X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Ha ha, musisz tak kłaść telefon żeby "przypadkiem" wpadł w łapki Kacpiego :P :D
    No właśnie bardzo często mu w łapki wpada..ale jakoś z nim do łazienki nie chce iść :P

aisa lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No właśnie bardzo często mu w łapki wpada..ale jakoś z nim do łazienki nie chce iść :P
    A to niefart ;D
    Może jeszcze zrobi mamie tą przyjemność i telefon zrobi "plum" :D

Selena, kiti lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GOSIA, dziś chyba pierwsze podglądanie..!?
    Daj znać jak się sprawy mają

Blondi22, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    A to niefart ;D
    Może jeszcze zrobi mamie tą przyjemność i telefon zrobi "plum" :D
    Może się uda :P hi hi ;) chociaż teraz póki co szajsung dobrze się sprawuje ..chyba wyczuł zagrożenie :P

aisa, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Blondi, wcześnie Iza odlatuje na drzemkę. Jaśko ok 12 idzie spać.

Sylwia, jeżeli Nikoś nie chce spać w domu to może na spacer zabieraj. Wózek i świeże powietrze powinny Go ululać.
    nom wczesnie bo po 7 budze ją zeby kube do szkoly zaprowadzic i o 10 idzie spac i spi do 13 i potem na noc juz kolo 19.30 spi spowrotem

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Ale te wasze dzieci to aparaty :)

Ciekawe ten mój łobuz jaki będzie ja obstawiam że jak wredny po tatusiu nerwowy po mamusi to będziemy mieli piekło na ziemi hi hi
    ja dziś o 5 musiałam śniadanko zjeść bo taki głód mnie obudził A teraz kawa bo niedawno wstałam ;)
    no i czekam na tą moją wizytę z niecierpliwością bo jestem ciekawa co mi lekarz powie.
    Mógłby mnie w piątek brać już do szpitala i wywoływać tego mojego Wilczka z brzucha :)

Fedra, Blondi22, Selena, magdzia26, Kaja, aisa, kiti, Dodi, sylwia1985 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Gocha czekamy na info z podglądania :)

Pati wiem ze teraz trudny czas przed Tobą ale widzę ze masz plan wiec spokojnie do przodu bo drzwi sie jeszcze nie zamknęły na amen ;)

Oj dziewczyny jak sie fajnie czyta ja te Wasze dzieci już łobuzują choc wiadomo straty w rzeczach nie miłe widziane ale jak to mówią jakieś zawsze musza byc lepiej takie niż większe ;)

Blondi cieszę sie na wieści o siostrze :)

Aisko no widziałam 2013 a ta moja nadal taka mała ;)

Effciu przesyłam buziaki :*

No ciekawe kto teraz przyniesie dobre wieści :)
    Choc jakby byc skrupulatnym to Nasza Ami powinna wskoczyć do tabelki bo tu sie nie chwaliła ale test wyszedł przecież pozytywnie ;)

U Nas dziś ładna pogoda Młoda co prawda teraz spi ale jak wstanie to idziemy na spacerek :) a potem mama idzie na basen treningi czas zacząć :)

A co do spania to moja uwielbia spać na spacerach ale już klarują jej sie stałe godziny spania :) choc czasem potrafi nie spać przez cały dzień ale co zrobic :)

Zycze miłego dnia :)

Blondi22, Selena, AGA 30, aisa, kiti, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze ktos od was poszukuje ubranek ze znajomych ? ;)

zapraszam do kupna bluzeczek dla dziewczynki 6-10miesiecy ;) sztuka od 1zł do 2zł
    i buciki długosc wkladki 12,5cm

posiadam równiez ubranka dla chłopca na 116cm (4-5lat) cala paka za 45zł lub na sztuki od 2do 5zł . zapraszam chetne osoby na priv. ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam :)
    Agus czekamy z Niko na wieści od Ciebie :)
    Zaproszenia rozdane, sala, tort i ksiądz ogarnieci teraz tylko księcia trzeba ubrać i można wypedzac diabelka z tyłka :D
    Mój Niko śpi tylko na spacerze 1 drzemka ok 2h druga ok 40 min i zasypia dopiero o 21 :/ a i tak potrafi budzić się co godzinę tak jak np dzisiaj :/

Fedra lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello

Effcia czesc :-)

Selena nono to sie rozkreca Kacpi widzę :-)

Marczello ma muzykę do spania po tatusiu hehehehe więc jak chce spać to kładzie główkę na moich big cyc i zasypia :-)

kiti, magdzia26, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, niezły śpioch z Izy :) Jaśko budzi się ok 7, zasypia ok 20. No i w południe drzemka.

Magdzia, kiedy chrzciny? Pobudki co godzinę to masakra, współczuje!

Fedra, fajnie że zaczynasz treningi :)

Selena, szajsungi tak mają, że się strachają. M zamówił baterie do swojego bo Mu po trzech latach zaczęła gorzej działać i jak już rodzinka zamówienie przywiozła ostatnio to ta stara zaczęła znów dobrze trzymać. Ale te starsze typy tel były mocniejsze, z resztą jak cała elektronika. Teraz wszystko się szybko psuje i trzeba kupować nowe..

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu. Nie było źle, krótki płacz był ale potem już ok.
    Mam nadzieje, że nie będzie temp ani nic w tym stylu. Poprzednie dwa razy były ok i teraz też na to liczę.

Bardziej się cykam tego mmr za pół roku, ale może też będzie ok. Jeszcze trochę czasu mamy.

Jaśko waży 9800 i ma 77 cm.

kiti, Selena, magdzia26, AGA 30, patrycja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he Jasko wazy tyle co moja Izka ;) tylko krótszy troszke ;)

aisa lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Ah te wasze dzieciaczki to niezłe agenciki :)

Aga, Gosia czekamy na wieści :)

A ja dziś składam podanie o pracę :) Mam nadzieję, że ją dostane, bo jak to się mówi po znajomości :P Przynajmniej jakieś zajęcie będzie ;)

Miłego dnia :)

aisa, kiti, AGA 30, Selena, Dodi, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po wizycie ok. Poza tym że jutro do szpitala mam się wstawić bo lekarzowi powiedziałam że mały się słabo rusza więc ma badania i ocenę tych wszystkich przepływów mam iść.
    Jak będzie ok to puszcza mnie do domu jeszcze. Szyjka już miękka szykuje się powoli i lekarz obstawia że na następny tydzień powinno ruszyć coś z porodem. No chyba że jutro coś nie tak będzie ma Ktg to będziemy szybciej rodzić.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam kciuki :) bedzie dobrze

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, na pewno wszystko jest ok, ale fajnie że lekarz nie olewa żadnych sygnałów od Ciebie i jutro będziesz miała badania. Dodatkowa okazja żeby podejrzeć Młodego jeszcze po tamtej stronie brzucha ;)

Patrycja, trzymam kciuki za pracę!!

Jaśko marudny był przed snem, ale gorączki nie miał. Zobaczymy co noc przyniesie, póki co śpi od 20ej.

Dobrej nocy!

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Kurcze Selenko ale ze mnie gapa wszystkiego najlepszego z okazji Twoich wczorajszych imienin:) Kasy kasy kasy i jeszcze raz kasy bo jak będzie kasa to się może spełni Twoje marzenie o drugim bobasie no i zdrówka:)

Fedra, Selena lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widok to fest chłopak :) oby żadnych dolegliwości po szczepieniu nie było...
    Moja wczoraj przekroczyła 6 kg a ile dł ma to nie wiem bo mi jej nikt ostatnio nie zmierzył ;) a po szczepieniu moja potrafi przez 3 dni non stop spać :)

Aga maluszek jest duży to i pewnie słabiej sie rusza bo i miejsca ma mało, podobno jesli słabiej sie rusza to znaczy ze szykuje sie do porodu i tego sie trzymajmy na pewno bedzie wszystko dobrze :)

Pati powodzenia z praca :)

Byłam na basenie a teraz zdycham wszystko mnie boli do domu nie doszłam a już miałam zakwasy (a do basenu mam około 10 min na nogach :/)...

Zycze wszystkim kolorowych snów :*

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh a teraz dalej:D

Pytacie co u mnie/Nas
    Obecnie nie pracuję(a jak pracuję to dorywczo)
    Magdusia nam rośnie i broi.Ma 7 ząbali.Ostatnio byliśmy u chirurga i okazuję się, że młoda ma przepuklinę pępkową.Będzie musiała mieć zabieg w wieku 3 lat. Od jakiegoś czasu ma ciemny nalot z tyłu na języku nie mam pojęcia co to jest i od czego:/ idę z nią w czwartek do pediatry bo mnie to martwi strasznie.
    Mam nadzieję że to nie jest nic poważnego :(

Dawid w szkole sobie radzi raz jest lepiej raz gorzej żeby mu się więcej chciało...no ale ogólnie ok:)
    jeśli chodzi o tel i ich pływanie daję słowo wytrzymują i tę próbę Heh mój synuś niedawno kamerował rybki :D
    No i tyle u nas :)

Gosia również jestem ciekawa podglądania .
    Patrycja trzymam kciuki za pracę.
    Dodi wybieram się na Boże Ciało w Tychy(może tym razem się nam uda spotkać?)
    Aga moje dziecię też słabo się ruszało w sumie to dwie godziny jej nie czułam nawet na słodkie nie reagowała ze strachem jechałam na IP.Okazało się że tego dnia kilka godzin pózniej była już ze mną:)
    Nic mi więcej nie przychodzi obecnie do głowy:P
    Trzymajcie się laleczki moje <3

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 5858 5859 5860 5861 5862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ