X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczko wszystkiego naj naj naj lepszego kochana :)
    Sylwus współczuję przejść z Nikusiem oby szybko wszystko się wyjasnilo a ta diagnoza okazała się pomylka.
    Gosiu bardzo mi przykro z powodu Twojej babci ale wiesz teraz masz wtyke porządna tam na górze ;)

Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra a tak ze zapytam wy się nie zabezpieczaliscie? Ze takie pytania?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia przykro mi, ale ważne, że babcia się już nie męczy.

Sylwia mam nadzieję, że jednak to pomyłka i wszystko będzie dobrze.

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • aisa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu, współczuję straty :( Też jak Kaja nie mam już babć ani dziadków. Babcia od strony mamy umarła w lutym jak byłam w ciąży.. Jaś urodził się 8.05 w 3 miesięcznice Jej śmierci i w dniu Jej imienin więc jak nic czuwa nad Nim z nieba.
    Ps. Nie wiem o co cho z tym świętowaniem (info w Twoim poście)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Uwaga uwaga uwaga nie dla ludzi o słabych nerwach :P czyli pytania z serii głupich...

1. Jak długo potrafi trwać cykl po porodzie nadmieniam ze nie karmiłam piersią a @ miałam normalna?
    2. Jakie jest prawdopodobieństwo ze w takim cyklu zajdzie sie w ciąże?
    3. Jak wyglada szyjka przed zbliżająca sie@?

Uprzedziłam ze nie bedą to mądre pytania :P

Ad 1. U mnie cykle są rozjechane ,a już dawno miałam @@@ i dni są od 29 ,a dzis dobijam juz 34 ,a ostatnio nawet 54dc
    Ad 2 . No jeśli hormony twoje funkcjonuja normalnie jak u Normalnej Kobiety nie to co u mnie to jest prawdopodobnie ,że możesz byc w ciąży :-)
    Ad 3. Ja se nie merdalam od dawna wiec juz nie pamietam jak ona powinna wyglądać hmmm chyba ,że męża zapytam :-? ;-)

Fedra tak na wesoło ,abyś sie nie stresować :-)

MADZIA dobrze radzi Testa zrobić :-)

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Gosiaczku...współczuje straty :( ja mam jeszcze 2 babcie. dziadek umarł w tym samym roku co nasz Papież..tyle że w styczniu..a drugiegio nawet nie znałam...popełnił samobójstwo jak moja mama była mała :(
    Sylwia ja tez bym u innego okulisty sprawdziła..tyle że ten termin długi...może u innego specjalisty poszukaj :) my w Reszowie chodziliśmy do dr. Pelc z oczkami :) bardzo fajna lekarka :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Uwaga uwaga uwaga nie dla ludzi o słabych nerwach :P czyli pytania z serii głupich...

1. Jak długo potrafi trwać cykl po porodzie nadmieniam ze nie karmiłam piersią a @ miałam normalna?
    2. Jakie jest prawdopodobieństwo ze w takim cyklu zajdzie sie w ciąże?
    3. Jak wyglada szyjka przed zbliżająca sie@?

Uprzedziłam ze nie bedą to mądre pytania :P
    1. Pierwsze cykle po porodzie mogą być całkiem pokręcone i nieregularne przez hormony jeszcze szalejące w organizmie.
    2. Magdzia dobrze gada, prawdopodobieństwo ciąży duże, i tu znów winne hormony.
    3. Chyba nisko i otwarta, z tego co pamiętam. Mauysia by się teraz przydała ;)

Fedra lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja cykle raczej mam tak jak przed @..tyle że ciężko mi wyczuć kiedy owu...bo śluzu płodnego jakoś mało..i wogóle marne objawy..no chyba że ich nie zauważam skoro się nie obserwuje jak przy staraniach ;)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest duże..niektóre jak karmia piersią zachodzą...czyżby Natce szykowało się rodzeństwo ? ;)

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do szyjki nie mam pojęcia...nigdy nie kumam o co z nią chodzi i jak ma być.. :/

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra mnie gin powiedział tylko tyle ,że mam na razie z ciąża poczekać ponad rok i jak będę chciała znów byc w ciąży to przynsc na wizytę i znów te leki :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko, wszystkiego naj!

Selena, fajny suwaczek zębowy :D

Fedra, co awatar to słodszy :)

Magdzia, jak u Was?

Sylwia, pewnie warto to skonsultować z innym lekarzem jeszcze bo wada faktycznie super duża. Nie wiem czy małe dzieci mogą mieć aż takie, ale tlekarka wczoraj chyba wie co robi. To okulista dziecięcy był?

Selena, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena ,ale fajna buzaia z zebolami mega duzo ich jupiii gratki u nas ida górne jedynki jaki meksyk rykze ola Boga wczoraj dalam az PaParacetamol i Viburcol bo ryczal tak az sie zapowietrzal mega go bolało

Selena lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu jak Jan sie miewa ? I jak u was ??

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No musiałam inny ustawić..bo tamten odmówiuł współpracy... i spapugowałam od Blondi :P
    No Kaja u nas też ostatnio płacz i strasznie rączki do buzi pchał..wiec pewnie go bolało :( ale to za dnia było..noc spokojna :) to pewnie zasługa żelu :)

aisa, Blondi22, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Dzień dobry :)
    Gosiaczku...współczuje straty :( ja mam jeszcze 2 babcie. dziadek umarł w tym samym roku co nasz Papież..tyle że w styczniu..a drugiegio nawet nie znałam...popełnił samobójstwo jak moja mama była mała :(
    Sylwia ja tez bym u innego okulisty sprawdziła..tyle że ten termin długi...może u innego specjalisty poszukaj :) my w Reszowie chodziliśmy do dr. Pelc z oczkami :) bardzo fajna lekarka :)
    no wlasnie to u niej wczoraj bylismy bo chcielismy do najlepszej i ona wydala te diagnoze a teraz zarejestrowalismy sie prv do Kaczorowskiej - nie wiem co mam myslec juz

Selena lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiska tak to okulista dziecieca majaca ponoc mega dobry sprzet i najlepsza na podkarpacie - jest jeszcze jedna do ktorej idziemy w maju

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    no wlasnie to u niej wczoraj bylismy bo chcielismy do najlepszej i ona wydala te diagnoze a teraz zarejestrowalismy sie prv do Kaczorowskiej - nie wiem co mam myslec juz
    zamiast cytuj polubiłam..no to kurde raczej wątpie żeby ona się pomyliła...wygląda raczej na dokładną i doświadczoną...ale warto to skonsultować :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to okulistka dziecięca, do tego Selena poleca to w sumie nie ma powodów żeby sądzić, że się pomyliła bądź że nie jest profesjonalna. Choć skonsultować zawsze można.

U nas na razie zęby w miarę spokojnie wychodziły. Pewnie przy 4 albo 3 może być gorzej. Póki co cisza.

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Asiu jak Jan sie miewa ? I jak u was ??
    Dzięki, u nas wszystko ok :) Jaśko fajnie się rozwija, jest pogodny i ciekawy wszystkiego. Małż do pracy śmiga a ja w domu i tak leci dzień za dniem.

Selena, Kaja, kiti, Blondi22, Fedra, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 5842 5843 5844 5845 5846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ