plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strazaczko wszystkiego naj naj naj lepszego kochana
Sylwus współczuję przejść z Nikusiem oby szybko wszystko się wyjasnilo a ta diagnoza okazała się pomylka.
Gosiu bardzo mi przykro z powodu Twojej babci ale wiesz teraz masz wtyke porządna tam na górzeStrażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Gosiu, współczuję straty
Też jak Kaja nie mam już babć ani dziadków. Babcia od strony mamy umarła w lutym jak byłam w ciąży.. Jaś urodził się 8.05 w 3 miesięcznice Jej śmierci i w dniu Jej imienin więc jak nic czuwa nad Nim z nieba.
Ps. Nie wiem o co cho z tym świętowaniem (info w Twoim poście) -
Fedra wrote:Uwaga uwaga uwaga nie dla ludzi o słabych nerwach
czyli pytania z serii głupich...
1. Jak długo potrafi trwać cykl po porodzie nadmieniam ze nie karmiłam piersią a @ miałam normalna?
2. Jakie jest prawdopodobieństwo ze w takim cyklu zajdzie sie w ciąże?
3. Jak wyglada szyjka przed zbliżająca sie@?
Uprzedziłam ze nie bedą to mądre pytania
Ad 1. U mnie cykle są rozjechane ,a już dawno miałam @@@ i dni są od 29 ,a dzis dobijam juz 34 ,a ostatnio nawet 54dc
Ad 2 . No jeśli hormony twoje funkcjonuja normalnie jak u Normalnej Kobiety nie to co u mnie to jest prawdopodobnie ,że możesz byc w ciąży
Ad 3. Ja se nie merdalam od dawna wiec juz nie pamietam jak ona powinna wyglądać hmmm chyba ,że męża zapytam
Fedra tak na wesoło ,abyś sie nie stresować
MADZIA dobrze radzi Testa zrobićFedra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Gosiaczku...współczuje stratyja mam jeszcze 2 babcie. dziadek umarł w tym samym roku co nasz Papież..tyle że w styczniu..a drugiegio nawet nie znałam...popełnił samobójstwo jak moja mama była mała
Sylwia ja tez bym u innego okulisty sprawdziła..tyle że ten termin długi...może u innego specjalisty poszukajmy w Reszowie chodziliśmy do dr. Pelc z oczkami
bardzo fajna lekarka
-
Fedra wrote:Uwaga uwaga uwaga nie dla ludzi o słabych nerwach
czyli pytania z serii głupich...
1. Jak długo potrafi trwać cykl po porodzie nadmieniam ze nie karmiłam piersią a @ miałam normalna?
2. Jakie jest prawdopodobieństwo ze w takim cyklu zajdzie sie w ciąże?
3. Jak wyglada szyjka przed zbliżająca sie@?
Uprzedziłam ze nie bedą to mądre pytania
2. Magdzia dobrze gada, prawdopodobieństwo ciąży duże, i tu znów winne hormony.
3. Chyba nisko i otwarta, z tego co pamiętam. Mauysia by się teraz przydałaFedra lubi tę wiadomość
-
Strażaczko, wszystkiego naj!
Selena, fajny suwaczek zębowy
Fedra, co awatar to słodszy
Magdzia, jak u Was?
Sylwia, pewnie warto to skonsultować z innym lekarzem jeszcze bo wada faktycznie super duża. Nie wiem czy małe dzieci mogą mieć aż takie, ale tlekarka wczoraj chyba wie co robi. To okulista dziecięcy był?Selena, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena ,ale fajna buzaia z zebolami mega duzo ich jupiii gratki u nas ida górne jedynki jaki meksyk rykze ola Boga wczoraj dalam az PaParacetamol i Viburcol bo ryczal tak az sie zapowietrzal mega go bolało
Selena lubi tę wiadomość
-
No musiałam inny ustawić..bo tamten odmówiuł współpracy... i spapugowałam od Blondi
No Kaja u nas też ostatnio płacz i strasznie rączki do buzi pchał..wiec pewnie go bolałoale to za dnia było..noc spokojna
to pewnie zasługa żelu
aisa, Blondi22, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Dzień dobry
Gosiaczku...współczuje stratyja mam jeszcze 2 babcie. dziadek umarł w tym samym roku co nasz Papież..tyle że w styczniu..a drugiegio nawet nie znałam...popełnił samobójstwo jak moja mama była mała
Sylwia ja tez bym u innego okulisty sprawdziła..tyle że ten termin długi...może u innego specjalisty poszukajmy w Reszowie chodziliśmy do dr. Pelc z oczkami
bardzo fajna lekarka
Selena lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:no wlasnie to u niej wczoraj bylismy bo chcielismy do najlepszej i ona wydala te diagnoze a teraz zarejestrowalismy sie prv do Kaczorowskiej - nie wiem co mam myslec juz
-
Jak to okulistka dziecięca, do tego Selena poleca to w sumie nie ma powodów żeby sądzić, że się pomyliła bądź że nie jest profesjonalna. Choć skonsultować zawsze można.
U nas na razie zęby w miarę spokojnie wychodziły. Pewnie przy 4 albo 3 może być gorzej. Póki co cisza. -
Kaja wrote:Asiu jak Jan sie miewa ? I jak u was ??
Jaśko fajnie się rozwija, jest pogodny i ciekawy wszystkiego. Małż do pracy śmiga a ja w domu i tak leci dzień za dniem.
Selena, Kaja, kiti, Blondi22, Fedra, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość