plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlaśnie o pneumo mówił lekarz że może być gorączka ;/ pewnie można by było rozłożyć w czasie ale nie wiedzieliśmy tego wcześniej i zostaliśmy wzięci z zaskoczenia, tak to jest jak człowiek nie umie języka perfekt
-
to tutaj pneumokoki są obowiązkowe a an rota jest wybór
-
oby było dobrze, puki co śpi cały czas
-
Witam Was dziewuszki
Koczku masz piękny i zgrabny brzusioJuż sporo widoczny jak na 11 tydzień
Ja się dziś wzięłam za pieroooogii mam chwilę przerwy:) pewnie mi zejdzie do wieczora bo robię porcję jak dla wojska i mrożę
Muszę Was poczytać i nadrobić zaległości bo przez 2 ostatnie wieczory przez te wichury prądu nie miałam!Masakra, musiałam jakoś młodego przy lampce myć, w dodatku sama bo małż na nocki chadza...
-
o mato, dziewczyny narobiłam pół kuchni pierogów
Kaja zapraszami resztę też :)myślę, że wystarczy tego dla całego forum
Uwielbiam uczucie, kiedy mam na jutro gotowy obiad
AGA 30, Kaja, patrycja, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dzisiaj od rana gorączka 38,5
wiecej nie dostanie szczepionki przynajmniej w najbliższym czasie
Amelia na szczęście nie miała gorączki i oby tak zostało. Jedynie więcej śpi.
-
Jeszcze miałam wyzuty sumienia bo musiałam jechać na mierzenie sukni ślubnych bo byłam umowiona a czasu już mało zostało i musiałam go samego z P zostawić ale tatuś się dobrze spisał
zastalam ich spiacych razem w łóżku
kiti, Kaja, patrycja, sylwia1985, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dzisiaj rano nie miał już gorączki a teraz znowu ma i zrobiła mu się wielką bulwa czerwona na ramieniu noi chodzi i jeczy cały dzień na rękach chce być
Biedny się męczy E hhh szkoda że wy tak daleko dałabym Ci maść na tą bulwe bo mam pomagała jak się tylko zaczerwienila smarowalam !!! -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Dzisiaj rano nie miał już gorączki a teraz znowu ma i zrobiła mu się wielką bulwa czerwona na ramieniu noi chodzi i jeczy cały dzień na rękach chce być