plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Więcej szczepień nie dostanie przynajmniej dopóki nie zacznie mówić to będę chociaż wiedziała co się z nim dzieje każda dawkę coraz gorzej przechodzi pierdziele to
-
Ale biedny Niko się omęczy. Nam kazał robić zimny okład jakby się robiła bulwa. Na szczescie nie ma nawet śladu po wkłuciach.
-
Hej
U nas od wczoraj śnieg i mróz.
Magdzia, mam nadzieję że Niko już lepiej. U nas przy trzeciej dawce też była gorączka ale tylko jedną noc. Tu szczepią w nóżke.
Ps. Jak się udała przymiarka sukni? Brawo dla taty że tak ładnie sobie poradził podczas Twojej nieobecności.
Kiti, ciesze się że Amelka bez żadnych problemów przeszła szczepienie.
Fedra, dla Ciebie tez gratki za wygraną kasę.
Meginka, ja te z kapustą poproszęMeginka, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aisko przymiarka sukni super się udała jadę jeszcze raz do tego salonu albo w tym albo w przyszłym tygodniu bo suknie mają przepiękne idealnie pasujące dla mnie
mają dostać jeszcze nowa kolekcje na dniach to wogole oczoplasu dostanę
aisa, Meginka, Kaja, patrycja, AGA 30, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Patrycja, ile miał Twój najdłuższy cykl?
Magdzia, super że trafiłaś na taki fajny salonMoże Niko ma dzień marudka? I nie jest to już związane ze szczepionką..
Jasiek pokazuje gdzie Go boli i mówi ała. Choć teraz ma fazę na ała pan i pokazuje kolano. Spotkaliśmy jakiś czas temu sąsiada i On jest po operacji kolana i tak się Jaśkowi przypomina to ciągleMeginka, magdzia26, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Madzia, to wielka frajda przymierzać kiecki ślubne, nie?? Pamiętam jaka byłam podekscytowana
Mam nadzieję, że z Nikusiem już w porządku
Aisa kochana, pierożki są <yyy a raczej były> z farszem mięsno-kapustnym, z samą kapuchą nie ma
Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad, może coś podrzucicie?? Standardowa poniedziałkowa pomidorowa odpadaBo mam już jej dość
Może jakieś kluseczki... pyzy czy co...
aisa lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:Madzia, to wielka frajda przymierzać kiecki ślubne, nie?? Pamiętam jaka byłam podekscytowana
Mam nadzieję, że z Nikusiem już w porządku
Aisa kochana, pierożki są <yyy a raczej były> z farszem mięsno-kapustnym, z samą kapuchą nie ma
Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad, może coś podrzucicie?? Standardowa poniedziałkowa pomidorowa odpadaBo mam już jej dość
Może jakieś kluseczki... pyzy czy co...
w sumie i tak już nie ma..
Zawsze lubiłam tylko z kapustą albo z nią i grzybami. A moja siostra takie z mięsem wsuwała.
Jak kluski to mogą być leniwe, do tego surówka z marchwi.
Ps. Jak starania? Wykresu nie widać... -
No właśnie jakoś wogole mi się nie chciało jechać tych sukni mierzyć tym bardziej ze byłam przekonana że będę i tak paskudnie wyglądać a tutaj mile zaskoczenie co prawda pierwszy salon w którym byłam umowiona to niewypał drogo i żadnego wyboru natomiast ten drugi do którego weszlam przypadkowo nieporównywalnie lepszy i suknie przepiękne
noi w życiu bym nie pomyślała że suknia może mnie wyszczuplic
aisa, patrycja, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja uwielbiam wszystkie pierogi poza ruskimi
a u nas dzisiaj w menu ryba pieczona z warzywami odkąd kupiłam dietę na vitalia.pl przestałam cierpieć na brak pomysłów na obiad a przepisy są bardzo smaczne i proste w wykonaniu
aisa, patrycja, Meginka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
U nas też zimno ale godzinę na spacerze byliśmy.
Marcel chwycił w końcu mm i już po 100ml potrafi wypić.
No trochę mnie zaniepokojila ta waga mojego bąka. W dwa miesiące nawet 280gr tylko przybrał. Więc cieszy mnie że w końcu chwycił butelkę. W nocy jeszcze dwa razy cyca mu daje A resztę to butelka. Może pójdzie waga w górę teraz.
Też bym sobie sukienki po przymierzała no ale nie ma okazji jak narazie takiej
Patrycja może test zrobiszWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 14:00
magdzia26, aisa, kiti, Fedra lubią tę wiadomość