plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiti uciekam spac bo Marczello dziś ma owsiki w d.... kreci się jak szalony pewnie zęby ,a Ty wypoczywaj póki się da
bo później to różnie bywa! !!!!!!
Dobranoc i Amelka czekaj grzecznie na dzien porodu!!!!
kiti lubi tę wiadomość
-
Hej
Aga mały śliczny i super, że wszystko ok
Sylwia świetne zdjęcie
Kaja trzymam kciuki, oby udało się wam jak najszybciej
Kiti super apartament i fajnie, że dostaliście mieszkanie
Miłego dniaKaja, sylwia1985, aisa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
hello
Kiti super że dostaliście mieszkankoteraz tylko się urządzić i spokojnie można czekać na Amelke
no i brzusio boski
Kaja trzymam kciuki za starankai chyba jak ja zaczne się starać to też nie będę udostępniać wykresu..coby się nie nakręcać bez powodu...
a my wczoraj z Kacpim pół dnia w szpitalubiduś złapał gdzieś kleszcza
i w przychodni pediatra nie chciała go wyjąć..bo ze dziecko za małe i lepiej do szpitala
i wypisała skierowanie do poradni chirurgii dziecięcej..i musieliśmy czekać aż lekarka przyjmie wszystkich zarejestrowanych dopiero nas.. co za debilizm...pól dnia zmarnowane..a wyjąć tega gada zajęło dosłownie minute....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 11:23
-
Selena, wszystkiego najlepszego dla Kacperka!! :*
Kicha z tym kleszczem, dobrze że już po wszystkim!
Kiti, super brzucho! Świetnie, że macie już mieszkanie, teraz pakowanie i fruSzkoda, że M ma kontuzję ale przynajmniej jest w domu
Aga, zdjęcia super! Gratuluje skończenia pierwszego miesiąca
Blondi, jak siostra?
Kaja, trzymam kciuki żeby się szybko udało zafasolkować!!
kiti, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Co tu takie pustki. Nic A nic się nie dzieje.
Ależ pogoda za oknem. Brr masakra normalnie.
Mój Marcel wczoraj pierwszy raz spał 5 godzin bez przerwyod 19 do północy A matka czekała aż się obudzi żeby nakarmić i iść spać
No to miłej tej ponurej niedzieli życzymykiti, Kaja, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Miłego dniaFedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dobry wieczór dzieweczki,
ściskam Was wszystkie jak najmocniej! No i przepraszam, że już tak rzadko tu bywamAle ostatnio pobijam rekordy w złym zorganizowaniu. Nawet mieszkania nie mam kiedy sprzątnąć - np. nawet przejechać odkurzaczem. Syf, malaria, piętrzą się sprawy domowe, które miałam załatwić itp... Do tego nie mogę brać teraz zleceń, bo siedzę w domu z Leo, który po zapaleniu płuc ma zakaz przedszkolowania do września. Raz po raz dołącza do nas Henio, który łapie jakieś choróbska np. rotawirus, zapalenie spojówek przeziębienie itp... Do wyboru do koloru.
Więc w dzień zajmuję się dzieciakami (czasem jednym), próbuję chociaż coś ugotować, a wieczorem czasem cośtam przetłumaczę, ale to drobnica. Towarzysko to już kompletnie jesteśmy wykluczeniPrzez te choroby dzieciaków, ale też nasze lenistwo, prawie nigdzie nie ruszamy się z chatki
Mam nadzieję, że uda mi się wziać w garść i jakoś lepiej się zorganizować, bo ile tak można.
Podczytałam posty od początku czerwca, fajnie, że u Was wszystko OK. Foteczki cudowne. Postaram się raz na jakis czas wpaść.
Pozdróweczka!!!Blondi22, Kaja, kiti, aisa, Dodi lubią tę wiadomość