plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strazaczka1990 wrote:Nie ma dnia i godziny bym nie zwróciła. Sławka wyslalam.boje się cokolwiek jesc.Wcinam jabłka i banany i chleb z serkiem topionym ..zero skażonego...bo odrzuca
Sorry nie miałam like dawać ,ale witamy po stronie ciężarnych zwymiotami niestety tak to jest 3 miesiące i przejdzie!!!!!
Strazaczka1990, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Strazaczko polecam morele suszone, migdały, cola jest nie zdrowa ale pomaga...
No i dziewczyny dobrze mowia witamy po stronie ciężarnych takie uroki ciazy ale pocieszę Cie kiedy sa mdłości to znaczy że ciąża jest silna...
A i zrób sobie mocz i morfologię byś anemi nie miała...Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A jak z betą, masz wyniki?
Jaśkowa ciąża była bez mdłości i ta też bez takich atrakcji a obie chyba silne bo bez lutki czy dupka więc z tymi objawami a silną ciążą to bym się sprzeczała.
Jedna ma a druga nie, uroki ciążyjak to mówią "cierp ciało coś chciało"
plemniczka, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak tak piszecie o mdłościach to mi się przypomniało jak dziwnie mi czegoś brakowało po porodzie (i nie chodzi o brzuch
) ....a później się skapłam że jak fajnie jest móc się położyć i nie mieć zgagi
i pewne pokarmy już nie odpychały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 13:15
Kaja, AGA 30, aisa, Libra, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:A jak się czuję Libra? Ktoś coś wie? A może sama napiszę jak jej czas Błogosławiony mija! !!!!!
u nas jak na razie wyszliśmy ze wszystkich zagrożeń. Juz od swiat nie plamie i nie krwawię, łożysko się podniosło, a wyniki amniopunkcji potwierdziły zdrowego chłopca (przynajmniej genetycznie). Żeby się jeszcze szyjka nie skracała, a moja macica wytrzymała do co najmniej 34tc. Maluch rośnie i od ponad dwóch tygodni czuje jak buszuje. Poczyniłam juz z tego szczęścia pierwsze zakupy. I oglądam fotki ciuszków, które dostane od koleżanek
jak tak dalej pójdzie to chyba pozbawia mnie przyjemności kupowania
kiti, Kaja, AGA 30, patrycja, plemniczka, aisa, Selena, Selena, magdzia26, Fedra, sylwia1985, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kiti wasza kobietka też rośnie ohhh już prawie 5 miesięcy! !!!!
pierwszy pokarm stały już za nami , mina Amelii podczas konsumpcji bezcenna
Kaja, patrycja, aisa, Libra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra część mamuska! !!!
uf to dobrze ,że syn grzecznie tam siedzi no ja Ci wróżę 38tc i na porodowkatylko info daj jak na ten Hotel będziesz nalot robiła
czyli jesteś pierwsza na Liście porodowej !!!!!!!!!!!
kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra to już połowa za wami
ohh cudne uczucie jak maluszek tak buszuje w brzuszku
UWAGA !!!!
Uprasza się osoby wiadome o publikację aktualnych hoteli maluszków!
Kaja, Selena, Selena, aisa, AGA 30, magdzia26, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Libra co do ciuszkow to zrób sobie przyjemność ja se zrobię i tylko do szpitala kupię nowe a reszta po Marcelim
bo kartony czekają na Maj to będę prala!!!
aisa, Libra, Selena, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość