plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
..Hej dziewczyny,
Dawno nie pisałam, bo ja zwykle wena i przy okazji humor zawodzi, ale podczytywałam.
Aga niech Marcel jeszcze podrośnie i wyłazi szybko według planu. A wzrok kota powala👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Coś się pieprzy z tym dodawaniem posta, bo był troche dłyższy niż tylko do Agi👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Kaja wrote:Macie jakieś ciekawe i smaczne sałatki i jakies przekąski bo na Roczek siedze i mysle no i na ur dla mojego m ????
Puszka kukurydzy, groszku i fasolki czerwonej
Dwa duże pomidory
Jeden duży ogórek zielony
Jedno opakowanie fety
Jesli masz czas można dorobić do tego pier z kurczaka pokrojona w kostkę i usmażona w przyprawie do kurczaka i ziarnami słonecznika
Wszystko do miski wymieszać i już pomidory pokroić i ogórka według swojego uznania ja kroje w małe kawałki u mnie sie tym zajadają
A dzisiaj wymyśliłam nowa sałatkę:
Brokuł spaczony w osolonej wodzie same różyczki
Ogonki pokrojone w plasterki i podsmażone z boczkiem pokrojonym w paseczki
Puszka czarnej fasoli
Szczypiorek
Mix sałat (ja kupiłam taki ze szpinakiem świeżym)
Jeden ogórek zielony
Do tego pierś z kurczaka podwójna pokrojona w kostkę usmażona z imbirem, czosnkiem i pieprzem
Z przekąsek to robię mini kanapeczkę wędlina ser ogórek kiszony sałata i rzodkiew na gorze oliwka wszystko przyszpilone wykałaczka oczywiście dodatki każdy daje jakie lubi
Zamiast tradycyjnych jajek z majonezem jajka faszerowane pieczarkami
I na ta chwile przychodzi mi tylko to do głowyKaja, magdzia26, Selena, patrycja, aisa, Blondi22, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry
Dziecko wykapane nakarmione spi ja ogarnęłaby zakupy alegrowe dokładniej zakup bucików co nie było proste i zrobiłam to pierwszy i ostatni raz - wiec jestem
Dziewczyny gratuluje ząbków
Aisko 100 lat na 2 dwa lata z Nami :*
Agus super ze z Marcelkiem wszystko dobrze i ze grzecznie czeka na swój termin
Pati a może ta Twoja @ wcale nie przyjdzie przez przynajmniej kolejnych 9 miesięcyalbo to przez stres
Gocha 100 buziaków na poprawę humorku :*
Wiedziałam ze do czegoś sie miałam jeszcze odnieść ale zapomniałam
Tym do których sie nie odniosłam śle buziaki :*Kaja, magdzia26, Selena, patrycja, aisa, AGA 30, Blondi22, kiti, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hello
Aga no to jak po wyczochraniu bobra i po wizycie jest super to niech Twój i Wafla Marczello idzie z godnie z twoim planemm
Fedra :-*
Gocha wiatm znów :-*
Ps. Wpadajcie częściej
Fedra ta twoja z brokułami do mnie przemawia bo resztę salatek pysznych znam i pewnie gyros bedzie na bank ....AGA 30, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pati wiesz co nie lubie każdej @@@@@@@@@@ koleżanki z naszego tematu ,które się starają po kija przylazi co miesiąc jak ma nie być
I Tobie też jej nie życzę !!!! Niech przyjdzie po porodzie
patrycja, AGA 30, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
A u nas od Soboty Marczello Gile po pas i jak wam ,które maja juz bomble nie muszę pisać ,że dramat w nocy ,ale noc wczorajsza to był jakiś meksyk na stojaco od około 24 do 5:30 mega płacz nie wiem czemu no ma tam niby 3 zęby na krzyż ,ale no bez przesady taki płacz nawet paracetamol nic nie dał no ,ale dziś noc bajka od 20 do teraz śpi bez mleka i wes tu skumaj małego Kaszuba co mu było
A co do roczku nie wiem jeszcze jak ja to wszystko zaplanuje na tą chwilę idziemy w weekend (chyba jeśli młody będzie jeszcze zaglucony to nie ) chyba na kuzynki 30 lat ehhh co za rok 2015 same okrągłe imprezy w rodzinie chyba zbankrutuje bo jakiś drobiazg trzeba kupić -
Aga super, że z małym wszystko w porządku
Fedra może rzeczywiście @ przez stres się przesunie, ah zawsze coś, no bo przecież nie może być wszystko pięknie. Tyle czekałam to i kolejny miesiąc poczekam, nie mam innego wyjścia
Miłego dnia -
Czołem
Kaja, fajnie że dzisiejsza noc super! Spania dzieci się nie ogarnie, trzeba brać jak leci
Selena, szaleje Młody z tymi zębami
Dobrze, że nie przeczytałam Fedrowego posta z przepisami przed snem bo bym musiała iść coś zjeść
Aga, jednym słowem wszystko oktakie wieści lubimy
Pati, co by wredota nie przyszła &&&&&*
Cześć Gosia :*AGA 30, Selena, Kaja, Blondi22, patrycja, kiti, Dodi, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
No troche muszę jeszcze młodego trochę pod tuczyć tak do 3 kg i niech wychodzi z krzaków.
Ale te wasze dzieci dają tuż tych zębów
Patrycja pogoń ta @ gdzie pieprz rośnie.
wczoraj pytam się lekarze skąd będę wiedzieć że to już rodzić będę. A on w śmiech ze na pewno będę wiedziała kiedy to nastąpi hi hi.
miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:41
kierzynka, Blondi22, patrycja, kiti, Dodi, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość