plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie spi i sprawdziłam nie ma zaciśniętych ale tez nie są całkiem otwarte... Muszę przyjrzeć sie jak spi czy ma zaciśnięte ja kiedyś zwariuje
Z tym przekręcaniem to mnie trochę uspokoilyscie bo wszystko przez to ze na lutowkach przeczytałam ze niektóre dzieci sie przekręcając a są młodsze od mojej i stad te obawy...
A piąstki uwielbia wkładać do buzi głownie prawa chce ja cała tam włożyć ale zaczyna kumac ze kciuk sam tez wystarczy
Dziewczyny dużo zdrowia dla Waszych dzieciaczków i sił dla Was :*aisa, Strażaczka90, Dodi, AGA 30, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra co do przekrecania to chyba mój Marcel mega leniwy od wszystkich dzieci z ovu ,ale jak zaczął to szedł jak burza na każde strony wiec my ze wszytskim nie idziemy ksiazkowo
wiec luzik guzik mamuśka ,a co do zaciskania piastek to ja rozmumiem ze sie na nią patrzysz 24h i za duzo se wkrecasz
no u nas nie bylo z tym problemu ,a moze i u was tez nie
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dobry dzień
Strażaczko spóźnione wszystkiego najlepszego oraz spełnienie najskrytszych marzeń
Gosiu wspolczuje straty babci i wiem ze to nie będzie na miejscu co teraz napisze ale zwolnił się pesel, wiec może babcia będzie czuwała z góry a do was usmiech ie się szczęście :*
Aisko pewnie na dniach Jaśko wystartuje i ani sie nie obejrzysz za Nim
Sylwia oby jednak wada nie okazała się tak dużą i była możliwość wyleczenia. Szkoda, że jeszcze tyle na wizyte musicie czekać w takiej sytuacji.
Aga rodziSz?
Magdzia wiem o czym mówisz z łapanie moczu ale ja ostatnio ponad godzinę próbowałam i nici, wiec finalnie nie zawiózł am do badaniadalej pleśniowy się utrzymują? Nie wiedzialam, ze mogą być tak długo. Oby infekcja Nikosia szybko minela
Fedra nie wiem jak wyglądają cykle bez karmienia i nie pamiętam jak z szyjka hehe człowiek przestaje się obserwowac i juz pustka we łbie a jeszcze niedawno sporo mogly my powiedzieć w tym temacie hehe Moim zdaniem na obracanie się Tusia ma jeszcze czas, ale na brzuszku warto dużo klasc, żeby ćwiczyć a piąstki na wzmożone napięcie mi wyglądająbyliście wtedy u neurologa?
U nas aktualnie ostatni dzień trzydniowki przynajmniej taka mam nadzieje bo od wczoraj wysypka a od środy temp nawet do 40 stopni. Oprocz tego jakies obnizone napięcie się lekarzom uroilo u Amelki i za szybko się rozwija hmmm.... czekamy na wyniki badania genetycznego w kierunku celiakii a poza tym raczkuje, siedzi, stoi, wstaje gdzie popadnie, ma 3 żeby, czwarty w natarciu wiec dzieje się
Selen o, Kacpi ma już dużo zabkow, super
Buziaki dla Was i miłej niedzieli :*
AGA 30, aisa, Kaja, magdzia26, Selena, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Nie rodze Dodi jeszcze.
Ale mam pytanie do tych Co mają już to za sobą. Te bóle miesiączkowe to nasilają się i są coraz częstsze przed porodem. Bo wam powiem od tygodnia mam takie bóle co jakiś czas nawet i w nocy .Czasem i na kupeke mnie tak ciśnie.
I myślę że to te przepowiadajace no ale nie wiem czy się mylę.
Miłej niedzieli. -
Moim zdaniem z bólami miesiaczkowymi to mało wspólnego miało przynajmniej u mnie bo miałam bóle krzyżowe i to przed samym porodem dopiero wiec trudno mi powiedzieć jak wyglądają przepowiadajace
ale może coś powoli się zaczyna dziać
-
Dzień Dobry
Aga, mi na tym etapie brzuch się spinał, twardniał jakby. Myślę, że Twoja macica ćwiczy. No chyba że Młody będzie chciał wcześniej wyjść i już organizm daje znaki..
Dodi, mam nadzieję, że to faktycznie 3dniówka. Najważniejsze żeby już przeszło. Oby Amelka nie miała celiakii. Jak opisujesz co Mała już potrafi to w sumie szybko się rozwija, ale taka Jej uroda widać. Jedne dzieci coś robią wcześniej inne później, cóż Ci lekarze się czepiają..
a jak się objawia to obniżone napięcie, którego dopatrzyli się lekarze?
Ps. Suwaczek zębowy pokazuje 2 zębyDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to niech tak ćwiczy sobie do końca kwietnia A potem już niech przechodzi do konkretów.
Ciąża donoszona będzie 29 więc długi majowy weekend będę molestować Wafla i niech się dzieje co ma się dziać.Kaja, Dodi, magdzia26, Selena, Fedra, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
Hello w niedziele
Dodi Cześć Tylko sie cieszyć ,że mała sie super rozwija ,a lekarz niech sobie ta chorobę przepisze ,a nie zdrowemu dziecku no 3 dniowka to masakra współczuję ,a,e jak juz po to super buzaki dla MalejDodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Dzień Dobry
Dodi, mam nadzieję, że to faktycznie 3dniówka. Najważniejsze żeby już przeszło. Oby Amelka nie miała celiakii. Jak opisujesz co Mała już potrafi to w sumie szybko się rozwija, ale taka Jej uroda widać. Jedne dzieci coś robią wcześniej inne później, cóż Ci lekarze się czepiają..
a jak się objawia to obniżone napięcie, którego dopatrzyli się lekarze?
Ps. Suwaczek zębowy pokazuje 2 zęby
Aisko nie potrafie zmienić suwaka na tableciejak będę na kompie to poprawie, ale spostrzegawcza jesteś nie ma co
obnizone napięcie stwierdzili na podstawie lekko uchylone często buzi i wysuwane go języka hmmm...
-
aisa wrote:Ps. Nie wiem o co cho z tym świętowaniem (info w Twoim poście)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Długo cię nie było na forum, a później napisałaś, że wróciliście na obczyznę, więc świętowanie wielkanocne się przeciągnęło.
Jak u Ciebie, kiedy wolne będzie? -
Dodi wrote:Aisko nie potrafie zmienić suwaka na tablecie
jak będę na kompie to poprawie, ale spostrzegawcza jesteś nie ma co
obnizone napięcie stwierdzili na podstawie lekko uchylone często buzi i wysuwane go języka hmmm...