plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu, Selenko bardzo mi przykro z powodu straty babć
Fedrus jeszcze chciałam Ci powiedzieć nie sugeruj się tym że inne dzieci coś robią szybciej bo zwariujesz. Na wrzesniowkach juz większość siada i raczkuje a kilkoro stoi i próbuje chodzić a mój len jak leżał tak leży i tyłka mu się nie chce ruszyć no ale ma jeszcze czas więc się nie stresujeDodi, aisa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się skusiłam na moskiterę do łóżeczka chociaż jestem przeciwnikiem jakichkolwiek baldachimów itp. ale to myślę że dobra rzecz bo bynajmniej nie będzie nic podgryzać mojego malucha jak będzie sezon komarowo-muchowy
No i jakieś zabezpieczenie przed moim kotem będzie bo jak on widzi jakiekolwik firanki koce itp. do ucieka aż się kurzy
I zamówiłam coś takiego
http://allegro.pl/show_item.php?item=5246679820
Bo w sumie mam zwykłą taką ale myślę ze to będzie praktyczniejszemagdzia26, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Fedra, fajnie że Natalka już ładnie otwiera rączki, musisz się częściej skarżyć tu na Nią
Z oczkami nie pomogę, do lepszego oddychania można dać maść majerankową pod nosek. U nas na ciemieniuche fajnie działa Oillan Baby. Pojedyncze łuski jeszcze są. Oliwka jak dla mnie jest paskudnie tłusta, w ogóle jej nie używam.
Aga, całkiem fajny baldachim
Widziałyście? Mam mocMagdziowy post ma dwa moje lajki
Ciepło u nas jak w lato. W słońcu upał ale wiatr jeszcze chłodny.Fedra, Dodi, magdzia26, AGA 30, kiti, patrycja lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Aisa w robocie ch... z grzybnią. Mam już dosyć wszystkich ludzi i z chęcią posiedziałabym w domu odmóżdżając się przy książkach i filmach. Ale life is brutal.
Fedra mam przerypane, ale już przynajmniej można sobie odebrać pracującą sobotę, bo niedziele zawsze było można. Tylko jak ma się maraton 12 dniowy to bez łaski, że się odbiera. A i tak po takim czasie przepracowanym nie jest się wypoczętym, bo człowiek szoku doznaje, że ma wolny dzień i nie idzie do roboty.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Fedrus jakby nie zadzialala Mustela to ja mam nowe opakowanie oilan na ciemieniuche kupiłam przed porodem ale Niko nie było potrzebne wiec mogę oddać
Jesli musteli nie da rady to sie zgłoszę bo już mam dosc tej ciemieniuchy bidulkę tak to swędzi ze główka rusza w prawo i lewo zeby sie podrapać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aisko a o co dokładnie pytasz? Cały czas kp i jestem na diecie. Ostatnio Niko odmawia jedzenia stałego (warzywka kaszki itp) szału juz dostaje bo on je co 2h i w nocy potrafi ze 4 razy
mm nie ruszy za żadne skarby a ja powoli czuje się jak więzień i zamiast cieszyć się ze kp to czuje się do tego zmuszana
-
Magdziu, tak ogólnie o kp i o Twoją dietę i wszystko w Twojej odpowiedzi się zawarło
Pomyślałam, że może już jakieś produkty można dokładać do diety co by sprawdzić jak reaguje, ale nie wiem czy tak można bo się nie znam na tym.
Może to "chwilowy" bunt spowodowany np wychodzeniem zębów... i wtedy cycuś daje ukojenie albo jakiś skok, stąd ta częstotliwość jedzenia...
Aga, mi się wydaje, że cena pampków bardzo korzystna