dobry wieczór
Kaja mi zcięła krzaki, więc wychodzę
co ja tutaj widzę, Aisa ogromne gratulacje kochana, zdrowej i równie spokojnej ciązy jak z Jaśkiem :*
Magdzia super, że chrzciny się udały i wszystkiego dobrego dla Nika z okazji ukończonych 8 miechów
Aga wszystko przed Tobą, skoki i takie tam rózne sprawy hehe my szczepiliśmy refundowanymi
Effcia cholero ryczysz tu na mnie i ryczysz hehe a Ty tylko na Boże Ciało będziesz w Tychach czy coś dłużej?
Selena Ty szczypiorku jeden co to za waga 52kg!

mój brat opowiadał mi o tym buncie u mojego bratanka i aż się boję czy to wytrzymam, jeśli nas to spotka
Kiti jakie piękne imię dla córki wybraliście
yyyy.... co to ja jeszcze chciałam
Blondi mam nadzieję, że to jakieś drobne problemy i szybko się z nimi uporasz i wrócisz
Ilonko powitać
ja przed ciązą ważyłam 71kg do porodu szłam z wagą 83kg a teraz ważę 65kg ale uprasza się o jakieś 3kg mniej jeszcze
a co u nas, Amelka skończyła wczoraj 9 miesięcy, jest niemożliwa, wszędzie Jej pełno czyt. co chwilę nowy siniak, obdarcie itp. Ma 4 zęby, chętnie chodzi za ręcę a raczej biega i z pchaczem idzie sama. Ponadto jest kochana, choć czasem brakuje mi sił. Pogoda u nas super, wczoraj Amelka zaliczyła pierwszą kąpiel w baseniku a oprócz tego 1 w tygodniu staramy się nadal jeździć popluskać na basen. Problem mamy na chwilę obecną z jazdą samochodem bo bunt i płacz straszny

badania genetyczne w kierunku celiakii mamy zrobione i były już w maju, ale musiałam się umówić normalnie na wizytę by je odebrać i tutaj proszę termin na październik!!!!! po pierwszych telefonie potrzebowałam kilku dni by ochłonąc, zadzwoniłam ponownie i udało się umówić na 25.08, jedyne co lekarka powiedziała przez telefon to tyle, że wynik na nic nie wskazuje i wierzę w to, że jednak po mnie nie odziedziczyła tego cholerstwa po mnie

jesli o mnie chodzi to siadają mi kolana mam rozmiękczenie chrząstek, więc matka inwalidka się robi

to tak po krótce co u nas
Pozdrawiam Was wszystkie i przepraszam, że nie odniosłam sie do każdej :*
29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13