plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
marzenaa1226 wrote:Hej
powiedzcie mi prosze co z tym moim cyklem? czy jest bezowulacyjny? czy poprostu nie zawsze sa duzo wyzsze temperatury po owulacji, jak to widzicie ??
-
Też jestem ciekawa co u Beatki.
Magdzia to później czekamy na foto w sukni
Aisa ale ładnie zimowo u was. U nas szaro buro i ponuro.
Zastanawiam się czy kiedyś nastąpi taki dzień że nasze dziecko nie będzie krzyczało w wózku
a jak ubieracie maluszki do wózka??? dziś było zimno i założyłam jej kombinezon i na wierzch lekko przykryłam kocykiem minky, nie wiem może jej za ciepło był?? może taki zestaw na minusowe temperatury dopiero
aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
a co do obiadków to tez już czasem mi pomysłów brak i wszystko już takie oklepane że szukam po necie albo wymyślam coś po swojemu
muszę zakupić w pl jakąś fajną książkę kucharska
aisa, Kaja, Meginka, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aaa, na fb podpatrzyłaś Jaśka z bałwanem
dziś było piękne słońce, do tego śnieg i lekko na minusie. Piękna pogoda
Myślę że tak jak ubierasz Amelkę jest ok. Sprawdzaj kark czy się nie poci. Może trochę lżejszy kombinezon wtedy albo spróbować bez kocyka.
Jasiek dość długo nie lubił wózka, wychodziliśmy tylko na śpiochajak miał ok 3 miechy całkowita odmiana..
Ja niby staram się coś kombinować, tak żeby na zmianę kasze, ziemniaki, makaron, ryż. Inne mięsa, surówki ale mam wrażenie że wkoło to samo robie. Powiew świeżości by się przydałkiti lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:To takich nie chce
w sumie i tak już nie ma..
Zawsze lubiłam tylko z kapustą albo z nią i grzybami. A moja siostra takie z mięsem wsuwała.
Jak kluski to mogą być leniwe, do tego surówka z marchwi.
Ps. Jak starania? Wykresu nie widać...Tylko, że przy drugim już się tak nie spinam jak przy pierwszym i dałam sobie spokój z wykresem, przynajmniej na razie. Teraz patrząc z perspektywy czasu, myślę, że się za bardzo nakręcałam wtedy, ciągle robiłam testy ovu, albo ciążowe jeszcze przed terminem @, i wariowałam kiedy nie wychodziło a teraz się nastawiłam, że co ma być to będzie
Zaczęliśmy pierwszy cykl starań od tego miesiąca, ale nie sądzę, żeby się udało, trochę chorowałam, jakieś infekcje, a to furagina, a to coś tam "dowcipnego" i te leki mogły mi trochę poprzestawiać cykl, ale zobaczymyTermin @ mam na 29.11
aisa lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asia nie jesteś sama makarony,kasze różne i tak myślę że wkolko to samo
może zainspiruję którąś z Was dziewczynki
-
KajAzja
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!
Prezent już rośnie w brzuchu więc spokojnej ciąży, lekkiego rozwiązania i spokojnego dziecięcia - to tak branżowo
Dużo miłości i radości, uśmiechu, wsparcia ze strony męża i wszystkiego naj naj!!!! :*Meginka, Kaja lubią tę wiadomość
-
To ja też się przyłączam do życzeń
Wszystkiego dobrego Kajka
i oczywiście czekamy na dobre wieści od Beti i trzymamy kciuki
U mnie śnieg dookoła
miłego dniaBeata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za kciuki dziś już zupełnie ze spokojem podchodzę do dzisiejszej wizyty
Jestem przygotowana na wszystko I wszystko przyjmę z pokorą byleby tylko skończyła się niepewność
P.S. I od wczoraj rana czekam na wynik bety i progesteron (nadal nie ma)Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie