plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Mauysia to za dużo nadrabiania chyba nie było skoro cały czerwiec przeczytałaś. Z chorobami to jakaś porażka, ale mam nadzieje, że chłopaki już swój limit wyczerpali na dużo dużo dłużej.
Ja od 1,5 tygodnia tez chodzę "pociągająca" i sprzedałam już 3 facetom, z którymi spędzam sporo czasu bycie pociągającym.
Blondi toż to juz niedługo zostaniesz ciocią
Aiska jak tam samopoczucie? A pogoda
Aga, twój syn to już duży kawaler. Rośnie jak na drożdżach.
Sylwia sexy mama z Cibie.
Kaja u mnie też pogoda do kitu, aż ma się chęć zakopać pod ziemią.
Strasznie się tu zrobiło ostatnio. Tak cicho, tak pusto...
A ja wpadłam znów na pomysł, żeby zacząć łykać jakieś ziółka na poprawę jakości moich jajek, bo w maju nie udało nam się podejść do IUI przez za niski estradiol i pomyślałam, żeby łykać Dong Quai i wyczytałam ciekawe rzeczy o Ubichinolu koenzymie Q10, który jest wartościowy dla organizmu i regeneracji komórek. Troche drogi, ale może warto..
Kolorowych snów.Fedra, kiti, Kaja, magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dobry...
Co do kleszczy sa takie opaski dla dzieci które odstraszają można by było wypróbować... U Nas z tym lepiej bo pies bierze preparaty na kleszcze przez co i my chcąc niechcąc gdzieś te substancje mamy na sobie...
Miałam tu juz zajrzeć jakiś czas temu ale gorący okres sie u Nas zrobił niedość ze Tusia jest mocno absorbująca to co chwila cos trzeba załatwić albo ktoś przychodzi...
U Nas po kropce wszystko ok Młoda ma skaze zmieniliśmy mleczko i jest lepiej , walczyliśmy trochę z jej skóra ale w koncu moj kupił w aptece krem który zdziałał cuda na ta sucha skore
Pozatym wszystko ok tak mi sie wydaje Młoda rośnie i ma apetyt wazy jakieś 6700 i ma 70/71 cm dł i cały czas potrafi sie uśmiechać lub gadac lub śpiewać
Mayusia zycze chłopaka duzo zdrowia a Tobie byś sie ogarnęła bo ja tez muszę
Gocha Ty tez sie ogarnij z tym katarem wiem ze każdy lubi byc pociągający ale ile możnaa tabletki ziołowe nie zaszkodzą tylko z głowa
Blondi tak to juz jest z dzieciakami najpierw sie spiesza a pozniej juz chyba zaczynaja rozumieć ze tu wcale za kolorowo nie jestsiostrze zycze szybkiego i bezproblemowego rozwiązania a Tobie szybkiego uporania sie z chwilowymi przeciwnościami losu
Selenko dla Kacperka :*kiti, Kaja, magdzia26, aisa, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra buzak dla Nastki
Gocha ,a fajnie ,ze bierzesz sie za co trzebau nas też prace polowe nad rodzenstwem ,ale bez spinki nad tym jestem na wychowawczym oczywiscie Bezplatnym bo dla naszego Państwa jesteśmy Miljarderami i stac nas na wszystko
nie ma co !!!!!! Więc mamy 3 lata na prace Polowe
magdzia26, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Krotkiego posta strzelilam bo mi syn sie obudził !!!!!
C.D.N
Małysz zdrówka dla twoich kochanych Synów niech wam broja Pozytywnie i nie chorują ,a Tobie życzę dużo zleceń ,a wiecej czasu dla Siebie no męża i dla Nas oczywiście !!!!!
Shaguno gdzie i Ty z twoimi chłopakami !!!!!!!!???????? Pisz maluchu co u was i jak tam !!!
Olka dawaj na ovu ,a nie pijesz
Strazaczka no teraz zes palke przegla !!!!co milczy kobieta i takie samo pytanie zadaje !!!:::::
Pismak,Zbiku i inne laseczki ,ktore się satracie no nie bądźcie Wiśnie chodzcie do nas !!!
magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zostałam wywołana do tablicy więc stawiam się na wezwanie
aisa, kiti, AGA 30, Selena, magdzia26, Kaja, sylwia1985, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Co u mnie ?
Dużo się dzieje
Zdałam egzamin i otwieram własną działalność w lipcu lub sierpniu zależy jak dostanę dotacje.
Poza tym w temacie ciążowym to kariotypy wyszły prawidłowo. Okazało się jednak że mam zespół antyfosfolipidowy - więc przy następnej ciąży zastrzyki i acard - a także wysoki androstendion - i na to też dostanę lek. Na razie jednak się nie staramy w związku z otwieraniem działalności. Myślimy, że może od września zaczniemy.
To tyle
Planuję wpadać częściej ale mam teraz lekkie urwanie głowy z różnymi terminami także wyjdzie w praniu
aisa, Selena, kiti, magdzia26, AGA 30, sylwia1985, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Cześć Pimsak :*
Kciuki za własną działalność i za starania, które wkrótce rusząSuper, że wyniki badań dobre!
Gosia, o pogodę nawet nie pytaj, masakroza do kwadratu!!! Albo pada albo wieje, słońce wychodzi na chwilę, no zonk na całego.
Samopoczucie nienajgorzej, odliczam dni do urlopu, dzięki że pytasz :*
Co do poprawy jakości jajek to się nie znaju, ale myślę, że warto
Fedra, super że Natalka tak ładnie się rozwija i że problemy skórne i z mlekiem powoli za Wami
Mauysiu, zdrówka dla chłopaków i dla Cienie cierpliwości
Kaja, trzymam kciuki za starania!!
Blondi, już niedługo będziesz ciocią, a może już jesteś?Daj znać jak tam siostra i mały Wojtuś
Magdzia, Selena i kiti lajkują więc są, buziaki dla Was :*Selena, Pismak, kiti, magdzia26, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pismak fajnie że napisałaś co u was, trzymam kciuki za działalność
Coś czuję że wnet przybędzie nam dużo fasolek , ale fajowops. kibicuje wszystkim staraczkom cały czas.
Gocha zamawiaj ziółka i działajcie
My ciągle czekamy na klucze do mieszkanka bo spółdzielnia nie zakończyła jeszcze remontu, ale w przyszłym tyg już na 100% się przenosimy, także będzie co robić
ps. Aisa miłego urlopowania.AGA 30, Selena, aisa, magdzia26, Pismak, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
My tez mamy jechać pod koniec lipca do Pl, ale to się jeszcze okaże czy lekarz zezwoli na taką podróż bo jakby nie było to będzie już 31tc i wiadomo kawałeczek drogi jest. Nie ukrywam że chciałabym jechać bo mamy wesele mojego brata, no ale dzidzia najważniejsza.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień
KiTi Ale ta twoja ciąża leci. Niedługo rodzic będziesz.
Mój mały maruda śpi sobie Ale pewnie lada chwila jeść będzie wolał.
Dziś jedziemy z Marcelem znaczyć jego nowa kuzynke co się w niedzielę urodziłana. Pięć dni A większa prawie od Marcela
mój brat i siostrzenica dziś już gimnazjum kończył kurczę A niedawno im pieluchy zmieniłam
mam zamiar im kupić na tą okazję po zegarku żeby do nowej szkoły się nie spóźniali.
Miłego weekendu .
kiti, Selena, aisa, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aga oj leci leci, pomału zaczynam mieć stracha jak to będzie
i chyba zaczyna mi się okres wicia gniazdka bo chciałabym już wszystko mieć przygotowane dla Małej na tip top a tu trzeba czekać.
To aż taka duża się urodziła że prawie jak Marcello ?aisa, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej
Oj Kiti to już 28 tydzień lecia dopiero co był plusik na teście
No i fakt czekamy na nowe fasolinkiwcale bym się nie obraziła jakby jedna z nich była moja
no ale m na razie nie chce....muszę cierpliwie czekać
a ostatnio mi się na wspomnienia zebrało i odnalazłam moje posty tu po ujrzeniu II kresek
Aga to spora ta kuzynka Marcelka
kiti, aisa, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo taka normalna bo 3300 miała i 57 długa przy moim małym jak się urodził i na zdjęciu jak widziałam to taka duża. Ale 5 tygodni różnicy A Marcel to gigant przy niej normalnie. Jednak to moje dziecko rośnie jak na drożdżach
Kaja, aisa lubią tę wiadomość