plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Agusia właśnie zostajesz Panią Waflową
z tej okazji życzę Ci wszystkiego najlepszego noi gromadki małych Wafelków :*
My dzisiaj szczepienie mieliśmy, Niko był bardzo dzielny nawet nie zapłakałmój króliczek waży już 7100 g
Doduś jak Niko był chory to przez tydzień nic nie przybrał na wadze więc z Twoją niunią może być to samo...jak wyzdrowieje na pewno nadrobi
Sylwuś wszystkiego najlepszego dla Nikusiabuziaczki od cioteczki
-
Pani Waflico wszystkiego najlepszego.
Dodi i Aiso Dziękuje w imieniu mojego roczniaka:D
Moja też nie wiele je jak choruje tylko pije hektolitry wody teraz wazyla 9,400 jaka jest wysoka nawet nie wiem.
Fedrus to duzo młoda je moja pije. 150 ml.
Uciekam bo głowa mi pęka.pozdrawiamDodi, AGA 30, aisa, Fedra, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Effciu moja teraz zjada tak z 90 ml co 3-4 godz ale czasem budzi się i po 5h...
Czasem zje 60 a czasem 30, ale zapisuje sobie ile zjada i wychodzi ze na dobę je tyle ile powinna
A i wieczorem przed kąpielą zwazylismy ja i wazy 3744
Madzi na roczek zycze szczęśliwego i pełnego miłości dzieciństwa
Blondi22, Effcia28, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra to dobrze ze Natka budzi sie o normlanych godzinach przynajmniej mozesz odpoczac bo ja to na poczatku jak maly spal w lozeczku to byl sajgon a ja jak zombie chodzilam- teraz spimy razem i budzi sie w nocy co 2 godzinki ale szybko podstawiam cyca jak cos zaczyna jeczec i spi dalej- jedynie to wstaje 2 razy go przewinac w nocy ale przynajmniej sie w miare wysypiam bo musze miec sily na dzien bo nie sypia dniami a jak juz to pospi 30 minut max
-
nick nieaktualnyWitam jako Pani Prezesowa i Waflowa
Dziękuję za życzenia dziewczyny !!
Imprezka się udałaurzędzie chciało mi się i śmiać i płakać na zmianę że z ledwością przysięgę odmówiłam
Popili pojedli a dziś kacyka męczyli
Czyli tak jak powinno byćmagdzia26, aisa, Kaja, Effcia28, Dodi, patrycja, plemniczka, Fedra, Blondi22, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Kaja czyzbys o potomstwo sie starałam
Nie nie kochana ,ale pytam bo chce zrobić bo chyba prolaktyna skoczyła cos czuję,a i @@@@ jakas dziwna bo teraz 50 dni przed tem było normalnie 29 dni nie kumam zawsze tak miala ,ale sie ludzilam ze po ciąży cos znormalnieje moj organizm ,ale niestety na stare lata jeszcze głupiej
-
Dodi pytasz co u nas hmmm a różnie kwadratowo i podłużne zębów brak do 18 nastki czekam
,a,e tak serio Marceli bedzie komikiem lub tancerzem bo z rana strzela miny ,a co wieczor od 18 tańczy z babcia przy dico Kaszuby hehenehehe boki zrywać
wczorajsza noc od 2:30do 4 spal mi na rękach przez te zęby ,ktorych nie ma
nie wiem sama mleko pije tylko w nocy i az 200ml przy dobrych wiatrach w dzień nie pija
,ale za to zupka i 2 danie musowo.....
a ja ćwiczę i sie poce i mam juz 6,5kg mniej wiec jeszcze 10kg i będę zadowolona wtedy wam pokaże siebie bo na razie nie ma co bo jeszcze wam ekrany siada na moja focie heheheheheehheDodi, Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:piekny dzien - my wrocilismy wlasnie ze spacewrku- maz pojechal na rower a wieczorem ma przyjsc jego brat z rodzina na urodziny - ale juz stary 38 lat
Hehehehe, dobre...
P.s. zaśmiałam się, bo mam prawie tyle samo, a jeszcze czekam na własnego dzieciaczka
Ale nie ukrywam - zabolałoI jak tu dożyć do wieku 67 lat... i jeszcze cieszyć się emeryturą...
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Malibu wrote:Hehehehe, dobre...
P.s. zaśmiałam się, bo mam prawie tyle samo, a jeszcze czekam na własnego dzieciaczka
Ale nie ukrywam - zabolałoI jak tu dożyć do wieku 67 lat... i jeszcze cieszyć się emeryturą...
-
Malibu nie każdy ma szanse zostać rodzicem w młodym wieku.Nie ważne ile ma się lat ważne żeby się udało zajśc w upragnioną ciąże i urodzić dzidziusia. Bo niestety nie każdemu jest to dane .
Życzę więc powodzenia w staranach i pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:49
Malibu, Fedra, Dodi, Selena, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
dzieńdoberek wszystkim!
zajrzałam dziś tutaj do południa, bo mąż zostawił mi neta w domu, a tu zero jakiegokolwiek odzewu dnia dzisiejszego. Tzn. że forum zamiera...przykro
a jak tu było fajnie 2 lata temu
gwarnie, śmiesznie- sama radość pomimo bólu i niepowodzeń niektórych z nas...
u nas ospa wysypała Tymcia, do tego temperatura. no i jego choróbska-przeziębienie wirusowe. PO południu mamy znowu laryngologa. Dziewczyny ja już mam obcięte skrzydła, są chwile, ze załamuje się i żyć mi się nie chce
.POnad miesiac obydwaj chłopcy chorzy. Miesiac podawania syropów,robienia inhalacji, czyszczenia nosków...i tylko ja sama i sama....Miesiac siedzę w więzieniu i kolejne 2-3 tyg. z głowy. Do tego Cyprian znowu zaczął kaszleć w sobote, ma katar i gardło.Leczę teraz sama. Czekam z utęsknieniem na wiosnę,ale czy te moje dzieci nie będą wówczas mi chorować?dziś dzwoniłam do poradni alergologicznej i mam przyjechać osobiscie zapisać dziecko-Tymcia.Bo jego skóra jest fatalna i te katary i kaszle do tego...
użaliłam się i uciekam
miłego dnia wszystkim:)Blondi22, Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość