plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Gocha Ale ten twój to słaby jest .
Faceci mocni w gębie A ta widok kropli krwi padają jak muchy.
No wybrał sobie ten mój gin czas na urlop. Pewnie za tą moją kasę co przez całą ciążę mu zostawiam -
nick nieaktualny
-
Aga, super że nie musisz leżakować w szpitalu
Faktycznie gin wybrał kiepski termin urlopu, ale syn też na pewno ok.
Gosia, też tak uważam, ze teraz musi się udać, koniec i kropka!
Blondi, no zawał murowany. Dobrze, że z M wszystkiego ok! Szkoda samochodu, ale dobrze że M cały i zdrowy!! -
nick nieaktualnyNie matko jak dobrze w domku
Ależ ja byłam głodna po tym pobycie w tym szpitalu
Blondi kij z autem najważniejsze że twojemu nic się nie stał !! Teraz guwniarze dostaną samochód od tatusia i szaleją
Madzia no to już niedługo do chrzcin
Synek mojego dr mnie na pożegnanie jeszcze wymacał i stwierdził że jeszcze trzyma szyjka ale już krótka jest
No myśle że mój Wafel jeszcze w niedziele pojedzie do pracy na trzy dni bo mają krótki tydzień i w środę maja wracać a potem już zostanie w domuNo chyba że będę rodzić do niedzieli ale chyba to nie nastąpi !!!
Marcelemu dobrze widocznie w tym moim brzuszku
Porodówka obładowana w szpitalu że na korytarzu pacjentki lerzeć muszą więc lepiej w tym tygodniu nie rodzić
Mój gin jest pełen podziwu dla mnie i dziś na wizycie przy wszystkich lekarzach powiedział że pacjentki inne powinny brać przykład ze mnie bo ciągne do celu z całych sił i że jeszcze chce rodzić naturalnie to już dopiero mnie podziwia bo teraz pacjenki na dzi dobry wchodzą i mówią że chcą cesarkę i koniec nawet jak nie ma przeciwskazań !!!
A teraz się najadłam wypiłam kaweczkę i mogę iść spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:20
Selena, magdzia26, aisa, kiti, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Blondi dobrze że twojemu m nic się nie stało.
Gocha i jak tam, macie może wyniki? to kiedy wielki dzień?
Aga fajnie że w domku jesteś, ale Marcelo mógłby już wychodzić bo ciotki chcą go w końcu zobaczyć
Aisa fajnie że Jaśko już się lepiej czujeaisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Hej
Blondi najważniejsze, że mężowi się nic nie stało. No i mam nadzieję, że dostaniecie całość z odszkodowania
Aga cały czas czekamy
A u mnie jakaś grzybica się przyplątała, ginka nie ma wolnych terminów, kazała samemu kupić maść i tabletki w aptece. Do tego od wczoraj przeziębienie. -
Hej,
Już po ptokach, w tym cyklu nie podchodzimy do iui, bo estradiol nie przekroczył setki i śluzówka słaba (chyba o endometrium chodziło). Nawet gdybyśmy spróbowali to kasa byłaby w błoto. Gin tak powiedziała. W kolejnym cyklu znów mam się umówić ok 10-12 dc i zobaczymy co z tego wyjdzie. Może w tym właśnie problem, że się nie udaje.
Aisa 100lat dla Janka!
Blonditaka dupa z tym wypadkiem, ale tak jak dziewczyny piszą dobrze, że M się nie potłukł.aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dziękuję za życzenia dla Jasia
:*
Gosiu, polubiłam za życzenia. Szkoda, że nie podchodzicie w tym cykluGin coś mówiła czy da się coś zrobić żeby estradiol był lepszy, jakieś leki czy coś? Na endometrium to ponoć wino i migdały.
Udanej soboty i weekendu!