plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kobietki ja już po wywczasie
Brenna jak zwykle piękna pogoda dopisała:)
Kierzynko Gratuluję nie wiedziałam że Ci się udało
Olka dawno Cię nie było
No to tyle z moją pamięcią.
Ahh Aga super że powtórne wyniki są dobrekiti, Kaja, Dodi, aisa, Blondi22, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Aisko, Kiti przywołuje was do porzadku jako nasze ciężarne proszę tutaj częściej zdawać relacje ze swojego samopoczucia...noi Kiti jak mieszkanko, jak przygotowania do wielkiego dnia coś juz zakupiła
?
kiti, Selena, Kaja, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Powitać dawno nie widziane kobietki
Zapraszamy częściej.
Co do mieszkanka to narazie niec nie mamy, ale dzisiaj idziemy ogladać już kolejne... no mogliby nas w końcu wybrać bo chce już zacząć przygotowywać rzeczy dla małej. A mamy już ciuszki i musze wszystko poprać. zaczełam też kupować drobieline: typu butelki, smoczki, nożyczki... Mamy już łóżeczko, pościel, materacyk. Z droższych zakupów został wózek i wanienka
Troche jeszcze zostało rzeczy do zakupienia ale chyba poszukam jakiegoś sprzedawce na allegro i pozamawiam u jednego reszte.Blondi22, Selena, magdzia26, Kaja, patrycja, aisa, Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Hehe faktycznie ktoś zaniżył moje statystyki
-
Hello o co cam one z tym lubie nie lubię? ???po h.... ona jest jak nie chce like dac nie daje i finito komus się nudzi i wymyśla bezsensowne moim zdaniem funkcje seses
i teraz polecą Nie Lubię ehheheheheheFedra lubi tę wiadomość
-
U nas laski pogoda czaderska ciepło i uwaga mój syn chodzi se sam od ponad miesiąca i wyczynia takie cuda ,ze dziś mam już ból głowy bo wczoraj wchodzac do wc to myslalam ze zawala dostane bo Marcel na sedes ,a pozniej na sploczke i stał przyssany do kafelki ,a dzis zniszczył mi całe opakowanie 50 szt wkładek chigenicznych i przykleil je do tapety w naszej sypialni ,a jak cicho siedział ponad 35 min bo pralam ręcznie ,a widziałam tylko plecy ze siedzi buuuuuuuu
AGA 30, Selena, patrycja, magdzia26, kiti, aisa, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry.
Ach moje dziecko ma jakieś napady płaczu bez powodu.
W nocy nie dal po spać w dzień też nie. Na dworze w wózku śpi jak anioł A w domu co chwilę krzyk
Ale teraz jjuż śpi więc i ja idę bo pewnie o 24 jeść będzie chciał.
miłej nocy dobranoc.
Ochota żeby film oglądaćAle oczy lecą i spać się chce. -
Witam.
No Kaja to tapeta super
A ja jeszcze 2 tygodnie i jadę w końcu do Polski
Postanowiliśmy z mężem, że ślub kościelny zrobimy w Niemczech, bo będziemy potrzebować pieniędzy na in vitro. Zrobimy tylko małe przyjęcie dla najbliższych. Ja od początku nie chciałam wielkiego weselicha, ale mąż nie dał się przekonać, a teraz już nie ma wyjścia
Pozdrawiam wszystkieI miłego dnia życzę
Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja no niezła tapetę Marceli wam zrobił
Mój Niko od wczoraj pięknie pelza po całym mieszkaniu oraz jest szczęśliwym posiadaczem dolnej prawej jedynkiSelena, kiti, patrycja, Kaja, aisa, Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dobry.
Ach moje dziecko ma jakieś napady płaczu bez powodu.
W nocy nie dal po spać w dzień też nie. Na dworze w wózku śpi jak anioł A w domu co chwilę krzyk
Ale teraz jjuż śpi więc i ja idę bo pewnie o 24 jeść będzie chciał.
miłej nocy dobranoc.
Ochota żeby film oglądaćAle oczy lecą i spać się chce.
Aga on was sprawdza czy jesteście na jego skinienie w sekundęno na dworze ciepło co będzie w domu siedział ja Marcela przywyczilam ,ze drzemki w dzien ma na dworze i begam czy snieg czy deszcz ,czy wiatr bo w domu kijowo w dzien śpi
-
patrycja wrote:Witam.
No Kaja to tapeta super
A ja jeszcze 2 tygodnie i jadę w końcu do Polski
Postanowiliśmy z mężem, że ślub kościelny zrobimy w Niemczech, bo będziemy potrzebować pieniędzy na in vitro. Zrobimy tylko małe przyjęcie dla najbliższych. Ja od początku nie chciałam wielkiego weselicha, ale mąż nie dał się przekonać, a teraz już nie ma wyjścia
Pozdrawiam wszystkieI miłego dnia życzę
Oooooo będzie sie działo będzie wesele ulalala super !!!!!patrycja lubi tę wiadomość