X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Ooo, myślałam że ma słabe ramiona czy coś w tym stylu a tu usta i język... ciekawe.. Jakąś rade na to mają, coś zalecają?

Domykac buzie hehe
    mogło być tak, że takie przyzwyczajenie zostało od dawna i teraz automatycznie ten język gdzieś tam wędruje

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Dodi piszesz o wolnym peselu..no to są dwa :( właśnie dziś zmarła moja babcia :( w środe pogrzeb..właśnie się zastanawiam jak dotrzeć na niego....bo jakby nie było to 500 km ..a chce uczestniczyć w jej ostatniej drodze... Z Kacpim busem nie bardzo...może się uda coś wykombinować..

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Świętowanie za długie nie było niestety. M w sobotę pracował, w niedziele i poniedziałek miał tylko wolne. Chyba nie pisałam o powrocie, ale to nieważne.
    Jak u Ciebie, kiedy wolne będzie?
    U mnie po polsku, czyli słabo. A wolne z jakiej okazji? Teraz do tyry włącznie z sobotą. Życie toczy się dalej.
    Selena wrote:
    Dodi piszesz o wolnym peselu..no to są dwa :( właśnie dziś zmarła moja babcia :( w środe pogrzeb..właśnie się zastanawiam jak dotrzeć na niego....bo jakby nie było to 500 km ..a chce uczestniczyć w jej ostatniej drodze... Z Kacpim busem nie bardzo...może się uda coś wykombinować..
    Współczuję :(
    Nie wiem co się ostatnio dzieje, wszyscy się zmówili i odchodzą masowo. Bardzo dużo dziadków i babć odeszło w ostatnim miesiącu :'(

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:

Bardzo mi przykro Selenko :/ 500 km to kawał drogi a nie masz nikogo po drodze by móc się zabrać z kimś bo busem w taka trasę to sobue nie wyobrazam....

1995fd7a4d57bc6e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dzień dobry.
    Nie rodze Dodi jeszcze.
    Ale mam pytanie do tych Co mają już to za sobą. Te bóle miesiączkowe to nasilają się i są coraz częstsze przed porodem. Bo wam powiem od tygodnia mam takie bóle co jakiś czas nawet i w nocy .Czasem i na kupeke mnie tak ciśnie.
    I myślę że to te przepowiadajace no ale nie wiem czy się mylę.
    Miłej niedzieli.
    Aga ja tak mialam 3 tygodnie przed porodem - zaczyna sie powoli u Ciebie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Dodi, czegoś się chyba Ci lekarze chcieli doczepić..

Gosia, ta wolna niedz i pn to jeszcze w Święta Wielkanocne było. To 6 dni pracy przed Tobą, a lepiej choć trochę w firmie?

Selena, współczuje straty :*
    Może ktoś będzie jechał z Twoich okolic w tamtą stronę.. Jest jeszcze opcja, że sama pojedziesz ale to sporo czasu bez Kacpra byś była. Pewnie na tyle to rozstania jeszcze nie było?

Dodi lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    No niestety z tych stron nikt nie jedzie..ale może mnie zawiezie Kacperka chrzestny o ile mu urlop w pracy dadzą..a jak nie to nie wiem . .niby moi bracia się zadeklarowali że jak będzie trzeba to przyjadą po mnie :) także jakoś się tam dostane.

aisa, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Lachy :-)

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena KONDOLENCJE smutno jak najbliżsi odchodzą

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:

Moje kondolencje [*]

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko moje kondolencje.
    No tak to jest że seniorzy się tracą i miejsca młodym robią.
    Mam nadzieję że dojedziesz na pogrzeb Jakoś

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

Z takich szybkich informacji to Mała zaczęła otwierać łapki i chwytać przedmioty chyba usłyszała ze sie martwię ;)

Druga sprawa test wyszedł negatywnie i chyba pierwszy raz mnie to ucieszyło ;)

Dodi moja tez często ma otwarta buzie i wysuwa język mam wrażenie ze robi to specjalnie ;) no i nie byliśmy jeszcze u neurologa bo czekamy aż skończy 3 miesiace ale poprawę widzę już OrÄ bo zadko kiedy już trzepie nóżka i brodka tez nie drży :) wiec staram sie już nie panikować...

Aga bóle miesiączkowe świadczą o ćwiczeniu macicy to jeszcze nie przepowiadające uwierz bedziesz wiedzieć kiedy takie przyjdą ;)

Gocha Ty z ta praca to naprawde masz przewalone :*

Dodi, Blondi22, magdzia26, aisa, Strażaczka90, patrycja lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ja już po śniadaniu i pije kawę poranna.
    Mam dziś w planie zaliczyć ostatni raz basen przed porodem ;)
    miłego dnia życzę.

Fedra, Selena, Dodi, Blondi22, aisa, Strażaczka90, patrycja lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze pytanie bo moja od jakiegoś czasu ma katar psikam jej woda morska i odciągamy czy mogę jeszcze cos zrobic?
    Nadmieniam ze wcześniej odciągając zielone glutki teraz to chyba tylko ta wodę lub pozostałości po mleku ale słyszę ze jej sie czasem złe oddycha przez nosek...

Pozatym od urodzenia ropieją jej oczko dostała na to antybiotyk i przez 2 tyg było ok teraz znowu wróciło czym mogę to oko przemywać prócz soli fizjologicznej bo po tym mi sie strasznie drze?

No i walki z ciemieniucha ciąg dalszy oliwka nie dała rady wiec czekam na specyfik z musteli jak szybko to znika?

No i tyle z dolegliwości pozatym Mała jest dzieckiem radosnym i wierzgajacym kończynami na wszystkie strony maz sie śmieje ze jak ja trzyma w pionie to tak przebiera nogami jakby chciała chodzić, zaczyna gadać po swojemu i odpowiada na słowne zaczepki o dziwo potrafi dużo spać w dzień no i je już 150-180 co 4-5 godzin...

Teraz lerzy i rozkopuje kołderka mimo ze jest w bodziaku i skarpetach ma zimne ręce ale nie lubi byc przykryta ;)

No to miłego dnia idę robić kawę bo odpadnie no i czas dom ogarniać bo w niedziele chrzciny ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry

Fedra fajnie, że Tusia wzięła sobie ro serca Twoje obawy i zaczęła otwierać raczki ;) z katarem zbytnio nie pomogę a na ropiejace oczko to ja rumiankiem przemywalam i masowalam.
    hehe dziwnie sie teraz czyta jak sie Ktos cieszy z negatywnego testu :P
    z ciemieniucha to różnie bywa i chyba nie ma reguły na to jak zybko znika :/
    Amelka tez nie cierpi być przykryta i zawsze się odkopie. ..

Milego....

Fedra lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia widzę że masz same przeboje z małą.
    Ja pamiętam na Cięmieniuche do po kąpieli duża ilość oliwki czapeczka na noc A na drugi dzień wyczesac dobrze. Na resztę problemów nie pomogę bo dopiero wszystko przede mną :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dzień dobry.
    Nie rodze Dodi jeszcze.
    Ale mam pytanie do tych Co mają już to za sobą. Te bóle miesiączkowe to nasilają się i są coraz częstsze przed porodem. Bo wam powiem od tygodnia mam takie bóle co jakiś czas nawet i w nocy .Czasem i na kupeke mnie tak ciśnie.
    I myślę że to te przepowiadajace no ale nie wiem czy się mylę.
    Miłej niedzieli.
    ja z kuba mialam krzyżowe a z Iza jak na @ zaczely sie tak z miesiac przed

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja z kuba mialam krzyżowe a z Iza jak na @ zaczely sie tak z miesiac przed
    No to by tak ładnie do mojego planu pasowało. Tydzień już bóle mam prawie jeszcze ze dwa niech mnie męczą i akurat będzie maj i możemy rodzić.
    Wszystko zgodnie z planem hi hi

Blondi22, kiti, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Mam jeszcze pytanie bo moja od jakiegoś czasu ma katar psikam jej woda morska i odciągamy czy mogę jeszcze cos zrobic?
    Nadmieniam ze wcześniej odciągając zielone glutki teraz to chyba tylko ta wodę lub pozostałości po mleku ale słyszę ze jej sie czasem złe oddycha przez nosek...

Pozatym od urodzenia ropieją jej oczko dostała na to antybiotyk i przez 2 tyg było ok teraz znowu wróciło czym mogę to oko przemywać prócz soli fizjologicznej bo po tym mi sie strasznie drze?

No i walki z ciemieniucha ciąg dalszy oliwka nie dała rady wiec czekam na specyfik z musteli jak szybko to znika?

No i tyle z dolegliwości pozatym Mała jest dzieckiem radosnym i wierzgajacym kończynami na wszystkie strony maz sie śmieje ze jak ja trzyma w pionie to tak przebiera nogami jakby chciała chodzić, zaczyna gadać po swojemu i odpowiada na słowne zaczepki o dziwo potrafi dużo spać w dzień no i je już 150-180 co 4-5 godzin...

Teraz lerzy i rozkopuje kołderka mimo ze jest w bodziaku i skarpetach ma zimne ręce ale nie lubi byc przykryta ;)

No to miłego dnia idę robić kawę bo odpadnie no i czas dom ogarniać bo w niedziele chrzciny ;)
    ciemieniuche Iza ma jeszcze do tej pory ;/ kuba tez długo mial

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkeigo naj dla NAtalki z okazji chrzcin ;***
    Prosimy fotki małej damy

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 5845 5846 5847 5848 5849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ