plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Kiti brzusio elegancki
Asia to pieknie wizyta u dentysty udana ,a co do spania my mamy jeszcze 2 drzemki i jak na razie po 3 i 2,5h ,ale różnie bywa z tą drugą drzemka my szczepienie mamy 12 maja i juz mam stresa no nie lubie igieł ehhhhhaisa, kiti lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:siostra wychodzi do domu dzis wszytko ok wody sie odbudowaly ma w domu odpoczywac nie robić zakupów dozwolone małe spacery za tydzien kontrola u gin
No to teraz spokojnie do 38tcBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:No Aisko dokładnie o finanse chodzi..ale jak je trochę podbudujemy to myśle ze zmieni zdanie
a teraz niech miejsce agi zajmują te kobitki które jeszcze czekają na swoje pierwsze skarby
Też typuje Gochei Pati
Ja dopisalabym jeszcze Pismak , Libra ,Zbiku ,Ola ,Beata, Kefajtus (chyba Nick dobrze napisalam bo dawno sie nie pokazała ) ,Jeju,Strazaczka, Mała,.............................................. i miejsce dla tych ktore nie wpisałam bo mnie skleroza dopadła wybaczcie MiAGA 30, Selena, aisa, kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
W tabelkę wkradł się mały błąd Natalka Fedry urodzona przecież w tym roku
Witam laleczki
serdecznie Was pozdrawiam i melduję że od czasu do czasu podczytuję .
A teraz się żegnam Pa :)dozobaczyska
Agi powodzeniakiti, aisa, Selena, Blondi22, Fedra, magdzia26, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hello
Kiti brzusio elegancki
Asia to pieknie wizyta u dentysty udana ,a co do spania my mamy jeszcze 2 drzemki i jak na razie po 3 i 2,5h ,ale różnie bywa z tą drugą drzemka my szczepienie mamy 12 maja i juz mam stresa no nie lubie igieł ehhhhh
I tak nam wyszło już tylko jedno spanie w dzień. -
Effcia28 wrote:W tabelkę wkradł się mały błąd Natalka Fedry urodzona przecież w tym roku
Witam laleczki
serdecznie Was pozdrawiam i melduję że od czasu do czasu podczytuję .
A teraz się żegnam Pa :)dozobaczyska
Agi powodzenia
Już edytowałam tabelkę. Ładnie postarzyłam Natalkę
Co u Was?Fedra, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:a mój Kacperek coraz gorszy łobuz się robi
Wczoraj utopił nam pilota od tv w muszli klozetoweja ostatnio prał tak swojego buta
ale motyw, niezły łobuziak z Niego
Różne są sposoby na odkrywanie świataUcałuj małego rozrabiake :*
Selena lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Buhahahaha
ale motyw, niezły łobuziak z Niego
Różne są sposoby na odkrywanie świataUcałuj małego rozrabiake :*
No i czeka nas chyba zakup nowego pilota..bo ten nie działa
A ile razy już musiałam wyciągać kostkę wc to już nawet nie liczęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 09:05
-
aisa wrote:Może da się reanimaować pilota, rozkręcić i czekać aż wyschnie. Chyba można też nie rozkręcać i włożyć do ryżu.
Dobrze, że nie wrzucił telefonu bo byłby większy wydatekno fakt z tel by było gorzej..ale jakby wrzucił mojego szajsunga to wcale bym się nie obraziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 09:15
aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No póki co suszy się na balkonie i zobaczymy
no fakt z tel by było gorzej..ale jakby wrzucił mojego szajsunga to wcale bym się nie obraziła
Blondi22, Selena, Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość