X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Agusia właśnie zostajesz Panią Waflową :) z tej okazji życzę Ci wszystkiego najlepszego noi gromadki małych Wafelków :*
    My dzisiaj szczepienie mieliśmy, Niko był bardzo dzielny nawet nie zapłakał :) mój króliczek waży już 7100 g :D
    Doduś jak Niko był chory to przez tydzień nic nie przybrał na wadze więc z Twoją niunią może być to samo...jak wyzdrowieje na pewno nadrobi :)
    Sylwuś wszystkiego najlepszego dla Nikusia :) buziaczki od cioteczki :)
    nie no to moja naprawde chudzinka teraz ma 9kg i 79cm he przynajmniej można lekko ja nosić ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus super ze juz pępuś całkiem zagojony ;)

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Waflico wszystkiego najlepszego.
    Dodi i Aiso Dziękuje w imieniu mojego roczniaka:D
    Moja też nie wiele je jak choruje tylko pije hektolitry wody teraz wazyla 9,400 jaka jest wysoka nawet nie wiem.
    Fedrus to duzo młoda je moja pije. 150 ml.

Uciekam bo głowa mi pęka.pozdrawiam

Dodi, AGA 30, aisa, Fedra, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu moja teraz zjada tak z 90 ml co 3-4 godz ale czasem budzi się i po 5h...
    Czasem zje 60 a czasem 30, ale zapisuje sobie ile zjada i wychodzi ze na dobę je tyle ile powinna :)
    A i wieczorem przed kąpielą zwazylismy ja i wazy 3744 :)

Madzi na roczek zycze szczęśliwego i pełnego miłości dzieciństwa <3

Blondi22, Effcia28, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra to dobrze ze Natka budzi sie o normlanych godzinach przynajmniej mozesz odpoczac bo ja to na poczatku jak maly spal w lozeczku to byl sajgon a ja jak zombie chodzilam- teraz spimy razem i budzi sie w nocy co 2 godzinki ale szybko podstawiam cyca jak cos zaczyna jeczec i spi dalej- jedynie to wstaje 2 razy go przewinac w nocy ale przynajmniej sie w miare wysypiam bo musze miec sily na dzien bo nie sypia dniami a jak juz to pospi 30 minut max

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj dla Madzi na roczek ;)

cale szczescie ze u nas nocki od 5 miesiaca życia Izki przespane wczesniej tylko 2 razy wstawała na cyca i zawsze punktualnie heh ;) pampka jej nie zmieniałam w nocy wcale i teraz tez nie

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jako Pani Prezesowa i Waflowa :)
    Dziękuję za życzenia dziewczyny !!

Imprezka się udała :) urzędzie chciało mi się i śmiać i płakać na zmianę że z ledwością przysięgę odmówiłam :) ;) :)

Popili pojedli a dziś kacyka męczyli :)
    Czyli tak jak powinno być :) :)

magdzia26, aisa, Kaja, Effcia28, Dodi, patrycja, plemniczka, Fedra, Blondi22, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak Wafel zareagował na tort

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Aga jak Wafel zareagował na tort

A podobał mu się smakował !!A on z tych typów co nie pokazują co czują i myślą ale było widać że zadowolony był :)

a-koczek, patrycja lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Kaja czyzbys o potomstwo sie starałam

Nie nie kochana ,ale pytam bo chce zrobić bo chyba prolaktyna skoczyła cos czuję :-/ ,a i @@@@ jakas dziwna bo teraz 50 dni przed tem było normalnie 29 dni nie kumam zawsze tak miala ,ale sie ludzilam ze po ciąży cos znormalnieje moj organizm ,ale niestety na stare lata jeszcze głupiej ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi pytasz co u nas hmmm a różnie kwadratowo i podłużne zębów brak do 18 nastki czekam ;-) ,a,e tak serio Marceli bedzie komikiem lub tancerzem bo z rana strzela miny ,a co wieczor od 18 tańczy z babcia przy dico Kaszuby hehenehehe boki zrywać :-) wczorajsza noc od 2:30do 4 spal mi na rękach przez te zęby ,ktorych nie ma :-/ nie wiem sama mleko pije tylko w nocy i az 200ml przy dobrych wiatrach w dzień nie pija :-/ ,ale za to zupka i 2 danie musowo.....

a ja ćwiczę i sie poce i mam juz 6,5kg mniej wiec jeszcze 10kg i będę zadowolona wtedy wam pokaże siebie bo na razie nie ma co bo jeszcze wam ekrany siada na moja focie heheheheheehhe

Dodi, Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus chciałam ci życzyć udanej Nocy Poslubnej ,ales Skasowana wiec lipa ;-) Milosci Milosci wam życzę !!!!!
    i szybkiego i latwego pkrodu

Tort czaderski ci wyszedł

AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu buzakow tysiace dla Madzi na Roczek slemy

Effcia28 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no powinnam dostać medal za pisanie monologow no nie ???????? To se ide narty laski aha moja @@ przylazla i niech przylazi o czasie bo czlowiek cale zycie w nerwach heheheh ciao

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piekny dzien - my wrocilismy wlasnie ze spacewrku- maz pojechal na rower a wieczorem ma przyjsc jego brat z rodzina na urodziny - ale juz stary 38 lat :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Malibu Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    piekny dzien - my wrocilismy wlasnie ze spacewrku- maz pojechal na rower a wieczorem ma przyjsc jego brat z rodzina na urodziny - ale juz stary 38 lat :)

Hehehehe, dobre...

P.s. zaśmiałam się, bo mam prawie tyle samo, a jeszcze czekam na własnego dzieciaczka :)
    Ale nie ukrywam - zabolało :) I jak tu dożyć do wieku 67 lat... i jeszcze cieszyć się emeryturą... :)

sylwia1985 lubi tę wiadomość

o.O
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malibu wrote:
    Hehehehe, dobre...

P.s. zaśmiałam się, bo mam prawie tyle samo, a jeszcze czekam na własnego dzieciaczka :)
    Ale nie ukrywam - zabolało :) I jak tu dożyć do wieku 67 lat... i jeszcze cieszyć się emeryturą... :)
    hihih nie przejmuj sie ja tak mowie bo jestem 8 lat mlodsza od meza :)a ja na zostanie pierwszy raz ojcem to stary - moj tato mial 20 lat jak ja sie urodzilam :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malibu nie każdy ma szanse zostać rodzicem w młodym wieku.Nie ważne ile ma się lat ważne żeby się udało zajśc w upragnioną ciąże i urodzić dzidziusia. Bo niestety nie każdemu jest to dane .

Życzę więc powodzenia w staranach i pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:49

Malibu, Fedra, Dodi, Selena, kiti, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńdoberek wszystkim!
    zajrzałam dziś tutaj do południa, bo mąż zostawił mi neta w domu, a tu zero jakiegokolwiek odzewu dnia dzisiejszego :(. Tzn. że forum zamiera...przykro :( a jak tu było fajnie 2 lata temu :) gwarnie, śmiesznie- sama radość pomimo bólu i niepowodzeń niektórych z nas...

u nas ospa wysypała Tymcia, do tego temperatura. no i jego choróbska-przeziębienie wirusowe. PO południu mamy znowu laryngologa. Dziewczyny ja już mam obcięte skrzydła :(, są chwile, ze załamuje się i żyć mi się nie chce :(.POnad miesiac obydwaj chłopcy chorzy. Miesiac podawania syropów,robienia inhalacji, czyszczenia nosków...i tylko ja sama i sama....Miesiac siedzę w więzieniu i kolejne 2-3 tyg. z głowy. Do tego Cyprian znowu zaczął kaszleć w sobote, ma katar i gardło.Leczę teraz sama. Czekam z utęsknieniem na wiosnę,ale czy te moje dzieci nie będą wówczas mi chorować?dziś dzwoniłam do poradni alergologicznej i mam przyjechać osobiscie zapisać dziecko-Tymcia.Bo jego skóra jest fatalna i te katary i kaszle do tego...

użaliłam się i uciekam :)

miłego dnia wszystkim:)

Blondi22, Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek biedaczek albo biedactwa - duzo zdroweczka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:26

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 5807 5808 5809 5810 5811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ