plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hello Aga Marcel super chlopak niech dalej rosnie zdrowo
Sylwia super foto z Niko
Asia kurczaki nie wierzę ,ale oby szybko wam sie udało
Fedra hello .....
A co u nas hmmmm my niby się staramy ,ale efektów brakwybieram sie do gina po tej @@@@@@@ ,która raczy Bóg wie kiedy przyjść
i nie czekamy do wrzesnia vo ma byc to bedzie i juz
aisa, patrycja, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja, AGA 30, Fedra, Selena, patrycja, Blondi22, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja udostepni wykres żebyśmy mogły kibicować
AGA 30, Fedra, Selena, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja nawiedzi @@ albo nie nawiedzi
Nie mówiłam nic wcześniej bo nie chciałam zapeszać... -
Więc dostaliśmy mieszkanko to co oglądaliśmy
Dziś podpisaliśmy umowę a w przyszły czwartek dostaniemy klucze i możemy się przenosić z całym majdanem
Kaja, AGA 30, Fedra, patrycja, Blondi22, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Więc dostaliśmy mieszkanko to co oglądaliśmy
Dziś podpisaliśmy umowę a w przyszły czwartek dostaniemy klucze i możemy się przenosić z całym majdanem
a miałam się pytać o mieszkanko super Gratuluję teraz tylko sie meblowac
kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
No strasznie się cieszymy, kamień z serca spadł. Powiem Ci że będę miała pomoc koleżanki i m. Od 2 tyg mam M 24h na dobę bo złamał sobie kość nad palcem u lewej ręki (nie wiem jak to wytłumaczyć) i miał operację kiedyś i teraz ma miesieczne chorobowe. Także sobie siedzimy razem
-
A imie juz macie wybrane na 100% czy tak jak ja rzutem na taśmę na sali operacyjnej bo ja chciałam inne imie ,a z nerwów jak sie mnie zapytali jak na imię to Marcel wystrzelilam !!!!! A mój M do póki nie dojechał do szpitala to mu napisalam ,że mały ma na imię Stefan ,ale miał focha ,ze go w balona zrobilam nie dość ,że cc byla na wariata to on jeszcze jak na wariackich papierach po nockach funkcjonował hehehhe
kiti, Selena, patrycja, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:A imie juz macie wybrane na 100% czy tak jak ja rzutem na taśmę na sali operacyjnej bo ja chciałam inne imie ,a z nerwów jak sie mnie zapytali jak na imię to Marcel wystrzelilam !!!!! A mój M do póki nie dojechał do szpitala to mu napisalam ,że mały ma na imię Stefan ,ale miał focha ,ze go w balona zrobilam nie dość ,że cc byla na wariata to on jeszcze jak na wariackich papierach po nockach funkcjonował hehehhe
Bedzie Amelia
Fedra, Fedra, Selena, patrycja, Blondi22, aisa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Do tej pory mi wypomina to imię i ,że o cc dowiedział się przez smsa bo z teściową rozmawiałam i wtedy decyzja padła o ekspresowym cc ,ogólnie wariatkowo było wtedy !!!
I nie życzę nikomu takiego poranku (5 nad ranem ) krwotok aż mnie ciary przeszły
Kiti ja Tobie życzę szybkiego porodu bez komplikacji !!!!! -
No na pewno strach był;/
ja puki co jeszcze o tym nie myśle choć pora zacząć się poamłu nastawiać.