze to przez nosek, ale to niby wiotkosc krtani
U nas juz lepiej, bo od soboty Amelka chora byla, gardlo miala czerwone, kaszel, katar i goraczketeraz zostal jeszcze kaszel... poza tym wychodzi pierwszy zabek
mamy tykko probkem tego typu, ze za malo przybiera na wadze a ponadto mam wrazenie ze duzooo mniej je i nie da rady nic Jej wcisnac, z cyckiem kiepsko, z obiadkami tez
mam nadzieje ze to tylko wina choroby i zebow a nie przypadkiem wina glutenu, co nie zmienia faktu, ze badania genetyczne nas nie omina.
Madzia, Sylwia z chlopakami w porzo?
Blondi mialam jakies zalegle gratulacje Izie zlozyc, ale nie pamietam z jakiej okazjisamodzielnego chodzenia?
Kaja jak u Was?
Patrycja przegon ta @ w pizdu
No to chyba na tyle...
Dobrej nocy :*Dodi lubi tę wiadomość
-
Witam
Aga wszystkiego najlepszego, dużo miłości i radości wam życzę :*
Fedra fajnie, że spacerek zaliczony i mała tak ładnie je
Dodi mam nadzieję, że małej wróci apetyt, wiadomo, jak organizm podczas choroby jest osłabiony to i jeść się nie chce, oby było już tylko lepiej :*
Selenko super, że Kacperek już lepiej się czuje
Więcej nie pamiętam ;/
Mama do mnie dzwoniła i żaliła się na brata, biedna nawet nie ma z kim pogadać... Bo on chce rzucić robotę(za namową kolegów), a żadnego wykształcenia nie ma i do tego dziecko chore... Rodzice się z nim kłócą, ale nie potrafią mu do rozumu przemówić. Szkoda mi moich rodziców, bo oni z nimi zawsze mają jakiś problem. Bratowa strasznie rządzi się w domu, grzebie rodzicom w papierach im już ręce opadają. Szczęście, że chociaż trochę mojego ojca się boi, bo pewnie moją mamę jakby mogli to by w szopie zamknęli... Dobra pożaliłam się i biorę się za robotę
Miłego dniaFedra lubi tę wiadomość
-
Prolaktyna robi się 3-4 dzień cyklu
Dziś była położna powiedziała ze kataru nie ma ale mam odciągać wydzielinę plus nawilżać nosek...
Raczej sucho w domu nie mamy bo nie grzejemy w ogóle a przez dzień w domu są otwarte okna...
Cos co mnie niepokoi to to ze trzepie dziwnie nóżka położna powiedziała ze jak do szczepień nie zniknie to bedzie skierowanie do neurologa...
A no i w nocy odpadł kikut z pepuszka co mnie cieszy bo zaczęło mnie to stresować...
Sylwia najlepszego na te 4 miesiące
Patrycja trochę słabo z tym Twoim bratem i szkoda mi Twojej mamy
Zbiczku ja tez Cie pozdrawiam
Aga jeszcze 30 min i będziesz Panią Waflowa już teraz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Selenki tyle zdrówka ciocie życzyły to i poprawa musi być
U Nas ładna pogoda wiec i spacerek bedzieSelena, magdzia26, aisa, Blondi22, Dodi, AGA 30, Kaja, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
fedra ja to samo mialam trzepanie nozka i brudko i poszlismy do neurologa a ona powiedziala ze uklad nerwowy jest nie wyksztalcony i zeby odroczyc szczepienia ze po 3 mcu powinny drzenia ustapic ale nam dala rehabilitacje w razie wu no i jezdzimy 2 razy w tygodnoiu i nie ma juz drzenia nozek ale buzie ma jeszcze drzaca no i to napiecie miesniowe
-
Agusia właśnie zostajesz Panią Waflową
z tej okazji życzę Ci wszystkiego najlepszego noi gromadki małych Wafelków :*
My dzisiaj szczepienie mieliśmy, Niko był bardzo dzielny nawet nie zapłakałmój króliczek waży już 7100 g
Doduś jak Niko był chory to przez tydzień nic nie przybrał na wadze więc z Twoją niunią może być to samo...jak wyzdrowieje na pewno nadrobi
Sylwuś wszystkiego najlepszego dla Nikusiabuziaczki od cioteczki
Fedra, aisa, Blondi22, Dodi, AGA 30, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
No u Nas trzepanie nóżka jest tylko kiedy ja przewijam normalnie tego nie zauważyłam a brodka jej nie drży już samanie wiem z początku myślałam ze tak reaguje nadziane temp ze może jej zimno...
A dzisiaj położna widziała i mówiła właśnie ze to do 3 miesiąca powinno przejść no zobaczymy jak to bedzie przy wizycie szczepiennej a i tak skonsultuje to z neurologiem tylko muszę jakiegoś dobrego znaleść bo ta u Nas to jedna wielka pomyłka
Magdzia to super ze Niko taki dzielny no i już kawał chłopaka17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Seleno, super, że Kacperek już się lepiej czuje i noc była spokojniejsza!
Magdzia, super, że Niko był taki dzielny na szczepieniu!
Dodi, pączka za Ciebie zeżarłamOby ten kaszel już całkowicie przeszedł no i zębole nie były bardzo uciążliwe! Co do jedzenia to na pewno przez gorsze samopoczucie, niedługo będzie lepiej wcinała.
Fedra, pamiętam że i Jaś tak charczał. To naturalne i samo przechodzi. Fajnie, że kikutek odleciał. No i gratki bo dziś już 3 tygodnie mijają od porodu
Sylwia, gratki dla Nikusia na 4 miechy!
Selena, Dodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość