plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Dziękuje za miłe słowa w imieniu Kacperkajestem zakochana w nim na zabój
z dnia na dzień jest coraz fajniejszy
mój szkrabulek
Sylwia Twój też przystojniaczeki już pól roczku
kiedy to zleciało
buziaczki dla Nikusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:28
patrycja, kiti, aisa, Kaja, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień. Selenka chłop jak się patrzy z Twojego skarba.
A ja właśnie śniadanie jem kawę pije no i zaczął się 9 miesiąc dziś.
Torba gotowa na akcje
A ja odliczam godziny do wizyty
miłego dnia
kiti, aisa, Selena, Kaja, patrycja, Blondi22, Strażaczka90, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój plan porodu jest genialny he he jak powiedziałam lekarzowi to o mało z krzesła nie spadł
A plan jest taki
1: dostaje boli jadę do szpitala
2; przyjęcie i papierki w szpitalu i hop na salę porodowa
3: trzy razy mówią mi przyj i już Marcel jest na świecie
No ale jak to wyjdzie w realu to nie mam zielonego pojęcia.
Ale najważniejsze że plan jestKaja, Selena, sylwia1985, aisa, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Fedra, kierzynka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga ja też życzę Tobie by się to spełniło
Mój humor z dnia na dzień jest coraz gorszy... @ dopiero w poniedziałek, więc pewnie z badania nici ;/ Było wszystko ok, a teraz jak na złość ta wredna małpa przyjdzie później... Ależ jestem wściekła...
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No inaczej być nie może he he.
No byle nie wychodził tak długo jak długo go robiliśmy
To byłabyś rekordzistka na całej półkuli ziemskiej hehehehe ,ale tak serio niech tak bedzie jak gin powiedziałaśAGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Powitać
6 kwietnia stuknęły 2 lata od mojego pierwszego wpisu na Plemniczce.. Niezłe czas zasuwa...
Aga, zdjęcia pokoju i brzucha super! Gratki z okazji rozpoczęcia 9 miesiąca. Życzę żeby spełnił się plan porodu!
Pati, oby małpa nie przyszła to problem z badaniem by zniknął, oby! W czarnym kolorze włosów Ci do twarzy
Kaja, no to czekają Cię dwie poważne imprezy najbliższym czasie. Też polecam sałatkę gyros i kurczak ananas.
Sylwia, najlepszego!
Kiti, to czekamy na wizyte. My za każdym razem jak wracamy z Pl to obładowani jak Rumuni. No ale wyjazd zazwyczaj 2 razy w roku.
Selena, fajny awatarZdjęcia uśmiechniętego Kacperka super, no i już widać że zębów jest więcej. Suwaczek też to potwierdza
Żbiku, Ty wiesz :*
Mauyś, pisałyśmy kiedyś o ciuszkach ze Smyka. Mówiłaś że jakość większych rozmiarów jest kiepska. Te mniejsze są ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:54
AGA 30, Selena, patrycja, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Fedra, Kaja, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej Aisko
no ten suwaczek trochę nieaktualny
ząbków mamy 11
ale cos się schrzaniło z nim i nie można wejść żeby edytować...
U nas na razie 6 zęboli: jedynki dolne i 1 i 2 górne. Ciekawe, które teraz wyjdą...kiti, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:O kurczaki, no to się zębiska hurtem rzuciły
U nas na razie 6 zęboli: jedynki dolne i 1 i 2 górne. Ciekawe, które teraz wyjdą...mamy jedynki , dwójki i czwórki u góry i jedynki i czwórki dolne i jedna dwójeczka dolna
aisa, Fedra lubią tę wiadomość