plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mamusie pomocy
ile taka temp może utrzymywać się u dziecka
to już 3 dzień...i cały czas jest w granicach 38-39
leki na krótko pomagają
jestem przerażona
pewnie jeszcze strach potęguje to że to pierwsza taka sytuacja
antybiotyk ma od dziś..kiedy on zacznie działać ?.. do tego zwymiotował to co zjadł
i w ogóle nie ma apetytu
-
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......33lata...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......33lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..córcia Julia……...11.12.2013......egipt
Selena ................18.....26lat..........synuś Kacperek ....18.12.2013....podkarpackie
Ilona……………....12…..30lat…….synuś Marcelek .......14.01.2014......Niemcy
Plemniczka............2......29lat.........córcia Kornelcia ....14.01.2014 …..śląskie
Blondi22................1....24lata...........córcia Izunia....…...25.01.2014....mazowieckie
Effcia...................5.......30lat..........córcia Madzia...... 13.02.2014....wielkopolskie
Kaja.......................7......32lat……..synuś Marcelek ....…... 24.04.2014....pomorskie
Aisa…………..…....7 .…29lat…….synuś Jaś.......…….....08.05.2014.....Szwecja
Muska....................11…..32lata......córcia Emilka........ 14.08.2014 ...dolnośląskie
Dodi.......................7......30lat.......córcia Amelka........ 1.09.2014.......śląskie
Magdzia26.............6......28lat............synuś Nikoś.......... 2.10.2014 ....mazowieckie
Sylwia1985 ...........18....29lat ………synuś Nikuś....... 13.10.2014 ...podkarpackie
Anka_a..................9.....29lat..........synuś Julek..... 18.10.2014.....śląskie
Fedra........... 68/18/11... 30lat.....córcia Natalka..... 23.01.2013...małopolskie
Aga30............ ok.5 lat.... 32 lata.....FASOLINKA........opolskie (20.05.2015)
Kiti.....................19.......... 27 lat....... FASOLINKA..... małopolskie (24.09.2015)
a-koczek………........29 ...…[email protected] PRZYJDZIE!!!…war-maz
Gocha04..............33.........30 [email protected] PRZYJDZIE!!!... mazowieckie
Patrycja...............30.......22 [email protected] NIE PRZYJDZIE!!!!!!...Niemcy
Strażaczka..............10......23lata...........…..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
Tercia................... 27 .... 28lat ............ ....... NIE PRZYJDZIE!!!! .. wielkopolskie
Beata……………...17……29lat…..….... ...…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 14:01
-
Selena wrote:Mamusie pomocy
leki na krótko pomagają
jestem przerażona
antybiotyk ma od dziś..kiedy on zacznie działać ?.. do tego zwymiotował to co zjadł
i w ogóle nie ma apetytu
Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Mamusie pomocy
leki na krótko pomagają
jestem przerażona
i w ogóle nie ma apetytu
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Aga tak po cichu się zastanawiałam czy twoja mama bedzie
No nic dobrze mieć rodzinę. -
AGA 30 wrote:No już wiem że jej nie będzie bo dzwoniłam do niej. Ale co tam po co jej córka potrzeba jak kasy już nie daje. Moja siostra raczej nie wytrzeźwieje i też się nie pojawi.
No nic dobrze mieć rodzinę.Dodi lubi tę wiadomość
-
Selenko duzo zdrowka dla Kacperka :*
Aga wiem ze to przykre kiedy rodzina ma Cie w dupie ale za chwile bedziesz miec swoja rodzine
Ja paczki zjadlam dwa ale jakos srednio mam ochote na slodkie...
Kiti mam nadzieje ze Twoje dziecie skutecznie pomagalo na obronie
A my dzisiaj zaliczylismy pierwszy krotki bo 20 min spacer...
Mala ma dosc spory apetyt potrfi na raz wciagnac 120 ml mleka najlepsze jest to ze nie je na sile jak ma dosc wypycha smoczek
Nie wiem czy Tusia nie ma czasem katarku bo czasem charczy a za chwile oddycha normalnieehhh
I chyba tyle u Nas...Dodi, Selena, Blondi22, patrycja, aisa, magdzia26, Kaja, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć
Aga jutro Wasz wielki dzieńod jutra będziesz Panią Waflową! Gratulacje!
Liczę na jakieś zdjęcia i wierzę w to że nic nie popsuje waszej uroczystości.
Wszystkie Was pozdrawiam...AGA 30, Dodi, Fedra, Selena, patrycja, aisa, plemniczka, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
-
Selenko a moze to ta slynna 3dniowka? Chic powiem szczerze, ze nie wiem jakie dokladnie sa jej objawy
oby Kacperkowi jak najszybciej przeszla ta temperatura
Kiti mam nadzieje, ze poszlo jak z platka a dziecie skutecznie Ci pomiglo
Aga tosz to juz jutro!!! Pozwole sobue juz dzis zyczyc Ci wszystkiego dobrego w malzenstwie, ktore jutro zamierzasz zawrzec, obyscie sie kochali i zyli w zgodziejesli chodzi o rodzine to jak widac, gdy nie maja z Ciebie profitow to sie wypinaja ale zawsze sobie radzilas to i teraz dasz rade bez nich
Aisko super, ze paczki wyszlyjesli jeszcze Wam cos zostalo to wciagnij jakiegos za mnie
Koczku ja trzymam kciuki za kazdy Twoj cykl i za pozostale dziewczyny rowniez &&&
Gocha fajny masz wykres a wiosna tuz tuz... oby sie zazielenilo jak najszybciej. Zapisalas Was juz do kliniki?
Zbikson co tam u Was nowego kochana? :* pozdrow Olke jesli macie kontakt
Malysz jak chlopcy i praca?
Effciu lepiej juz z Madzialenka? Juz dzis ponownie zycze malej slicznotce samych pieknych, beztroskich chwil
Fedra, Natalka ma super apetyt i fajnie, ze udalo sie Wam choc na chwilę wyjsc pospacerowaću nas takie jakby charczenie bylo od poczatku i myslalam, ze to przez nosek, ale to niby wiotkosc krtani
U nas juz lepiej, bo od soboty Amelka chora byla, gardlo miala czerwone, kaszel, katar i goraczketeraz zostal jeszcze kaszel... poza tym wychodzi pierwszy zabek
mamy tykko probkem tego typu, ze za malo przybiera na wadze a ponadto mam wrazenie ze duzooo mniej je i nie da rady nic Jej wcisnac, z cyckiem kiepsko, z obiadkami tez
mam nadzieje ze to tylko wina choroby i zebow a nie przypadkiem wina glutenu, co nie zmienia faktu, ze badania genetyczne nas nie omina.
Madzia, Sylwia z chlopakami w porzo?
Blondi mialam jakies zalegle gratulacje Izie zlozyc, ale nie pamietam z jakiej okazjisamodzielnego chodzenia?
Kaja jak u Was?
Patrycja przegon ta @ w pizdu
No to chyba na tyle...
Dobrej nocy :*Fedra, AGA 30, Selena, patrycja, aisa, magdzia26, Kaja, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
Dodi z tego co mi kiedys szwagierka mowila to przy chorobie czy wychodzacych zabkach dzieci maja mniejszy apetyt i przez to waga nie idzie do przodu...
Mam nadzieje ze u Was to chwilowy zastuj i jak choroba minie a zabek sie wybije to wszystko wroci do normy...
Duzo zdrowka zycze :*Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi