plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Aga
Fajnie, że Młody ładnie pospał
Powodzenia na badaniu bioderek!
Kiti o 1 leżała już na trakcie z bólami.
Przed 7 dała znać, że wyciszyli wszystko bo Młodej się nie podobało i serce Jej za mocno waliło. A kiti wysłali żeby się przespała.
Dostaje masę kroplówek i czeka na dalsze działania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej a-koczek
co u Ciebie?
Pewnie nie zdecydowali o cc bo nie było zagrożenia, ale wymęczy się na pewno. Moja znajoma miała identyczną sytuacje i po dniu wywoływania dali Jej wybór czy następnego dnia próbuje znów czy cc za kilka godzin.
Wydaje mi się, że w Niemczech stawiają mocno na sn
Aga, super że z bioderkami Marcela wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:51
-
nick nieaktualny
-
Ja tam sie nie dziwie ja po cesarce od wejścia na sale do wyjścia z niej to była godzina potem nie miałam siły na nic dopiero po jakiś 3 godz przynieśli mi Mała...
A co dopiero przy naturalnym porodzie sama akcja moze trwać kilkanaście godzin a potem to sie marzy tylko o tym by sie przespać wiec ja liczę ze juz jest po tylko Kiti z Amelka odpoczywają17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwaga uwaga!!!!!!!
AMELIA, urodzona sn o 14:38, waga 2600, 48 cm
Gratulacje Kiti
Dzielna z Ciebie babkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 16:12
AGA 30, magdzia26, Blondi22, Fedra, patrycja, Selena, sylwia1985, Effcia28, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny