plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Izka śpi od 10 jak zawsze
ja poprasowalam baldachim i ochraniacze bo po poludniu ma przyjsc jedna pani kupic i jeszcze paczke ubran dzis wyslać po kubusiui udalo mi sie uzbierac na fotelik samochodowy oczywiscie uzywany
bo Izka nadal jeździ w tym od urodzenia ale juz sie zniszczyl bo kuba w nim jeździl i juz ma swoje lata ale wzrostowo i wagowo dobry jeszcze przy mojej chudzinie teraz weźmiemy taki juz od 9 kg do 18 siedzącyFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czołem
U nas remont w pełni. Zamówiłam sporo rzeczy w Pl i jutro Ci co u nas robią to odbiorą, w nocy będą płynąć.
Nawet z ceną biletu opłacało się zamówić rzeczy do łazienki.
Aga, jeszcze trochę i Wafelek będzie z Wami. Ciekawe kiedy zdecyduje się wyjść..
Blondi, fajnie że udało się tyle rzeczy sprzedać i jest na co innego.
Gosia, też myślę że gin nie chciała naciągnąć na kasę, przynajmniej taką mam nadzieje.Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzasem chciałabym być królikiem
bo u królika co do dnia poród przychodzi hi hi
ja mam cichą nadzieję że to nastąpi jutro. Ale jak na razie zero zwiastunów żeby to było jutro.
no oby już w tym roku świętować dzień matkiSelena, aisa, Fedra, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki bardzo dawno tu nie zagladalam ale tak sobie dzis przypomnialam ze dawno aga na fb nic sie nie odzywala i juz myslalam ze moze cos ni umknelo i juz urodzila. Wiec postanowilam ty sprawdzic czy jakies informacje sa.
Oczywiscie wszystkie dziewuszki serdecznie pozdrawiam i sciskam :*
magdzia26, Selena, Kaja, Blondi22, aisa, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Mała witam serdecznie
Witam sie i ja !!!!!!
a propos akcji to nie było też dawno akcji II kresek z tesciora sikanca kiedy kiedy będzie? ??????
A może mój synek czeka najpierw na nową fasolkę i dlatego tak sie zamknał w swoim gnieżdzie
JA też chce już akcję co wizyta w wc to marzy mi się zobaczyć jakiś czop alebo żeby wody mnie zalały a tu nic zupełnie nic
-
Aga mój szybki poród zawdzięczam chyba wysilkowi śmiechu ,że ta pepowina taka potrzaskana była bo moja ciotka tak kawałami sypala ,ze ze śmiechu brzuch trzymałam i może to był powód szybkiego rodzenia no w prawdzie cc ,ale najważniejsze ze zdrowy