plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Blondi, wcześnie Iza odlatuje na drzemkę. Jaśko ok 12 idzie spać.
Sylwia, jeżeli Nikoś nie chce spać w domu to może na spacer zabieraj. Wózek i świeże powietrze powinny Go ululać.
-
nick nieaktualnyDobry.
Ale te wasze dzieci to aparaty
Ciekawe ten mój łobuz jaki będzie ja obstawiam że jak wredny po tatusiu nerwowy po mamusi to będziemy mieli piekło na ziemi hi hi
ja dziś o 5 musiałam śniadanko zjeść bo taki głód mnie obudził A teraz kawa bo niedawno wstałam
no i czekam na tą moją wizytę z niecierpliwością bo jestem ciekawa co mi lekarz powie.
Mógłby mnie w piątek brać już do szpitala i wywoływać tego mojego Wilczka z brzucha
Fedra, Blondi22, Selena, magdzia26, Kaja, aisa, kiti, Dodi, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Gocha czekamy na info z podglądania
Pati wiem ze teraz trudny czas przed Tobą ale widzę ze masz plan wiec spokojnie do przodu bo drzwi sie jeszcze nie zamknęły na amen
Oj dziewczyny jak sie fajnie czyta ja te Wasze dzieci już łobuzują choc wiadomo straty w rzeczach nie miłe widziane ale jak to mówią jakieś zawsze musza byc lepiej takie niż większe
Blondi cieszę sie na wieści o siostrze
Aisko no widziałam 2013 a ta moja nadal taka mała
Effciu przesyłam buziaki :*
No ciekawe kto teraz przyniesie dobre wieści
Choc jakby byc skrupulatnym to Nasza Ami powinna wskoczyć do tabelki bo tu sie nie chwaliła ale test wyszedł przecież pozytywnie
U Nas dziś ładna pogoda Młoda co prawda teraz spi ale jak wstanie to idziemy na spacereka potem mama idzie na basen treningi czas zacząć
A co do spania to moja uwielbia spać na spacerach ale już klarują jej sie stałe godziny spaniachoc czasem potrafi nie spać przez cały dzień ale co zrobic
Zycze miłego dniaBlondi22, Selena, AGA 30, aisa, kiti, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
moze ktos od was poszukuje ubranek ze znajomych ?
zapraszam do kupna bluzeczek dla dziewczynki 6-10miesiecysztuka od 1zł do 2zł
i buciki długosc wkladki 12,5cm
posiadam równiez ubranka dla chłopca na 116cm (4-5lat) cala paka za 45zł lub na sztuki od 2do 5zł . zapraszam chetne osoby na priv.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Witam witam
Agus czekamy z Niko na wieści od Ciebie
Zaproszenia rozdane, sala, tort i ksiądz ogarnieci teraz tylko księcia trzeba ubrać i można wypedzac diabelka z tyłka
Mój Niko śpi tylko na spacerze 1 drzemka ok 2h druga ok 40 min i zasypia dopiero o 21a i tak potrafi budzić się co godzinę tak jak np dzisiaj
Fedra lubi tę wiadomość
-
Hello
Effcia czesc
Selena nono to sie rozkreca Kacpi widzę
Marczello ma muzykę do spania po tatusiu hehehehe więc jak chce spać to kładzie główkę na moich big cyc i zasypiakiti, magdzia26, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Blondi, niezły śpioch z Izy
Jaśko budzi się ok 7, zasypia ok 20. No i w południe drzemka.
Magdzia, kiedy chrzciny? Pobudki co godzinę to masakra, współczuje!
Fedra, fajnie że zaczynasz treningi
Selena, szajsungi tak mają, że się strachają. M zamówił baterie do swojego bo Mu po trzech latach zaczęła gorzej działać i jak już rodzinka zamówienie przywiozła ostatnio to ta stara zaczęła znów dobrze trzymać. Ale te starsze typy tel były mocniejsze, z resztą jak cała elektronika. Teraz wszystko się szybko psuje i trzeba kupować nowe..Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
My po szczepieniu. Nie było źle, krótki płacz był ale potem już ok.
Mam nadzieje, że nie będzie temp ani nic w tym stylu. Poprzednie dwa razy były ok i teraz też na to liczę.
Bardziej się cykam tego mmr za pół roku, ale może też będzie ok. Jeszcze trochę czasu mamy.
Jaśko waży 9800 i ma 77 cm.kiti, Selena, magdzia26, AGA 30, patrycja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam
Ah te wasze dzieciaczki to niezłe agenciki
Aga, Gosia czekamy na wieści
A ja dziś składam podanie o pracęMam nadzieję, że ją dostane, bo jak to się mówi po znajomości
Przynajmniej jakieś zajęcie będzie
Miłego dniaaisa, kiti, AGA 30, Selena, Dodi, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i po wizycie ok. Poza tym że jutro do szpitala mam się wstawić bo lekarzowi powiedziałam że mały się słabo rusza więc ma badania i ocenę tych wszystkich przepływów mam iść.
Jak będzie ok to puszcza mnie do domu jeszcze. Szyjka już miękka szykuje się powoli i lekarz obstawia że na następny tydzień powinno ruszyć coś z porodem. No chyba że jutro coś nie tak będzie ma Ktg to będziemy szybciej rodzić.
-
Aga, na pewno wszystko jest ok, ale fajnie że lekarz nie olewa żadnych sygnałów od Ciebie i jutro będziesz miała badania. Dodatkowa okazja żeby podejrzeć Młodego jeszcze po tamtej stronie brzucha
Patrycja, trzymam kciuki za pracę!!
Jaśko marudny był przed snem, ale gorączki nie miał. Zobaczymy co noc przyniesie, póki co śpi od 20ej.
Dobrej nocy! -
Witam się i ja
Kurcze Selenko ale ze mnie gapa wszystkiego najlepszego z okazji Twoich wczorajszych imienin:) Kasy kasy kasy i jeszcze raz kasy bo jak będzie kasa to się może spełni Twoje marzenie o drugim bobasie no i zdrówka:)Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Widok to fest chłopak
oby żadnych dolegliwości po szczepieniu nie było...
Moja wczoraj przekroczyła 6 kg a ile dł ma to nie wiem bo mi jej nikt ostatnio nie zmierzyła po szczepieniu moja potrafi przez 3 dni non stop spać
Aga maluszek jest duży to i pewnie słabiej sie rusza bo i miejsca ma mało, podobno jesli słabiej sie rusza to znaczy ze szykuje sie do porodu i tego sie trzymajmy na pewno bedzie wszystko dobrze
Pati powodzenia z praca
Byłam na basenie a teraz zdycham wszystko mnie boli do domu nie doszłam a już miałam zakwasy (a do basenu mam około 10 min na nogach)...
Zycze wszystkim kolorowych snów :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Heh a teraz dalej:D
Pytacie co u mnie/Nas
Obecnie nie pracuję(a jak pracuję to dorywczo)
Magdusia nam rośnie i broi.Ma 7 ząbali.Ostatnio byliśmy u chirurga i okazuję się, że młoda ma przepuklinę pępkową.Będzie musiała mieć zabieg w wieku 3 lat. Od jakiegoś czasu ma ciemny nalot z tyłu na języku nie mam pojęcia co to jest i od czego:/ idę z nią w czwartek do pediatry bo mnie to martwi strasznie.
Mam nadzieję że to nie jest nic poważnego
Dawid w szkole sobie radzi raz jest lepiej raz gorzej żeby mu się więcej chciało...no ale ogólnie ok:)
jeśli chodzi o tel i ich pływanie daję słowo wytrzymują i tę próbę Heh mój synuś niedawno kamerował rybki
No i tyle u nas
Gosia również jestem ciekawa podglądania .
Patrycja trzymam kciuki za pracę.
Dodi wybieram się na Boże Ciało w Tychy(może tym razem się nam uda spotkać?)
Aga moje dziecię też słabo się ruszało w sumie to dwie godziny jej nie czułam nawet na słodkie nie reagowała ze strachem jechałam na IP.Okazało się że tego dnia kilka godzin pózniej była już ze mną
Nic mi więcej nie przychodzi obecnie do głowy:P
Trzymajcie się laleczki moje
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość